Τζεροβόλτες & Τζεροτρέλες

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Νταβινα χαχαχα νταξει μωρε αν ειναι ησυχα τα σκυλια τους εγω δεν εχω προβλημα. Αλλα καλο ειναι οσο μπορει ο καθενας να ελεγχει το σκυλο του :p
Πήγαμε σε ώρα που δεν είχε πολλά σκυλιά χιχιχι άμα πας απογευματόβραδο άσεεεεε xP γεμίζει όλο το πάρκο με ζιζάνια χιχιχιχιχι xP

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Καλησπέρααα!!!! :cool: Αν και αργήσαμε λιγάκι να το πούμε, ο Τζεράκος μας έκλεισε 2 χρόνια στην οικογένειά μας στης 5/3/2013!!! ^_^ Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται στη ζωή μας και πάντα κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη!!! Τι και αν όλα ''πάνε στραβά'' μία Τζερόφατσα βλεπουμε και αμέσος τα ξεχνάμε όλα και γελάμε όλοι παρέα!!! Είναι ότι πιο σημαντικό και ιερό στη ζωή μου και όλης της οικογένειας μου και τον αγαπάμε πολύυυυ!!!! Δυστυχός για τα γεννέθλια του δεν καταφέραμε να κάνουμε γιορτούλα όπως πέρσι αλλά του πήραμε δώρο λιχουδίτσες!! Αυτό που του άρεσε πιο πολύ ήταν το κόκκαλο που όμως μας έκανε ζημιά μετά (οπότε δεν ξαναπέρνουμε τέτοια κόκκαλα) αλλάαα τώρα είναι καλά!!! ^_^ Προοδεύουμε μάλιστα και στην εκπαίδευση!!! Ακούμε πλέων και την εντολή ''μαζί'' χωρίς λουρί!!! :D (πάντα όμως προσέχουμε για να μην τύχει τίποτα και τρέχουμε) Κάθε μέρα είναι και καλήτερη απο τότε που είχε έρθει σπίτι μας!!! Μία μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ όπως επίσης ούτε τα μηνύματα δεν έχω σβή σει απο την κα Μαρία που μου έλεγε πράγματα για τον Τζέρυ πριν τον πάρουμε! Ότι και να την ρωτούσα ηταν πάντοτε διαθέσιμη να μας πει και να μας βοηθήσει!!! Την ευχαριστούμε πολύ για αυτό και για όλα!!! Κυρίος σε ευχαριστούμε που μας έφερες τον Τζεράκο!!! O:) Να χαιρόσαστε όλοι τα τετράποδα φιλαράκια σας όπως και εμείς τον Τζέρυ!!! :3

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Να τον χαίρεστε Νταβίνα μου :)

Είναι πολύ όμορφο αγόρι, πολύ καλό παιδί και χαίρομαι πολύ, που από την πρώτη στιγμή, βρήκε την αγάπη και την φροντίδα που του άξιζε. Αξίζετε ο ένας στον άλλον. Να είστε πάντα καλά και χαρούμενοι :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Να τον χαίρεσαι Νταβίνα!!! είχε άστρο ο μικρός σου!!!:):)

(και μπράβο στην κυρία Μαρία που σε βοήθησε τόσο πολύ):)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Να τον χαίρεσαι Νταβίνα! Είστε πολύ τυχεροί και οι δυό σας :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Koυκλος! Ειδικα απο κοντα ακομα πιο πολυ! Να τον χαιρεσαι Νταβινακι :)

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Να τον χαίρεσαι Νταβίνα! Το πρώτο μου σκυλί ήταν ημίαιμο χάσκυ και συγκινήθηκα όταν είδα την φωτό του Τζέρυ να ουρλιάζει! :)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Να τον χαίρεστε Νταβίνα μου :)

Είναι πολύ όμορφο αγόρι, πολύ καλό παιδί και χαίρομαι πολύ, που από την πρώτη στιγμή, βρήκε την αγάπη και την φροντίδα που του άξιζε. Αξίζετε ο ένας στον άλλον. Να είστε πάντα καλά και χαρούμενοι :)
Σας ευχαριστούμεεε πολύυυυ πολύυυυ για τα καλά σας λόγια και για όλα!!! :) Άμα δεν τον σώζατε εσείς τον Τζέρυ κανείς μας δεν θα ήταν χαρούμενος αυτή τη στιγμή!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Να τον χαίρεσαι Νταβίνα!!! είχε άστρο ο μικρός σου!!!:):)

(και μπράβο στην κυρία Μαρία που σε βοήθησε τόσο πολύ):)
Σε ευχαριστούμε πολύ πολύυυ takisft!! Και εμείς είχαμε άστρο που αποκτήσαμε τον Τζεράκο γιατί μαζί του έχω μάθει πράγματα στην ζωή μου και όχι μόνο! Χάρη στον Τζέρυ έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή μας και ένα σκυλί μπορεί να ενώσει μια οικογένεια και να κάνει τα νεύρα και τις ανησυχίες να περνάνε με απλά χάδια και κουνήματα ουράς άντε και καμιά Τζεροσφαλιάρα που τρώμε καμιά φορά όταν τον πιάνει η τρέλα του χιχιχι Μακάρι περισσότεροι άνθρωποι να δούνε τα σκυλιά ώς μέλη της οικογένειας γιατί τότε θα μπορέσουν να δουν την ανεκτίμητη χαρά που δίνει το πουνταλάδικο γαύγισμα, το κούνημα της ουράς την βόλτα και την σχέση ανάμεσά τους!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Koυκλος! Ειδικα απο κοντα ακομα πιο πολυ! Να τον χαιρεσαι Νταβινακι :)
Αχαχ Να΄σαι καλά Amaliaz!!! Την συγκεκριμένη μέρα ήταν λίγο ανασφαλής λόγο της κατάστασης και του ότι δεν είχε συνηθήσει αλλάααα πηγαίναμε πιο πέρα κάθε φορά που χανόμασταν απο την παρέα και τον έλυνα για να εκτονωθεί μετά ξαναγυρνούσαμε πάλι οπότε πέρασε καλάα!! Καλά για τον γυρισμό που κάναμε όλο αυτόν το δρόμο μέσα απο το βουνό δεν το συζητώ καν το καταχάρηκε!!!!! χαχαχ Τα περάσαμε πολύ ωραία εκείνη την ημέρα :3

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Κουκλος ο Τζερυ!
Να τον χαιρεσαι και να σας χαιρεται!
Ευχαριστούμεεεεε elemaraki!!!! :D Αδυναμία μεγάληηη και τον χαιρόμαστε όσο περισσότερο μπορούμεεε!!! Ελπίζω ο Τζερυ να μην σκάβει το λάκο μας για να βρει την ησυχία του χαχαχ :p
Να τον χαίρεσαι Νταβίνα! Το πρώτο μου σκυλί ήταν ημίαιμο χάσκυ και συγκινήθηκα όταν είδα την φωτό του Τζέρυ να ουρλιάζει! :)
Σε ευχαριστούμεεε πολύυυυ!!!!!
Έχουν χαρστικές χορδές τα χασκοειδή :D Να υποθέσω και στο δικό σου του άρεσε να ουρλιάζει ε? :) Είναι πάρα πολύ όμορφος ο ήχος της φωνής τους :3