Τα ορθοπεδικα μας

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Δεν ηθελα να ανοιξω τετοιο θεμα γιατι οτι εχω διαβασει και ακουσει με εχει μπερδεψει πιο πολυ και ηθελα να πορευομαι με εναν γιατρο που διαλλεξα και τη γνωμη του αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι σε απογνωση ειναι σαββατο και εχω ραντεβου τη δευτερα μαζι του οποτε αν μπορει καποιος να πει κατι μεχρι τοτε η να διαβασει καποιος στο μελλον και να βοηθηθει καλο θα ειναι.
Ο οζι ειναι 2 χρονων και απο οταν ηταν 3 μηνων ειχε στραβα ποδαρακια ελαχιστα προν τα εξω μερικες φορες και αλλες φορες παρα πολυ οταν παιρνει καποιες στασεις συγκεκριμενες.
Αυτο με προβληματισε και στους 4 μηνες μια κτηνιατρος ειπε οτι το ενα τπυ ποδαρακι το δεξι εχει εξαρθρημα επιγονατιδας και οταν θα γινει 8 μηνων που θα σταματησει η αναπτυξη του να τον δει ο κυριος αγαθαγγελιδης ορθοπεδικος για αν δουμε τι θα κανουμε. Φτανουν 8 μηνες το σκυλι δεν εχει κανενα απολυτως συμπτωμα να κουτσαινει περα απο το οτι ελαχιστες φορες ειχε σηκωσει το ποδαρακι του παντα οταν καθοταν ποτε οταν περπατουσε και bunny hop.
Παμε στο ραντεβου μας και με ψιλαφηση μας λεει οτι το δεξι ποδι ειναι 3-4 βαθμου εξαρθρωση και το αριστερο 2 και το δεξι καποια στιγμη θα χρειαστει χειρουργειο και αν θελουμε να το προγραμματισουμε σε μια ημερομηνια οταν μεγαλωσει λιγο ακομα που θα μπορουμε να τον προσεξουμε γιατι μπορει να παθει εξαρθρωση αποτομα η και να περιμενουμε και αμα δουμε οτι κουτσαινει ομως θα πρεπει να το κανουμε γρηγορα για να μην παθει αρθριτιδα αν τριβονται τα κοκαλα απο την εξαρθρωση.
Επελεξα την πρωτη επιλογη και καναμε εκει ακτινογραφιες 2 μηνες μετα. Ε στις ακτινογραφιες ο αγαθαγγελιδης λεει οτι δεν εχει μονο εξαρθρημα αλλα επειδη γενικα τα ποδια τπυ ειναι στραβα ισως η εγχειρηση αυτη να μην πετυχει και να θελει να ισιωσουμε τα ποδια με εσωτετικο ναρθηκα ( πολυ βαρια ) εγχειρηση και να κανουμε στο σκυλι αξονικη στην κτηνιατρικη κλινικη του απθ. Παω σε δευτερο γιατρο επισης ορθοπεδικο και παιρνω γμωμη και μου λεει το ιδιο. Παμε στην κλινικη την κανουμε και ζηταω γνωμη απο αυτος εκει μου λενε να κανω το εξαρθρημα μονο γιατι η αλλη εγχειρηση ειναι βαρια χωρις τρομερο ποσοστο επιττχιας οπως το εξαρθημα που εχει 99% και το σκυλι μικροσωμο και πολλες φορες οι παραμορφωσεις αυτες φτιαχνουν και μονο με απλη εγχειρηση. Ο αλλος γιατρος λεει τα ιδια ο αγαθαγγελιδης τα ιδια και 10 μηνων σχεδον 11 κανουμε αυτην.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Ολα πανε καλα περα απο το οτι στην πορεια βγαλαμε ψυχαναγκαστικα και φοβιες και δεν ολοκληρωθηκε τελειως ο περιορισμος ( με τις ευλογιες γιατρου που ειπε οτι το σκυλι νιωθει ασφαλεια για να κανει αυτες τις κιμησεις και με ρην ψυχολογικη του κατασταση δεν ειναι καλο να το περιορησεις πολυ) οι ακτινογραφιες βγαινουν τελειες. Ουτε ενα χρονο αργοτερα τελειως ξαφνικα το αριστερο ποδι παθαινει βιαιη εξαρθωση χωρις χτυπημα η εντονγ κινηση απλα περπατουσε. Παμε αγαθαγγελιδη 2 βδομαδες