ευχαριστουμε πολυ!!! καλα την ταχυτητα την εχει μεσα του ο μικροςχα χα χα χα Πολύ ωραίος και σπιντάτος ο Τζερυ!!!Να τον χαίρεστε!!!![]()
ευχαριστουμε πολυ!!! καλα την ταχυτητα την εχει μεσα του ο μικροςχα χα χα χα Πολύ ωραίος και σπιντάτος ο Τζερυ!!!Να τον χαίρεστε!!!![]()
καλα απο αρχηγια αλλο πραγμα. ακομα και εξω αλλα ειναι και πολυ κυριος παντα καθεται στην πορτα και περιμενει να βγω πρωτα εγω και μετα αυτοςΑρχηγός ο Τζέρυ!!
Φαίνεται πολύ χαρούμενος και...σίγουρα έχει με κάτι να ασχολείται
Να σου ζήσει!![]()
μακαριNταβίνα τέλειος ο Jerry, και πολύ ευτυχισμένος σκύλος!!!!! Βλέπω να εξελίσσεσαι σε τρομερή σκυλομαμά, τι λες τελικά θα το αποφασίσεις και για δεύτερο;
Χαιρομαι να βλεπω κοπελες στην ηλικια σου με την ωριμοτητα σου και τον σωστο τροπο σκεψης που εχεις. Τυχερος ο Τζερυ.μακαριακομα δυστιχος το παλευω με τους δικους μου για την Ζουζου. προς το παρον ειναι ανενδοτη
λογο του οτι ακομα δεν εχω καταφερει να βρω δουλεια (λογο απειριας. λες και γενιωμαστε με προυπηρεσιες -.-) και δεν θα εχω την δυνατοτητα να την συντιρισω. αλλα που θα παει με το που καταφερω να βρω και ειμαι συγουρη οτι θα μπορω να την συντηρω και αυτην και να βωηθαω και στο σπιτι με τα οικονομικα τοτε ενοητε και για δευτερο γιατι οχι
της εχω ελατωσει και αρκετα και το τραβιγμα
.
σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια! τυχερος ο Τζερυ που βρηκε εμας και ακομα πιο τυχεροι και εμεις που εχουμε τον Τζερυ και μας κανει να χαιρομαστε πανταΧαιρομαι να βλεπω κοπελες στην ηλικια σου με την ωριμοτητα σου και τον σωστο τροπο σκεψης που εχεις. Τυχερος ο Τζερυ.
αχαχαχα πολυ ευχαριστος xDΆμα θες να σκάψεις λαγούμι να σου φέρω και τη δικιά μου να κάτσουν, λίγες ωρίτσες μόνο θα χρειαστούν *demonio*