ωστε δεν την παταει ετσι ευκολα ο superman ε..αφου μου εχεις αδυναμια
νταβινα σουπερμαν ειμαι δεν την πατα ετσι ευκολα
ωστε δεν την παταει ετσι ευκολα ο superman ε..αφου μου εχεις αδυναμια
νταβινα σουπερμαν ειμαι δεν την πατα ετσι ευκολα
αφου το λες εσυ! τεσπα παω εγω τωρα να βολταρω τον Τζερακο μου! εχει προτεραιοτητα! πολυ γελιο εχεις παντος. cyaτσου!
ναι μακαρι να την παρει καποιος που θα την προσεχει οπως εγω τον Τζερυ!Καλως ηρθες!!
Ο σκυλακος βρηκε τη χαρα,φαινεται στα ματια του.Να τον χαιρεσαι και να σε χαιρεται!!!!
Ελπιζω καποια στιγμη να χαμογελασει η τυχη και στο κοριτσακι που ηταν μαζι του.
ειμαι συγουρη πως καταλαβαινουν πολυ περισσοτερα αποτι μπορουμε να φανταστουμε και ειδη εχει αρχισει να το διχνει. σας ευχαριστω για ολα οσα ειπατε για τον Τζερυ! θα τα εχω υποψην μουΝταβίνα, καλώς όρισες!!!
Και, πάνω απ' όλα, καλωσόρισε και ο Τζέρυ!!!
Ενας από τους αρκετούς σκύλους (δυστυχώς, όχι όλους) που έχουν πάρει όλη τη θετική σκέψη και τις "προσευχές" των περισσότερων "εδώ μέσα"...
Μέσα στο φόρουμ (και όχι μόνο) θα δεις άπειρα θέματα γύρω από το ερώτημα κατά πόσον ο σκύλος "σκέπτεται", κατά πόσον "έχει συναισθήματα", κατά πόσον "αναπτύσσει κρίση" και άλλα πολλά...
Η σειρά ερωτημάτων αυτή δεν έχει απλή απάντηση, μιάς και μόνο τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αρχίσει επιστημονικές έρευνες και στατιστικές για να κατανοήσουμε, επιτέλους, με συστηματικό τρόπο το ζώο που φέραμε "μαζί μας" τα τελευταία 140.000 χρόνια...
Για την ταπεινή μου άποψη, όμως, ένα είναι σίγουρο, Νταβίνα και γι' αυτό θέλω να σε διαβεβαιώσω: Ο Τζέρυ, ξέρει...
Ξέρει τι ακριβώς συνέβη, όταν τον έφερες σπίτι σου... Ξέρει καλά που βρισκόταν "πριν" και που βρίσκεται "τώρα"...
Με ένα μαγικό τρόπο, τα αδέσποτα ξέρουν...
Και, για το λόγο αυτό, (ακόμα και αν δεχτούμε αυτό που υποστηρίζουν οι "κυνικοί" αυτού του κόσμου: πως τα σκυλιά είναι πολύ "οφελιμιστικά και υστερόβουλα" ζώα) ο Τζέρυ θα σου το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο...
Ακόμα δεν μπορείς να το φανταστείς, αλλά θα έρθουν στιγμές που θα σε εκπλήξει με τη συμπεριφορά του, με τις αντιδράσεις του, με την αυταπάρνησή του...
Ακόμα δεν μπορείς να το φανταστείς, αλλά θα σας "διδάξει" πράγματα πρωτόγνωρα, που οι άνθρωποι δεν μπορούν...
Να πω "μπράβο Νταβίνα!!!" γι' αυτό που έκανες, θα είναι φτωχό...
Θα ευχηθώ μόνο να σου ζήσει, γερός και δυνατός, για πολλά χρόνια και να σε "αλλάξει" τόσο, όσο με άλλαξε κι εμένα, κάποτε, ένα αντίστοιχο σκυλάκι!![]()
Καλωσόρισες Νταβίνα, να σου ζήσει ο κούκλαρος!!! (δεν έχω να προσθέσω κάτι πιο επικοδομητικό στη συζήτηση, τι να κάνω
Πάντως, αν με ρωτούσε κάποιος πριν μπω στο φόρουμ πόσα αδέσποτα υιοθετούνται, αποκλείεται να απαντούσα τόσα, όσα βλέπω σε ποστς αυτές τις μέρες. Χαίρομαι ειλικρινά![]()
Παρεμπτιπτόντως, εδώ όπου και να πας σου κάνουν μια κάτι τις καλύτερη τιμή, γιατί έχεις αδέσποτο (εμένα τουλάχιστον μέχρι στιγμής -να 'ναι καλά οι άνθρωποι- πολλοί το έχουν κάνει) και εμείς θα χρεώσουμε απαντήσεις (καλά, οι δικές μου δε θα κόστιζαν και πολύ έτσι κι αλλιώς, με την τόοοοση εμπειρία που έχω και τις απύθμενες γνώσεις);;; Για να μαζευτούν μερικοί υπερήρωες :Ρ
ποιος ειναι αυτος? ειδα την φωτο του διαγωνισμου που εβαλες. γλυκα η σκυλιτσα φαινεται και απο το προσωπο της πολυ ζωηρηα καλα ξεκινησε ο γιαννης και το χαλασε το θεμα![]()
...να θυμάσαι ότι η mareco σε ...παρακολουθεία καλα ξεκινησε ο γιαννης και το χαλασε το θεμα![]()
αχαχα ναι οντος να το θυμαται...να θυμάσαι ότι η mareco σε ...παρακολουθεί![]()
Θέλει και ρώτημα ; Ο Μπάμπης !πλακα εχω.
λεφτα δεν εχω καποιος μου φαγε το μεροκαματο...
ποιος??
ο γιος μου δεν κανει τετοια βρε!
εχει παρει απο το μπαμπα ειναι λαμογιο ελληναρας
Τον θείο μου το Μπάμπη ρώτα ... βρεθήκαμε σε μία βάφτιση την Κυριακή, και το μισό σοΐ κόντεψε να πνιγεί από τα γέλια όταν του το είπα και είδαν το ύφος του ...Καλά, αυτό άφησε εποχή!