κοετιζονη και στο τελος δεν εφτιαξε και παλι εγχειρηση. Η εγχειρηση που εγινε στο δεξι ποδι ηταν μονο μετατοπιση μηριαιου και αυτη που εγινε στο αριστερο ηταν μετατοπιση μηριαιου και βαθυνση τροχιλειας γιατι και τα 2 ετσι κρηθηκαν απαραιτητα. Οταν λοιπον παμε μα κανουμε επανεξεταση στο αριστερο βγαινουν καλες οι ακτινογραφιες του και κακες οι ακτινογραφιες τπυ δεξιου. Μου λεει οτι θελει να κανουμε και εκει βαθυνση τροχειλιας. Το κανονιζουμε και αυτο ηταν και το τελικο μας χειρουργειο που εγινε στις 20 ιουνιου τωρα. Ο περιορισμος παει κατα διαολου. Απο οταν πηγα να τον παρω σηκωθηκε στα 2 πισω ποδια και οταν βγγκαμε στηριχθηκε στο χειρουργημενο για να κατουρησει. Μετα απο λιγες μερες περπατουσε κανονικα στεκοταν στα 2 πισω και ηθελε και αλματα. Ειχε σηκωσει καποιες φορες το αριστετο ποδι ο κτηνιατρος ειπε ηταν απο την κουραση και απο το δεξι ακουγα κρακ κρακ .Εγω να ειμαι σιγογρη οτι το κατεστρεψε και ερχονται οι ακτινογραφιες οι οποιες με βγαζουν λαθος και ολα πανε καλα λεμε. Αυτο εγινε πριν 2 βδομαδες.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Και ερχομαι στο σημερα. Τις τελευταιες μερες ακουγα κρακ παααρα πολλες φορες και δυνατα. Και σημερα εκει που κοιμοταν σηκωθηκε και κουτσαινε. Ετσι ξαφνικα. Σαν να μην εβαζε ολη τη δυναμη βασικα. Και εκει περα που τον κοιταω με ανοιχτο το στομα κανει μια κινηση ο ταλιμπαν ενα αλμα και ανεβαινει στον καναπε. Ε αυτο ηταν. Δεν μπορει να το πατησει καθολου ουτε το ακουμπαει . Δεν εχει κλαψουρισει κοιμαται απλα αλλα οταν πας να το ακουμπησεις δειχνει οτι ποναει.
Πηρα τηλεφωνο στην κλιμικη μου ειπαν μα δωσω ονσιορ που ειναι παυσιπονο και αντιφλεγμωνοδες και δευτερα πρωι εχω ραντεβου μς τον αγαθαγγελιδη. Τον πηρα και στο κινητο ειναι κλειστο αμα απαντησει θα το γραψω. Δεν ξερω τι θα μου πει αλλα οτι και να μου πει εχω σκοπο να ξαναπαω στην σχολη στο απθ για δευτερες τριτες 100 στες γνωμες.
Η συζητηση που ειχαμε κανει για το αν δεν πιασουν αυτες οι εγχειρησεις ηταν για τεχνιτη αρθωση. Δεν ξερω αν θα το γλιτωσουμε. Οταν μιλαω για τις παραμορφωσεις και για το αν το να ασχολουμαστε με τα γονατα ειναι λαθος μου λενε οτι αμα πιαοσυμε το ισχυο ειναι δυσκολο δεν εχεξ εκα σαφες προβλημα οποτε το ηδη οχι και τοσο υψηλο ποσοστο επιτυχιας μειωνεται. Οποτε εκτος αν κουτσαθει το σκυλι μπορει να δημιουργησουμε χειροτερο προβλημα και το αφηνουμε για εσχατη λυση.
Επισης μου ειχε πει οτι λογω των προβληματων αυτων ειναι επιρρεπης σε ριξη χιαστου και μηνισκο που μαλλον κατι τετοιο παιζει τωρα γιατι διαβαζω οτι αυτο με τα κρακ ειναι χαρακτηριστικο του μηνισκου.
Ευχαριστω πολυ αν το διαβασατε μεχρι το τελος εστω που ακουσατε τον πονο μου. Αν εχετε καποια εμπειρια προταση κτλ ειδικα με μικροσωμα γραψτε να υπαρχει.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Δεν έχω ιδέα αλλά πόνεσα κ μόνο που το διάβασα. Τόσο πρόβλημα τόσο μικρός ενώ είναι κ μικρόσωμος; Άμαν ρε παιδί μου. Τι να πω, εύχομαι να βρείτε άκρη κ να σταματήσετε να ταλαιπωριεστε.

