Τζεροβόλτες & Τζεροτρέλες

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Σε ευχααριστούμεεε πολύ με το Τζεράκιιι για τις υπέροχες φωτογραφίες Ηλέκτρα μου!!! ^_^
Περάσαμεε πάρα μα πάρα πολύ ωραία και ανηπομονώ να το ξανακάνουμεεε!!!! :3

Να και λίγες φωτό απο εμάς!! (υπάρχει τρόπος να βγαίνουν οι φώτο πιο μικρές?? βγαίνουν τεράστιες :/)

Ο Τζέρυυυυυ :fan:
:fan::fan::fan:

Η φίλη μας η Ήβη!!!! <3 :rolleyes:

Ο φίλος μας ο Χάρης! <3

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!! Πολύ ωραίες φώτο, αλλά με τέτοια μοντέλα η δουλειά σας ήταν εύκολη!! ;)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!! Πολύ ωραίες φώτο, αλλά με τέτοια μοντέλα η δουλειά σας ήταν εύκολη!! ;)
Να΄σαι καλάαααα Kyveli!!! :D
Αχχχ και η Ήβη μία τρέλααα και κάτι μάτια υπέροχαααα!!! Λιονταράκιιιιι χιχιχι

Το μερος που εχετε παει τα σκυλια πιο ειναι?Φαινεται πολυ ωραιο.
Είναι όντος πολύ ωραία!!! Είναι το πάρκο της καισαριανής. Για την ακρίβεια είναι το βουνό το συγκεκριμένο που οδηγεί στο πάρκο της καισαριανής(πως λέγεται δεν θυμάμαι καλά αλλά ησχύει πως είναι ωραία και έχει ωραία θέα!)
Όποτε θες πέρνα καμια βόλτα! Αν είναι κιόλας ο Γ.Π. σου φιλικός και παίζει με σκυλιά η καλήτερή του θα είναι :)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
O δικος μου οχι απλα παιζει!Βλεπει σκυλι και μου κλαιγεται να παμε μικρο μεγαλο δεν τον νοιαζει!Σκυλι να ναι και οτι να ναι.Τοσο puppies park που πηγαιναμε τον εχει κανει αγαπησιαρει σε ολα!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Η φωτο της Ηβης μου ειναι τελεια Νταβινα :D Πραγματικα ηταν τελειο και φυσικα θα σας ξαναερθουμε χαλαρα. Το λιονταρακι μου γνωρισε το λυκακι σου :p Περασαμε πολυ ομορφα και ειχε και ωραια μερα (αν εξαιρεσουμε τον αερα). Το μερος εκει ειναι απλα καταπληκτικο. Και μετα ενιωθα τυχερη που ειχα ενα περιφραγμενο μερος + τον ασυρματο κοντα στο σπιτι μου. Δεν συγκρινετε με την ελευθερια του βουνου :cool: Να τονισω οτι ο Jerry ειναι πανεμορφος!!!!!!!!!!!!!

Υγ. Ρε Νταβινα την τελευταια φωτο τι την ηθελες???? Σαν παραμορφωμενα ειναι τα ποδια της Ηβης :p

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
O δικος μου οχι απλα παιζει!Βλεπει σκυλι και μου κλαιγεται να παμε μικρο μεγαλο δεν τον νοιαζει!Σκυλι να ναι και οτι να ναι.Τοσο puppies park που πηγαιναμε τον εχει κανει αγαπησιαρει σε ολα!
Τότεε το πάρκο θα του αρέσει πολύυυυυ!!!!! Σκέψου το και πέρνα καμια βόλτα με τον αγαπησιάρει!!! :cool:

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Οταν μπορεσω θα τον φερω αν ειναι.Και μολις πιει νερο απο το παιχνιδι θα τον ακουσετε να ρευεται κιολας!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Η φωτο της Ηβης μου ειναι τελεια Νταβινα :D Πραγματικα ηταν τελειο και φυσικα θα σας ξαναερθουμε χαλαρα. Το λιονταρακι μου γνωρισε το λυκακι σου :p Περασαμε πολυ ομορφα και ειχε και ωραια μερα (αν εξαιρεσουμε τον αερα). Το μερος εκει ειναι απλα καταπληκτικο. Και μετα ενιωθα τυχερη που ειχα ενα περιφραγμενο μερος + τον ασυρματο κοντα στο σπιτι μου. Δεν συγκρινετε με την ελευθερια του βουνου :cool: Να τονισω οτι ο Jerry ειναι πανεμορφος!!!!!!!!!!!!!

Υγ. Ρε Νταβινα την τελευταια φωτο τι την ηθελες???? Σαν παραμορφωμενα ειναι τα ποδια της Ηβης :p
Χαίρομαιιι που σ'αρέσειιιι η φώτο και πέρασες ωραία και φυσικάαααα να μας ξανάρθεις όποτε θες και να πάμε και για πικνικ!!!!! :3 Η περίφραξη πρόσφατα φτιάχτηκε! Δεν υπήρχε κάποτε και φαντάσου εδώ και 1 χρόνο λέγανε πως θα το φτιάξουν xP ήθελαν πολύ σκέψη να τοποθετήσουν κάποια ξύλα γύρο γύρο χιχιχι πάντος είναι αρκετά μεγάλη η περίφραξη!
Καλάαα το βουνό έχει άλη χάρη χιχι μακάρι να μην φυσούσε τόσο και θα ήταν τέλειααα μετά!!! Άσε βρε ο Τζέρυ με πλάι έπερνε το βουνό εκεί που καθόμασταν xP τον έπερνε ο αέρας χαχαχ
Γνωρίστηκαν επιτέλουυυςςςς τα λιονταρολυκάκιαααααα!!! :D
Σε ευχαριστείιι πολύυυ για τα καλά σου λόγιαααα!!! ^_^ και η Ήβη μία θεάαααα!!!!

Έλααα τώρα λεπτομέριεεεςςςς μαρέσει η τελευταία φώτο xP χαχ

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Νταβινα χαχαχα νταξει μωρε αν ειναι ησυχα τα σκυλια τους εγω δεν εχω προβλημα. Αλλα καλο ειναι οσο μπορει ο καθενας να ελεγχει το σκυλο του :p