Τζεροβόλτες & Τζεροτρέλες

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Κουκλάκος ο Τζεράκος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και η παραλία τίγκα στο κόσμο απ' οτι βλέπω...!Δεν σας κάνανε καμιά παρατήρηση?:D
Εγώ όταν πήγα Κάρυστο πηγαίναμε με τον Σαν σε μια παραλία όπου δεν την ήξερε κανείς!
Μόνο μια γριά ερχόταν κάθε μέρα!και με το που έβλεπε τον Σαν καλούσε το Λιμενικό...
4 μέρες κάτσαμε 4 φορές ήρθε το Λιμενικό..!:mad:
Σκεφτόμουν μήπως διοργανώναμε καμιά σκυλοεκδρομή...!!!!:twisted: (το εννοώ!!!!!!!)

Last edited:

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
χαχαχα καλα βρε πως και τα καταφερες γιατι αν ο σκυλος ειναι δεμενος δεν μπορουνε να σου κανουν τιποτα. εμεις τωρα την τελευταια ευδομαδα παμε στην συγκεκριμενη παραλια στην Βουλα καθε μερα με τον Τζερυ πρωη κατα της 8:30 και βουταμε μαζι του μας εκαναν μια δυο φωρες ε μετα σταματησαν μιας και ειχαμε και συμπαρασταση απο τρεις σκυλοφιλους παρακαλω και μια φιλοζωη. και επεισης ο νομος λεει πως απλος πρεπει να ειναι δεμενος και δεν ενοχλει τον κοσμο(γαυγιζοντας κλπ) αλιως δεν απαγορευεται. υπαρχουν και αδεσποτα εκει οποτε τι μπορουν να κανουν. :p παντος καλη ιδεα να διοργανωσουμε καμια εκδρομουλα. :D

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Οχι μόνο ήταν "δεμένος" αλλά ήταν και μέσα στην προσωπική του σκηνή!!!και πάνω σε βρεγμένο παρεό για να μην ζεσταθεί!:D

IMG_5871..jpgIMG_5870..jpg

Στην παραλία ήμασταν ολομόναχοι!!!!Με το που ήρθε η γριά κατσίκα και τον είδε,(ούτε ξέρω πως..αφού όλη η σκηνή είναι κλειστή εκτός απ' τα "διχτάκια" που φαίνονται στην φωτο)κάλεσε το λιμενικό...Όχι πως μας έκαναν τίποτα!απλά μου έλεγαν οτι είναι τρελή!Αλλά εγω γιατί πρέπει δηλαδή να τσαντίζομαι????

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
χεχε ειναι που δεν ημουν εγω εκει γιατι πηστεψε με δεν θα ξαναπατουσε ποδι αυτη εκει!!! ειναι οντος πολυ εκνευριστικο γιατι σου χαλανε τα νευρα ετσι αλλα κοιτα να μην χαλας τα νευρα σου και να εισαι σκληρη απεναντη τους οσο εισαι σωστη με τους νομους αλιως θα σινεχιζουν τις μα... αα εγω ειχα παρει και το περιοδικο σκυλος και γατα μαζι μου και τους ειχα διαβασει λεξι προς λεξι για το τι ελεγε! καντο και εσυ. ουτε κιχ δεν μας ειπαν πια 3-4 παρατηρισεις και τελος! καλα και εμεις ομως δεν παμε εκει που θα εχει και πολλα παιδια. σε πια παραλια πατε που ειναι ετσι εριμη να ερθουμε και εμεις καμια μερα

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Χαχαχαχαχαχ και εγω είχα το "σκύλος και γάτα" μαζί μου!!!Δεν μου έκανε καμία παρατήρηση όμως για να της απαντήσω..!!!!
Μόνο την πρώτη μέρα που την εξαγρίωσα επειδή της "αντιμήλησα" και όταν ήρθε το λιμενικό παραλίγο να με πάνε μέσα για εξακρίβωση στοιχείων επειδή δεν είχα μαζί την ταυτότητα μου...!!!!
Τις επόμενες μέρες δεν μου μιλούσε καν..Έπαιρνε κατευθείαν τηλέφωνο..χαχαχ

Εμείς Αθήνα δεν πάμε πλέον σε καμία παραλία με τον Σαν γιατί όλοι μας την λένε...
Έχω παρατηρήσει επίσης οτι βρίζουν περισσότερο για τα μικρόσωμα σκυλιά παρά για τα μεγαλόσωμα...Ίσως κρίνουν οτι δεν τους παίρνει πολύ για εκεί...!!!!!:twisted:
Το συμβάν που σου είπα είναι απο Κάρυστο Ευβοίας!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
αχαχα βρε την τσαμπουκαλου!! καλααα μακαρι να παμε καμια μερα μαζι και να δουμε τι θα πει με τον Τζερυ μπροστα που οποιος με εξαγριωσει εμενα ο Τζερυ γαυγιζει και τραβαει(το γιατι τραβαει δεν τον εχω αφισει για να το μαθω :p) επεισης χαρτια δικα σου και του μικρου μαζι με εξετασεις βιβλιαρια κλπ να τα εχεις μαζι σου παντου. εγω παντα τα κουβαλαω οπου παω.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αμεεεεε να πάμεε να πάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Εννοείταιιι!!!!Το βιβλιάριο του Σαν πάντα το έχουμε μαζί!Ακόμα και στην θάλασσα!έκανε κι αυτό την βουτιά του!!!:cool:
με τα δικά μου χαρτιά έχω ένα θέμα και τα ξεχνάω...:p