• Like
Reactions: medusa

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Δεν έχω ιδέα αλλά πόνεσα κ μόνο που το διάβασα. Τόσο πρόβλημα τόσο μικρός ενώ είναι κ μικρόσωμος; Άμαν ρε παιδί μου. Τι να πω, εύχομαι να βρείτε άκρη κ να σταματήσετε να ταλαιπωριεστε.
Ευχαριστω παρα πολυ δεν το πιστευω το ποσα προβληματα μπορουν να εχουν 2 ποδαρακια σε ενα μικροσωμο σκυλι. Φοβαμαι πολυ για το μελλον του αφου αρχισαμε τη ζωη του ετσι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Κι εγώ δεν έχω εμπειρία, για να σε βοηθήσω.
Θυμάσαι όμως που σου είχα γράψει, για ευλαβική αποθεραπεία και μου είχες πει, ότι δεν χρειαζόταν σου είπε ο γιατρός, γιατί από την πρώτη στιγμή μπορούσε να κάνει κατσικιές; Το θέμα δεν είναι αν μπορούν. Μπορούν να κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι, ακόμη κι αν πονάνε. Το θέμα είναι αν πρέπει και τι μακροπρόθεσμες συνέπειες θα υπάρξουν. Απο πάρα πολλές απόψεις, ευτυχώς που είναι μικροσωμούλης. Μη φρικάρεις για το πως θα είναι το μέλλον του. Εχουν απίθανη προσαρμοστικότητα στα πάντα τους. Ελπίζω να βγάλεις άκρες! Βασικά για να μην πονάει και να έχει πολύ καλή ποιότητα ζωής κι ας μην μπορεί να σκαρφαλώνει στους καναπέδες! :)

