Τελικά τι είναι?

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Μου είπανε ότι η μύτη του σκύλλου πρέπει πάντα α είναι υγρή! Του μικρού μου μπουλτόγκ δεν είναι πάντα υγρή αλλά κάποιες μέρες είναι στεγνή σαν πλαστικό! Ενώ της βίσλα είναι πάντα υγρή! Είναι φυσιολογικό? :confused:

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Απο οτι ξερω ειναι μυθος για την μυτη , π.χ του δικου μου το πρωι ειναι ξηρη οταν ξυπναει και αργοτερα υγραινει , δεν λεει κατι για την υγεια του ζωοου! Εαν κανω λαθος διορθωστε με !

anna xrisoxou

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
30
0
Ελλαδα,Αθηνα
Δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι μυθος η οχι εμενε της δικιας μου εχω παρατηρησει πως οταν ξυπναει ειναι στεγνη και μια φορα που ηταν αρρωστη !!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Στεγνη μυτη μπορει να ειναι σημα ασθενειας, μπορει και οχι.
Του δικου μου ειναι στεγνη η μυτη του οταν ξυπναει. Καλυτερα να προσεξεις εαν υπαρχει αλλαγη στη γενικοτερη συμπεριφορα του σκυλου, παρα να βγαζεις συμπερασματα μονο απο τη μυτη του, η οποια κανονικα πρεπει να ειναι υγρη και κρυα.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Οταν λενε υγρη τουλαχιστον στα γαλλικα εννουν κατω στα ρουθουνια..μη περιμενεις να ειναι υγρη στο πανω μερος της...
Εκει ειδικα το καλοκαιρι ξηραινονται παρα πολυ και καλο ειναι η χρηση βαζελινης για να γλιτωσουμε τυχον μικροβια στις πληγες που μπορουν να προκληθουν..
Γενικα λενε υγρη μυτη υγιες σκυλι...αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει και 100%...
Παντως αν ειναι τελειως στεγνη καλο θα ηταν να εξεταστει το σκυλι...
Δεν ξερω και κατα ποσο στα γαλλακια μας επηρεαζεται και το γεγονος οτι ορισμενα εχουν πολυ ασχημη αναπνευστικη οδο..
παντως μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο...
Το συνηθες φαινομενο ειναι να γινομαι μουσκεμα οποτε κανει φσουτ φσουτ με την μυτη της..χαχαχα:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr