Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, είσαι σίγουρη ότι ήταν η ίδια επέμβαση; Γιατί υπάρχουν 2 ήδη επεμβάσεων για το συγκεκριμένο πρόβλημα, η μία είναι με μόσχευμα που αν δεν κάνω λάθος αυτό μου είχες πει ότι είχες κάνει.Πω πω βρε συ πολυ πληρωσες
(για την ιδια επεμβαση εδωσα 200 ευρω εδω στο Βελιγραδι, οι ακτινογραφιες εξτρα βεβαια)
Το γεγονός ...ότι άμα πω ότι εσύ πολύ φθηνά πλήρωσες άρα μπορεί να εγείρω υποψίες ότι μπορεί να μην ήταν και πρώτης τάξεως υλικά κλπ...στην ίδια παγίδα πέφτουμεΠω πω βρε συ πολυ πληρωσες
(για την ιδια επεμβαση εδωσα 200 ευρω εδω στο Βελιγραδι, οι ακτινογραφιες εξτρα βεβαια)
Τρεις υπάρχουν απ' όσο γνωρίζω...Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, είσαι σίγουρη ότι ήταν η ίδια επέμβαση; Γιατί υπάρχουν 2 ήδη επεμβάσεων για το συγκεκριμένο πρόβλημα, η μία είναι με μόσχευμα που αν δεν κάνω λάθος αυτό μου είχες πει ότι είχες κάνει.
Βέβαια το κόστος δεν παύει να μην έχει σύγκριση, γιατί το μόσχευμα με άλλον γιατρό θα μου κόστιζε 800 ευρώ.
TTA έκανε Berna..H TPLO δεν γίνεται πλέον τόσο πολύ.Τρεις υπάρχουν απ' όσο γνωρίζω...
Απ΄ την περιγραφή σου, είμαι σιγουρότατη, λέγεται extracapsular knee surgery ή διαφορετικά traditional repair.
Εκτός αν έκανε TPLO ή TTA που κοστίζουν αρκετά λόγω υλικών και είναι και πιο invasive, πιστεύω πως την ακριβοπλήρωσες την επέμβαση...
υ.γ.εαν η διαφημιση ειναι ανιδιοτελης,θα πρεπε να γινει με εξυπνοτερο τροπο,διοτι ουσα τιθεμενη βγαζει ματι χειροτερα και απο ξεβρακωτη χοντρη στο μπιτς...
Μπορώ να σου πω γιατί μου τα έγραψε όλα.. Επίσης 4 χρόνια μετά ο σκύλος δεν είχε πρόβλημα στο συγκεκριμένο πόδι.Το γεγονός ...ότι άμα πω ότι εσύ πολύ φθηνά πλήρωσες άρα μπορεί να εγείρω υποψίες ότι μπορεί να μην ήταν και πρώτης τάξεως υλικά κλπ...στην ίδια παγίδα πέφτουμε![]()
Φυσικά ψάχνω ψύλλους στα άχυρα ....απλά θεωρώ ότι αν μπει κάποιος στη διαδικασία να ρωτήσει πόσο το ένα ...πόσο το άλλο θα πρέπει ο κάθε γιατρός να μπορεί να δώσει την κοστολόγηση και να έχει το θάρρος να πει ....φίλε μου την δουλειά μου την χρεώνω τόσο γιατί είμαι expert. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του πελάτη τι θα κάνει. Δεν μπορεί να απαιτούμε από τον καταναλωτή να ζητά να γνωρίζει γιατί πληρώνει τόσο για κάτι που αγοράζει ....αλλά επιλεκτικά και όχι σε όλα.Stamatia ψαχνεις νομίζω ψύλλους στα άχυρα![]()
Εχουμε βγει λιγο οφφ αλλα να σε ρωτησω... εισαι σιγουρη;TTA έκανε Berna..H TPLO δεν γίνεται πλέον τόσο πολύ.
Ουτε στην TPLO ουτε στην TTA δεν αντικαθησταται ο χιαστος. Ο χιαστος αντικαθησταται μονο στην extracapsular. TPLO kai TTA αλλαζουν τη μορφολογια του γονατου ουτως ωστε να μην χρειαζεται καν χιαστος για να λειτουγει τοσο-οσο κανονικα.την επέμβαση που έκανε με λάμα που μπήκε μόνιμα κάνοντας την δουλειά που δεν έκανε ο χιαστός
Είμαι σίγουρη 1000% . Αυτή η λάμα που μπήκε άλλαξε την μορφολογία του γονάτου και έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι γιατί δεν το έγραψα σωστά πριν.. Θα μου επιτρέψεις όμως να ξέρω τι έκανα στον σκύλο μου.Εχουμε βγει λιγο οφφ αλλα να σε ρωτησω... εισαι σιγουρη;
Διοτι
Ουτε στην TPLO ουτε στην TTA δεν αντικαθησταται ο χιαστος. Ο χιαστος αντικαθησταται μονο στην extracapsular. TPLO kai TTA αλλαζουν τη μορφολογια του γονατου ουτως ωστε να μην χρειαζεται καν χιαστος για να λειτουγει τοσο-οσο κανονικα.
Τα υλικα τα παραγουν εταιρειες, οποτε εχουν ονομα. Μου εγραψε το ονομα του υλικου, συνεπως μπορει να ελεχθει.Berna ..το σχόλιο μου αφορούσε στην ποιότητα των υλικών ...κάτι που δεν το ξέρει συνήθως ο πελάτης.
Οκ βρε παιδι μου, ειπαμε, ειμαστε καχυποπτοι!Είμαι σίγουρη 1000% . Αυτή η λάμα που μπήκε άλλαξε την μορφολογία του γονάτου και έχεις δίκιο να αναρωτιέσαι γιατί δεν το έγραψα σωστά πριν.. Θα μου επιτρέψεις όμως να ξέρω τι έκανα στον σκύλο μου.![]()
Αν είσαι τόσο καχύποπτη μπορώ να σου βάλω τις ακτινογραφίες μετά για να δεις και μόνη σου ότι έκανε ΤΤΑ.Οκ βρε παιδι μου, ειπαμε, ειμαστε καχυποπτοι!![]()
Πλάκα έκανα, βεβαίως σε πιστεύωΑν είσαι τόσο καχύποπτη μπορώ να σου βάλω τις ακτινογραφίες μετά για να δεις και μόνη σου ότι έκανε ΤΤΑ.