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Κι εγώ δεν έχω εμπειρία, για να σε βοηθήσω.
Θυμάσαι όμως που σου είχα γράψει, για ευλαβική αποθεραπεία και μου είχες πει, ότι δεν χρειαζόταν σου είπε ο γιατρός, γιατί από την πρώτη στιγμή μπορούσε να κάνει κατσικιές; Το θέμα δεν είναι αν μπορούν. Μπορούν να κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι, ακόμη κι αν πονάνε. Το θέμα είναι αν πρέπει και τι μακροπρόθεσμες συνέπειες θα υπάρξουν. Απο πάρα πολλές απόψεις, ευτυχώς που είναι μικροσωμούλης. Μη φρικάρεις για το πως θα είναι το μέλλον του. Εχουν απίθανη προσαρμοστικότητα στα πάντα τους. Ελπίζω να βγάλεις άκρες! Βασικά για να μην πονάει και να έχει πολύ καλή ποιότητα ζωής κι ας μην μπορεί να σκαρφαλώνει στους καναπέδες! :)
Δεν μου ειπε οτι δεν χρειαζοταν δεν εγραψα κατι τετοιο. Οπως ολες οι φκρες ηταν 1 μηνα. Το θεμα ηταν οτι δεν εγινε για τους λογους που ειπα. Απλα αυτο που μου ελεγε συνεχεια που του εστελνα οτι κανεξ καθε μερα πιο πολλες τρελλες μου ελεγε οτι εχει συνηθισει και στα 3 να ειναι και στον πονο και αυτη η εγχειρηση ειναι πιο ελαφρυα οποτε οσο μπορεις μαζεψε τον αλλα αν δεν μπορεις τι να κανουμε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
... αλλα αν δεν μπορεις τι να κανουμε.
Ναι...κατάλαβες τώρα...αυτή η φιλοσοφία είναι που με αγριεύει.
Δεν υπάρχει "δεν μπορείς". Να μπορέσεις (όχι εσύ προσωπικά) όταν μιλάμε για κάτι τόσο σοβαρό.
Οσον αφορά το θέμα "αποθεραπεία" ορθοπεδικού χειρουργείου, έχω εμπειρία και μάλιστα σε 3κιλο σκυλάκι, οπότε και άποψη. Δεν στο λέω έτσι. Και η εντολή γιατρού ήταν: αυστηρότατος περιορισμός, ακόμη κι αν δείχνει ότι δυσφορεί και ότι μπορεί να κάνει τα πάντα.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Να πω και πιο αναλυτικα τους λογους για να μη με λετε αχρηστη στο μυαλο σας και οτι δεν το πηρα στα σοβαρα την αποθεραπεια γιατι πραγματικα καθε μερα ημουν και ειμαι με την ψυχη στο στομα. Ξαναλεω οτι στηριζοταν μονο εκει για να κατουρησει 20 φορες τη μερα που κατουραει-σημαδευει μπορει και παραπανω δεν ξερω. Οποτε και αυτο μονο του ειναια αεκετο για ζημια. Τον πηγαινα σε δρομους που να ειναι τα δεβτρακια και οι κολωνες στο σωστο μερος για να σηκωνει το σωστο ποδι τιποτα. Τον γυριζα εγω παλι τιποτα. Αμα δεν εκανε το δικο τπυ δεν κατουρουσε. Πηδηξε στα 2 ποδια οπως ειπα οταν πηγα να τον παρω 3-4 φορες. Την δευτερη μερα που εφυγε η τοπικη ναρκωση πατπυσε το ποδι του δεν κρεμοταν καθολου. Σε 2 3 μερες αρχισε και να στεκεται στα 2 πισω οπως κανει πολυ συχνα, να τραβαει στη βολτα ΠΟΛΥ σε σημειο να μη το πιστευω αφπυ δεν τραβαει ποτε και αυτο επειδη δεν εκτονωνοταν στο σπιτι αφου δεν τον αφηνα να τρεξει που τοσο ηθελε. Παραλληλα συις ιδιες 2 3 μερες αρχισε να κανει προσπαθειες να ανεβαινει σε καναπεδες οποτε και εβαλα εμποδια. Ε στη μια βδομαδα πηδουσε πανω απο τα εμποδια. Και μιλαμε για καρεκλες τραπεζια μαξιλαρια μεγαλα τπυ καναπε. Οποτε χειροτερα ηταν να πηδαει παμω απο αυτα τα εβγαλα και απλα τον προσεχα οσο γινοταν να μην πηδαει. Στις 2 βδομαδες που βγαλαμε και τον κωνο δεν μαζευοταν. Κρειτ τον εβαζα αλλα δεν εκανε και πολυ για να μην ειναι σε ακινησια το ποδι τη στιγμη που πρεπεθ να κινειται για να χτιστουν και δυναμωσουν οι μυες. Να γυρναμε απο την βολτα να του βγαζω το λουρι και να μην μπορω να τον πιασω απο τα σπριντ να παιρνει παραμαζωμα τα χαλια και να κοπαναει τα ντουβαρια. Να σημειωσω οτι τον εβγαζα βολτα 4 5 φορες τη μερα απο 10 λεπτακια για να μην κουραζεται και παλι τα εκανε αυτα γιατι δεν του εφτανε μονο τοση βολτα και κυριως να μην τρεχει και πηδαει που δωστου τρξιμο και παρτου τη ζωη. Σιγουρα κατι ξεχασα και αν θελετε να μιυ πειτε να τον ειχα σε ενα δωματιο παντου εβρισκε να πηδηξει αλλα δεν γινοταν κιολας λογω της αγχωδους διαταραχης και των ψυχαναγκαστικων που προανεφερε που πραγνατικα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο αυτο η τα ορθοπεδικα και δεν ηθελα να τρελαθει παλι το σκυλι μου και η συμβουλη ολων ηταν να αλλαξει οσο γινεται πιο λιγο η ρουτινα μας. Για το fly biting λειπει ενα θεμα ειναι η αληθεια εγω εψαχνα απεγνωσμενα και δεν εβρισκα τα εχω πολυ λεπτομερος γραμμενα αλλα δεν θελω να τα θυμαμαι για αυτο δεν το εχω ανοιξει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Να πω και πιο αναλυτικα τους λογους για να μη με λετε αχρηστη στο μυαλο σας και οτι δεν το πηρα στα σοβαρα την αποθεραπεια...
Σταματάω να διαβάζω, εδώ!
Δεν είπα ποτέ ΕΣΕΝΑ άχρηστη, για ένα θέμα, για το οποίο δεν είχες ούτε την εμπειρία, ούτε την γνώση.
Και σταματάω και το σχόλιό μου εδώ :)

