Τα ψέμματα ενός Pet Shopα για να σε δελεάσουν!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
καλά βέβαια
το είπαμε
το πιο κάθετο μέσο για παυση μιάς ανήθικης αγοράς είναι να εξαφανιστούν οι αγοραστές

300 !!!!!!!!!!!!
το 15ήμερο!!!!!!!!!!!!!
πεθαίνουν πολλά στον δρόμο-δεν είναι δυνατόν να προστίθενται 7000 σκυλιά το χρόνο στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
δυστχως πεθαινουν πανω απο τα μισα.....
απλα αυτο δεν το μαθαινει κανεις...
τοχω ξαναπει ... τα αγοραζουν 80-100 ευρω το ενα συνα τα μεταφορικα... υπολογιζουν θνησιμοτητα-αντικατασταση με αλλο και ετσι το δινουν 250-300 ευρω στον πετσοπα οοποιος με την σειρα του πολογιζοντας την αντικατασταση το δινει500-600 στον ιδιωτη...
και μετα αναρωτιουνται ... μα... γιατι οι εκτροφεις πουλανε τοσο ακριβα? ενοώντας 800 ευρω.....
αντι να αναρωτιουνται... γιατι πουλανε τοσο φτηνα????

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Επισεις ξεχασα να αναφερω οτι μου ειπε οτι ειναι με passport & microchip οπου το ενεργοποιω σε οποιον κτηνιατρο 8ελω..
!
Ακομα οταν τον ρωτισα απο που ερχοντε τα σκυλια μου ειπε Απο Τσεχια και Ουγγαρια και συμπληρωσε ξερεις τι γινετε εκει απο σκυλια...(Εννοωντας οτι εχου πολλα)

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
ρωτισα....και μου ειπε οτι εχει και οτι 8α κα8ηστερισει να μου το δωσει λογο τις κοε λεει οτι εκει το κα8ιστερουν συνη8ως..!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Έπρεπε να τον ρωτήσεις : pedigree έχουν;;
Να δούμε τι θα σου έλεγε!!!
Βεβαίως, θα του'λεγε, σε τί χρώμα το θέλετε?

ρωτισα....και μου ειπε οτι εχει και οτι 8α κα8ηστερισει να μου το δωσει λογο τις κοε λεει οτι εκει το κα8ιστερουν συνη8ως..!
Η καλή πλαστογράφηση θέλει το χρόνο της.... !:rolleyes::rolleyes::mad::mad:

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
το pedigree εκδιδεται στον ομιλο της χωρας που γινεται η γεννα και η δηλωση της ,αν η πωληση του κουταβιου εχει γινει απο σωστο εκτροφειο και βεβαια κατ ευθειαν στον ιδιοκτητη ,τοτε το pedigree ερχεται στην ελλαδα και export ,και μετα το παιρνει ο ιδιος ο ιδιοκτητης και το παει στο κ.ο.ε και το δηλωνει

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Εγώ έχω διαβάσει ότι από Ουγγαρία τα αγοράζουν το πολύ 30 ευρώ το κουτάβι
Από ότι έχω μάθει από γνωστή μου ιδιοκτήτρια Pet shop που πουλάει ζώα: Μια εποχή είχε 2 προμηθευτές, τον "Ηλία" και άλλον έναν. Ο Ηλίας πιο ακριβός μεν αλλά πιο "ποιοτικός", με την ένοια ότι τα δικά του κουτάβια δεν έρχονταν σε κακό χάλι. Του δεύτερου και φθηνότερου προμηθευτή τα κουτάβια έρχονταν σε άθλια κατάσταση και τελικά της έπαιρνε μέρες και χρήμα για να τα συνεφέρει (αν το κατάφερνε τελικά) ώστε να μπορέσει να τα πουλήσει οπότε τελικά τον έκοψε. Φαντάσου τι έφερνε ο φτηνός... προφανώς τα κουτάβια των 30 ευρώ.

Τα δε περί εγγύησης τα ξέρουμε όλοι. Ακούει ο πελάτης τη λέξη εγγύηση και ψαρώνει (ουάου! μου δίνει και εγγύηση!)

Το pedigree της Pepper, από ουγγρικό εκτροφείο, μου στάλθηκε σε δύο μήνες αφότου πήρα το σκυλί. Οπότε τα "αργούν τα pedigree κλπ." είναι μυθοπλασία...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εχουμε ξαναπει σε αρκετα -παρομοια- θεματα εδω μεσα,οτι μπορει η Ουγγαρια να ειναι το κεντρο εμποριας κουταβιων στην Ευρωπη,αλλα συναμα ειναι μια χωρα με πολυ μεγαλη κυνολογικη ιστορια,με διαφορες φυλες και σιγουρα πολυ πιο μπροστα απο την δικη μας.

απλα για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.