Και ναιιι κάναμε το πρώτο μας μάθημα Ατζίλιτιιι!!! Το χαρήκαμε άπειραααα!!!! Ήταν κάτι που περιμέναμε πάρα πολύ καιρό και ευχαριστούμε πολύυυυυ τον Μηχάλη με τον Άγγελο και τον Άστρα για την μεταφορά!!!
Εμπειρίες: 1) Φόβος δικός μου.. "θα τσιρίζει στο crate..." και τελικά ο Τζέρυ ήταν απόλυτα ήρεμος και χαλαρός μέσα και μάλιστα έμπαινε και μόνος του χωρίς να προσπαθεί να βγεί έξω!!!! (κάτι για το οποίο κάνω πάρτι χαχαχα

)
2) Εμπόδια... οκ λέω εκεί το έχουμε..

Τελικά ο Τζέρυ μάλλον το είχε και εγώ να θέλω την 10πλάσια δουλειά xD Μία μπέρδευα τα χέρια.. μία έπευτε η λιχουδιά... Κάποια στιγμή ο Τζέρυ λέει "δε ξαπλάρω πριν πηδήξω το εμπόδιο να κάνω λίγο νάζι??"
3) Τούνελ... "Ώχ" λέω απο μέσα μου... σιγάα μη μπει.. είναι και κλειστοφοβικός...

και τελικά?? 1η προσπάθεια... Πηδάμε το τούνελ απο πάνω... 2η προσπάθεια μπαίνουμε δειλά δειλά μέσα... 3η προσπάθεια ναιιιι το καταφέραμεεε!!!! Μετά καμπυλωθηκε το τούνελ για να μην βλέπει την έξωδο... Μπαίνει όλα καλά μέσα.... και φωνάζω χαροπά "Έλα Τζέρυ Έλα Τζέρυ σαλαμάκι μπισκοτάκι βόλτα." ότι μου ερχόταν για να έρθει.. αλλά άφαντος ο Τζέρυ

αφού προτίμησε να ξαπλώσει μέσα στο τουνελ xD (εντάξει λέω... δεν υπάρχει αυτό το σκυλί...

) Τελικός καταφέραμεεε να βρούμε την έξωδο xD!!!
4) Τούνελ και εμπόδιο μαζί... Ωραία λέω απο μέσα μου όλο αυτοπεποίθηση αφου μπήκε τούνελ και του άρεσε θα το καταφέρουμε... Μέσα στο τούνελ ο Τζέρυ... μπράβο περνά το εμπόδιο ο Τζέρυ... και εγώ σαβουριάζομαι στο στίριγμα του εμποδίου... xD (ρεζίλι έγινα σκευτηκα xD) Μα ολόκληρο εμπόδιο μπροστά μου και να μη το δώ?? xD Τελικά απότι μας είπε η κα Μαρία δεν είμαι η μόνη που το έχει πάθει... ούφ! Ανακούφιση χαχα
Σεμπεράσματα: Θέλουμε να ξαναπάμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Ύπουλο παιδίιιι...

Λίγο τεμπελιάσαμε... ήταν και ζέστη
Πέρνουμε τα πάνω μας
Ποζάρουμε και λίγο..