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Ναι...κατάλαβες τώρα...αυτή η φιλοσοφία είναι που με αγριεύει.
Δεν υπάρχει "δεν μπορείς". Να μπορέσεις (όχι εσύ προσωπικά) όταν μιλάμε για κάτι τόσο σοβαρό.
Οσον αφορά το θέμα "αποθεραπεία" ορθοπεδικού χειρουργείου, έχω εμπειρία και μάλιστα σε 3κιλο σκυλάκι, οπότε και άποψη. Δεν στο λέω έτσι. Και η εντολή γιατρού ήταν: αυστηρότατος περιορισμός, ακόμη κι αν δείχνει ότι δυσφορεί και ότι μπορεί να κάνει τα πάντα.
Το καθε χειρουργειο ειναι αλλιως δεν ξερω πιο ηταν αυτο και τον τροπο με τον οποιο εγινε ουτε το ποσο τρελο ηταν το σκυλι και αν ειχε αλλα συνδιαστικα προβληματα. Εμενα δεν μου ειπε για αυστηρο περιορισμο εξαρχης μου ειπε οτι πρεπει να κινειται και να μην κοψω τις βολτες καθολου. Και οσο νιωθει πιο ανετα θα κανει πιο πολλες κινησεις απλα 1 μηνα να προσπαθησω να μην κανει κατσικιες.

• Like
Reactions: mareco

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Σταματάω να διαβάζω, εδώ!
Δεν είπα ποτέ ΕΣΕΝΑ άχρηστη, για ένα θέμα, για το οποίο δεν είχες ούτε την εμπειρία, ούτε την γνώση.
Και σταματάω και το σχόλιό μου εδώ :)
Δεν ειπα οτι με ειπες αχρηστη ειπα τι μπορει να σκεφτεται καποιος και μπορει να το σκεφτομουν και εγω δεν πηγαινε για εσενα προσωπικα. Και εμπειρια ειχα μετα απο 2 χειρουργεια και γνωση ειχα σιγουρα και δεν εκανα κατι απο ημιμαθεια. Εγραψα τους λογους ολους αν δεν θες μην το διαβαζεις εγω εκανα πραγματικα οτι μπορουσα με τα δεδομενα του να μην εχω παλι ενα σκυλι που να μην αβταποκρινεται και να τρεμει που υπαρχει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
@Ans έχω κολλήσει κι εγώ η αλήθεια είναι, στο θέμα "αποθεραπεία". Εσύ όμως ξεκόλλα, γιατί προφανώς δεν ευθύνεται αυτό, για την όλη έκβαση. Μη αμύνεσαι. Κουβέντα κάνουμε και εμπειρίες ανταλλάσσουμε.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
@Ans έχω κολλήσει κι εγώ η αλήθεια είναι, στο θέμα "αποθεραπεία". Εσύ όμως ξεκόλλα, γιατί προφανώς δεν ευθύνεται αυτό, για την όλη έκβαση. Μη αμύνεσαι. Κουβέντα κάνουμε και εμπειρίες ανταλλάσσουμε.
Δεν αμυνομαι και μπορει και να φταιει κιολας ( οχι για ολα που μας βρηκαν εννοειται αλλα αμα δεν επιασε το χειρουργειο λογω αυτου ). Αμα ειναι μηνισκος ριξη χιαστου μπορει να ειναι και ασχετο με αποθεραπεια αυριο θα μαθουμε. Απλα δεν θελω να μεινει αυτο λανθασμενα στο μυαλο οσων το διαβασουν οτι εγω χεστηκα για την αποθεραπεια η δεν ηξερα η δεν προσπαθησα. Ειναι και ευκολο να πεις δεν ηξερα αλλα εδω δεν ηταν ετσι επειδη ηξερα προσπαθησα και ειχα πρηξει και τον γιατρο και ετρεμα για τις ακτινογραφιες. Το μαιμουνι μου ειναι ταρζαν και ταλιμπαν ειμαι σιγουρη οτι εχεις εμοειρια με τετοια σκυλια που αμα δεν τα βγαλεις αρκετη βολτα πηδανε και φτανουν το ταβανι. Ε αυτο το σκυλι να πρεπει και να κινειται και να μην τρεχει και να μην αλλαξει η ρουτινα τπυ γιατι μεσα σε ολα εχει και ψυχολογικα...

