Να΄σαι καλά Underdog!!! Και είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες μάλιστα!!!!ωραίο το παρεακι![]()
Να΄σαι καλά Underdog!!! Και είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες μάλιστα!!!!ωραίο το παρεακι![]()
Ευχαριστούμεεεε πολύυυ πολύυυ!!!! Άντε ντεεεε χαχαχαχ Μία θα χαμογελάειιι, μία θα λυσάειιι, μία θα είναι φωνακλάαας και ταυτόχρονα είναι το πιο ήσυχο παιδί!!! χαχαχαχ Όπως επίσης θα χωθεί σε λάσπες και θα τριφτεί στα γρασίδια αλλάαα στην τελική καθαρός θα βγεί πάλι!!!Μα τι κούκλος.... *agapoylas*
Αυτό που μου αρέσει στον Τζέρυ είναι οτι σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες του χαμογελάει!
Να΄σαι καλά Σταματία!!! Καλή Ανάσταση και σε σένα!!!!! ^_^Μπράβο σας Νταβινάκι ..Καλή Ανάσταση !!
ΧΑχαχαχαχαχαχαχα Εννοείταιιιι!!!!!!!Μια χαρά την έχεις εκπαιδεύσει την μανούλα ε;![]()
Ακριβόςςς!!! Τώρα είναι έτοιμος ο Τζεράκοςςς!!!!*agapoylas**agapoylas*
Έτοιμο το αγόρι να φάει αύριο κοψίδια!
Καλή Ανάσταση κ καλό Πάσχα κ σε σας!
(Έχουν διάλογο με τη μαμά σου σε κείνη το φώτο??!)
Εννοείταιιιι!!!!μια χαρα περνατε![]()
Ευχαριστούμε πολύυυυυυ l.Kyveli!!!! ^_^ Επίσηςςςς!! Ναί είναι η ατιμούλα κουκλίτσα και απο τους υπέροχους χαρακτήρες!!!Καλό καλοκαίρι Νταβινάκι και Τζεράκο, κούκλα και η φιλενάδα!!!
Ευχαριστούμεεε πολύυυυ l.Kyveli!!!!! ^_^ Καλά δεν θέλω να σχολιάσω πως είναι λες και έγινε κουτάβι χαχαχαχ :3 Τώρα που είμαι όλη μέρα σπίτι τρελαίνεται!!!!Φανταστική φωτογραφία!!!!!