Τα κάνει μέσα στο σπίτι όπου να ναι... μαλτεζ

Asteras27

New Member
20 Σεπτεμβρίου 2018
1
0
36
Καλησπέρα... Νέος στο forum... Έχω ένα μαλτεζακι αρσενικό 3 μηνών.. Ο κτηνίατρος μου έχει πει ότι η βόλτες του έξω πρέπει να ξεκινήσουν αφού γίνει τουλάχιστον 4 μηνών.. οπότε μένει αναγκαστικά μέσα στο σπίτι όλη την ώρα.. το θέμα είναι ότι όταν έρθει ή ώρα να κάνει την ανάγκη του τα κάνει όπου να ναι... του πήρα πάνες και έχω βάλλει μια στο σαλόνι και μια στο δωμάτιο.. Στο δωμάτιο που είναι μικρός χώρος τα κάνει στην πανα. Στο σαλόνι όμως σχεδόν κατά τύχη να κάνει εκεί.. τι μπορώ να κάνω για να μάθει να τα κάνει στην πανα; Επίσης ποια η γνώμη σας για αγορά κάποιου create?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Κάνε σε παρακαλώ πρώτα αναζήτηση, για όποιο τυχόν πρόβλημα έχεις.
Δεν υπάρχει τίποτα, που να μην έχει ήδη συζητηθεί.
Θα βοηθηθείς πολύ, χωρίς να ανοίγεις καινούργια θέματα (y)

Προβλημα με αρσενικο μαλτεζ,τσισα μεσα στο σπιτι.

• Like
Reactions: alexxela

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καλησπέρα... Νέος στο forum... Έχω ένα μαλτεζακι αρσενικό 3 μηνών.. Ο κτηνίατρος μου έχει πει ότι η βόλτες του έξω πρέπει να ξεκινήσουν αφού γίνει τουλάχιστον 4 μηνών.. οπότε μένει αναγκαστικά μέσα στο σπίτι όλη την ώρα.. το θέμα είναι ότι όταν έρθει ή ώρα να κάνει την ανάγκη του τα κάνει όπου να ναι... του πήρα πάνες και έχω βάλλει μια στο σαλόνι και μια στο δωμάτιο.. Στο δωμάτιο που είναι μικρός χώρος τα κάνει στην πανα. Στο σαλόνι όμως σχεδόν κατά τύχη να κάνει εκεί.. τι μπορώ να κάνω για να μάθει να τα κάνει στην πανα; Επίσης ποια η γνώμη σας για αγορά κάποιου create?
To crate το αγοράζουμε πριν φέρουμε στο σπίτι το κουτάβι. Μπορείς να πάρεις και πάρκο για να έχει λίγο περισσσότερο χώρο και να έχεις και την πάνα του μέσα.