• Like

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Και τους λογους μην τους βλεπετε σαν δικαιολογια γιατι μας βλεπω οτι θα ξαναπαμε χειρουργειο αμα εχετε καμια προταση πως να τα διορθωσω ολα αυτα θα ειναι παρα πολλη χρησιμη και θα τη δοκιμασω σιγουρα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Απλά επειδή είσαι ο λογικός υποτίθεται της παρέας :LOL: εσύ καλείσαι να βάλεις και τις προτεραιότητες.
Ψυχολογικά ή ορθοπεδικά;
Δεν έχω ορθοπεδικές εμπειρίες μέχρι στιγμής ευτυχώς. Γιατί με σκύλο που στα νιάτα του, με γύψο στο πόδι, πήρε φόρα να κάνει μπόμπα σε πισίνα, θα ήμουν χρόνια τώρα, στο Δαφνί!

• Haha
Reactions: Castro48

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Απλά επειδή είσαι ο λογικός υποτίθεται της παρέας :LOL: εσύ καλείσαι να βάλεις και τις προτεραιότητες.
Ψυχολογικά ή ορθοπεδικά;
Δεν έχω ορθοπεδικές εμπειρίες μέχρι στιγμής ευτυχώς. Γιατί με σκύλο που στα νιάτα του, με γύψο στο πόδι, πήρε φόρα να κάνει μπόμπα σε πισίνα, θα ήμουν χρόνια τώρα, στο Δαφνί!
Ευτυχως δεν εχουμε πισινα γιατι δεν το αποκλειω και για εμας :LOL: . Ειπα και παραπανω οτι δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. Οταν τα ειχε ηταν η χειροτερη περιοδος μας. Ηταν βεβαια και μεχρι να αποκλεισουμε οτι ειναι νευρολογικο αλλα να βλεπεις τον σκυλο σου χαμενο να σε φοβαται να μην μπορει να κοιμηθει να τρεμει με εχει συγκλονισει και ακομα φοβαμαι οτι θα ξαναγινει δεν το εχω ξεπερασει. Ενω και τωρα που ειναι λιγο κουτσος πεταει απο χαρα απο ορεξη ολο χαμογελαει και μπυ δινει δυναμη εμενα που σκεφτομαι τα χειρουργεια ;αμα θα παθει αρθριτικα, αμα θελει τεχνικα ,καρπτσακια κτλ.

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Ολα αυτά που λες, είναι διαχειρίσιμα.
Μην αγχώνεσαι.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Οταν θες ολα διαχειρησιμα ειναι ευτυχως απλα μεχρι να το ξεπερασεις εισαι για νοσοκομειο και εσυ ο ιδιος. Προσπαθω να μην αγχωνομαι χθες ημουν χαλια σημερα ειναι και αυτος καλυτερα. Στο δωματιο για να μην πηδαει σε καναπεδες γιατι και κουτσος πηδαει. Ευτυχως που με εκοψε και εχουμε παρει αυτο το κρεβατι και δεν χρειαζεται να πηδαει για να ανεβαινει.

• Like

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.146
897
Γυρισαμε απο τον γιατρο. Ολα ειναι στη θεση τους. Ουτε η εγχειρηση χαλασε ουτε καμια ριξη. Ουτε με τον περιορισμο ειχε σχεση μαρεκο χαχαχα. Ειναι ενα τραβηγμα που το βλεπει λεει σε ενα ποσοστο σκυλιων μετα απο την εγχειρηση αυτη λογω του τεντωματος που γινεται κατα την εγχειρηση στπυς γυρω τενωντες ωστε να μπει η επιγονατιδα στη θεση της. Τωρα αντιφλεγμωνωδη και ο θεος βοηθος. Μακαρι να τελειωσει εδω το θεμα μου.