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
:D

χιχι μια χαρουλα εστω και μια βουτια για να δροσιζεται κατι ειναι. καλα ο Τζερυ ακομα εχει ετσι λιγο ανασφαλειες οταν δεν ακουμπανε τα ποδια του κατω. αλλα σιγα σιγα θα το ξεπερασει. θελει να καθεται περισσοτερο στα ριχα

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Για το βιβλιάριο μιλούσα...!!!:D:D:D:D
Μας το πήρε ο αέρας και το πήγε στη θάλασσα:D
Ο Σαν ίσα που πλατσουρίζει στα πολύ ρηχά για να με βλέπει που είμαι!:D

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
αχαχα βλεπω εκανε μπανιο το βιβλιαριο xD χεχε και ο Τζερυ κατι τετια στα ριχα αλλα σιγα σιγα το παλευει για να μπει οταν δεν εχει καθολου κυματα μπαινει κανονικα και κολυμπαει ενω αμα εχει εστω και λιγα κυματακια βολευεται στα ριχα :p

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
και τελικα η παραλια γεμισε σκυλοφιλους :D οικογενειες μαζι με παιδακια ερχοντουσα να χερετησουν τον Τζερακο και ενας πατερας με το παιδι του εβγαλε φωτογραφια το παιδακι του μαζι με τον Τζερυ :D :D και μπανιαρουμε κανονικοτατα κιχ δεν εχουμε ξανακουσει εκει απο τους υπολιπους λουομενους.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
πσσσ ακριβος χεχε ειναι που ειναι snob ο Τζερακος τωρα που εχει παρει και φιμη στην παραλια πανε φουσκωσαν τα μιαλα του :p βρε δινει φιλακια στα παιδια χεχεχε ειναι πολυ καλος με τα παιδακια παντος αλλα παντα ειναι υπο επητηριση :p ποτε δεν ξερεις τι μπορη να γινει ;)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
καλα ο Τζερυ θελει να πηδηξει στη θαλασσα απο τον μεγαλο τσιμεντενιο διαδρομο αλλα φωβαμε να τον αφισω γιατι εχει ακομα ανασφαλεις και εκει ειναι γυρο στο 1μιση μετρο το νερο αλλα δεν ειναι μακρια για να κολιμπησει ως τα ριχα και κολυμπαει πολυ πολυ γρηγωρα. λετε να τον αφισω? στα ριχα ψιλοφωβατε τα κυματα :p

jasonp66gr

Well-Known Member
15 Οκτωβρίου 2008
83
62
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Τρία καλοκαίρια σε πολλές παραλίες ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, βέβαια η σχέση του μικρού με το νερό είναι να βρέξει τα πόδια του και ενίοτε να ξαπλώσει στην άκρη και να βραχεί, άρα ήσυχος εκτός από λίγες εξαιρέσεις (φυσιολογικές) περιπτώσεις. Σε περίπτωση «ανάγκης» εννοείτε ότι μαζεύουμε και καθαρίζουμε, δεν ενοχλούμε και ούτε ενθαρρύνουμε διαλόγους με τους περίεργους που βλέπουν το σκυλί ως μουσιακό έκθεμα ή μπαμπούλα και σε κάθε περίπτωση η απάντηση που έχουμε για όποιον έχει πρόβλημα είναι να καλέσει το λιμενικό να λύσει την διαφορά.
Δεν δέχομαι να υπάρχει αδιαφορία στην ανθρώπινη βλακεία, βρωμιά, εγωιστική συμπεριφορά (ρακέτες, στερεοφωνικά, φωνές, ψαροντούφεκα κλπ) και κατά τα άλλα να ενοχλούνται από κάποιο ζώο που δεν ενοχλεί.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Δεν δέχομαι να υπάρχει αδιαφορία στην ανθρώπινη βλακεία, βρωμιά, εγωιστική συμπεριφορά (ρακέτες, στερεοφωνικά, φωνές, ψαροντούφεκα κλπ) και κατά τα άλλα να ενοχλούνται από κάποιο ζώο που δεν ενοχλεί.

οπως τα λες!!!! βεβαια στην συγκεκριμενη παραλια δεν τους πολυ παιρνει γιατι αν αρχισουν πολλες φωνες με τον Τζερυ θα μαζευτουν τα δεσποτα μαζι με παρα πολους φιλοζωους που γνωρισαμε και κανουμε παρεα τωρα καθε φωρα που παμε και θα εχουν αλλα αυτοi μετα :p οποτε αν εχουν προβλημα μπορουνε να πανε αλου :p :D το μονο που σε χαλαει οταν κανου παρατηρησεις ειναι πως θες δεν θες σου χαλαει τη μερα.