Τα καμώματα του γκρέμλιν και της σουπιάς!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.376
ΥΣ. Τα σιντριβανια και αυτα για την ηρεμια και οτηδηποτε μπαινει πριζα 24ωρου βασης απο μικροπραγματακι εγω θα προτεινα απο μακρια.... Γνωρίζω σπίτια που εχουν αναψει απο τετοιες μαλακιτσες (και με ρελε ασφαλειας και με ολα).
Τι εννοείς; Για ποτίστρες μιλάς ή για κάτι άλλο;
Εγώ την ποτίστρα την έχω χρόνια τώρα στην πρίζα, γιατί είναι μονόδρομος, αλλά ευτυχώς δεν έχουμε γίνει παρανάλωμα :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.376
Σχεδόν σουπίτσες! Εξαιρετικά λαχταριστές! Τόσο που μπορεί να σου περάσουν από το μυαλό, ως απάντηση στην ερώτηση: τι να μαγειρέψω γαμώτο σήμερα; :ROFLMAO:

1752991413455.png

• Love
Reactions: medusa

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.462
8.486
Τόσο που μπορεί να σου περάσουν από το μυαλό, ως απάντηση στην ερώτηση: τι να μαγειρέψω γαμώτο σήμερα; :ROFLMAO:

View attachment 78557
έ ναι αυτο σκεφτηκα, καλα θα ηταν να ειχα εγω μια :LOL:
Eιδικα με αυτη τη τιμη θα πρεπει να τρωγονται

ΥΣ. Σήμερα εφαγαν τα σκασμενα ψαρι με ρυζι και λαχανικα, εγω παλι με τοστ με βλεπω

Last edited:
  • Like
Reactions: mareco

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.462
8.486
Καιρό είχε το γλυκό.μου λιγουρικο αγορι να αρπάξει κάτι .... Αυτή τη φορά έλειπε η μανούλα για δουλειά και γυρίζει και βλέπει ωμά όσπρια παντού διασκορπισμένα σε όλο το σπιτι , καναπέδες κτλ

Ναι του μυρισε ένα σακουλάκι με αβραστα όσπρια , έτσι το βλαμμένο το κατεβασε και καταβρόχθισε τα ωμά όσπρια και μετά έκανε και καμιά δεκαριά εμετούς να τα βγάλει όλα! Η μανούλα όλο το βράδυ μάζευε σάλια με όσπρια και κυνηγούσε και τη Λούση που προσπαθούσε να φάει τους εμετούς

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.035
Σχεδόν σουπίτσες! Εξαιρετικά λαχταριστές! Τόσο που μπορεί να σου περάσουν από το μυαλό, ως απάντηση στην ερώτηση: τι να μαγειρέψω γαμώτο σήμερα; :ROFLMAO:

View attachment 78557
Ωραία ιδέα αυτή για τον τζιμάκο!!! Άδικα χάρηκα δεν είναι διαθέσιμο.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.376
Ωραία ιδέα αυτή για τον τζιμάκο!!!
Εντάξει, καταλαβαίνω ότι οικονομικά δεν είναι για μόνιμη διατροφή, αλλά για εξτραδάκι ή για την μία δόση της ημέρας, είναι σούπερ.