Την άλλη βδομάδα έρχεται στο σπίτι!!!! Τώρα ??????

mercy

Active Member
9 Οκτωβρίου 2012
36
0
Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να προσθέσω ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια μας.Είναι ένα maltezaki που το βρήκα σε αγγελία.Την άλλη εβδομάδα θα πάω να την πάρω είναι 7 εβδομάδων.Καμοια συμβουλη για το πως πρέπει να αρχίσω??Δεν είχα ποτέ σκυλάκι μέσα στο σπίτι.Πού να την βάλω να κοιμηθεί στην αρχή και πως θα μπορώ να την περιορίσω όταν θα χρειαστει να λείψω για λιγάκι???

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες,όταν λες αγγελία?Θα πληρώσεις ή είναι από αδέσποτο σκύλο?
Αν είναι από ιδιώτη και δε έχει χαρτιά να ξέρεις ότι δε είναι 1ον καθαρόαιμο 2ον δε ξέρεις τι σκυλί θα πάρεις σε θέμα συμπεριφοράς,υγείας κτλ!
Καλό είναι λοιπόν να το αποφύγεις και να μην το πάρεις...

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-15/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89.%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CE%B2%CE%B9.%CF%81%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82.%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-1352/

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να προσθέσω ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια μας.Είναι ένα maltezaki που το βρήκα σε αγγελία.Την άλλη εβδομάδα θα πάω να την πάρω είναι 7 εβδομάδων.Καμοια συμβουλη για το πως πρέπει να αρχίσω??Δεν είχα ποτέ σκυλάκι μέσα στο σπίτι.Πού να την βάλω να κοιμηθεί στην αρχή και πως θα μπορώ να την περιορίσω όταν θα χρειαστει να λείψω για λιγάκι???
Πρεπει να αρχισεις ακυρωνοντας την "παραγγελια". Τιποτε αλλο. Διαβασε αυτο ανοιχτηκε απο αλλο νεο μελος πριν λιγες ημερες.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
η πρωτη συμβουλη απο ολους θα ειναι να ριξεις ακυρο κ να μη το παρεις! για να προλαβω τυχον θεματα κανεις δεν θελει να σου παει κοντρα αλλα θελουν ολοι να σου δειξουν το σωστο! απο εκει κ περα για να σου λυσω κ καποιες αποριες (αφου κανεις σχεδον δεν ακυρωνει παραγγελια) αρχιζεις απο τα βασικα.. εξοπλισμος: λουρια πιατακια κρεαβατακια τροφες βουρτσες κτλ! αυτα πριν το παρεις! μετα το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να πας κτηνιατρο! μη σου πω κ πριν πας σπιτι! για τα υολοιπα στην πορεια! για μενα μη πληρωσεις ουτε 1 ευρω για αγορα απο ιδιωτη!

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Αυτο ισχυει για οσους δεν εχουν μυαλο κι ειναι εγωιστες σκεφτομενοι μονο τα θελω τους και τιποτα παραπερα.
δυστυχως η ιστορια του φορουμ με επιβεβαιωνει ομως.. ετσι δεν ειναι?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
δυστυχως η ιστορια του φορουμ με επιβεβαιωνει ομως.. ετσι δεν ειναι?
Δεν ειναι κανονας, υπαρχουν ευτυχως καποιοι που ανοιγουν τα αυτια τους και τους οριζοντες τους περα απο αυτο που κανει η κυρα Μαρικα απο διπλα. Να σου πω δεν κραταω τετοιες στατιστικες στο μυαλο μου αλλα πραγματικα πιστευω οτι πολλοι αυτοι που σκεφτηκαν αλλιως μετα απο συμβουλες που πηραν απο εδω μεσα. ;-)

Εφυγε παντως ηδη απο ονλαιν, το νεο μελος ακομη δεν ανοιξε το θεμα. Μαλλον καλυφθηκε απο απαντησεις....:rolleyes:

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Δεν ειναι κανονας, υπαρχουν ευτυχως καποιοι που ανοιγουν τα αυτια τους και τους οριζοντες τους περα απο αυτο που κανει η κυρα Μαρικα απο διπλα. Να σου πω δεν κραταω τετοιες στατιστικες στο μυαλο μου αλλα πραγματικα πιστευω οτι πολλοι αυτοι που σκεφτηκαν αλλιως μετα απο συμβουλες που πηραν απο εδω μεσα. ;-)

Εφυγε παντως ηδη απο ονλαιν, το νεο μελος ακομη δεν ανοιξε το θεμα. Μαλλον καλυφθηκε απο απαντησεις....:rolleyes:
κοιταξε πρεπει να τους το φερνουμε σιγα σιγα κ οχι να τους παιρνουμε απο τα μουτρα.. με επιθετικη σταση δεν κερδιζουμε ουτε εμεις κατι ουτε το μελος που ανοιξε τη συζητηση στην προκειμενη περιπτωση! θεωρω πως ο τροπος προσεγγισης πρεπει να ειναι οτι πρωτα σε παιρνω με το μερος μου κερδιζω την εμπιστοσυνη σου βοηθωντας εσενα στα προβληματα σου κ μετα να σου εξηγησω οτι αυτο που πας να κανεις δεν ειναι το σωστο! ειναι καπως επιθετικο το φορουμ σε τετοια θεματα! οταν ο αλλος μπαινει να ζητησει βοηθεια για κατι κ εμεις τον παιρνουμε απο τα μουτρα (ασχετα αν τον βοηθαμε εν τελη με αυτα που λεμε αυτο δεν τον ξερει ενα καινουργιο μελος) λογικο ειναι να πει πω τι μαλακες ειναι αυτοι εδω φευγω.. εχω παρατηρησει οτι πολυ που αντεδρασαν σε μια τετοια κατασταση κ εξαφανιστηκαν γυρισαν πισω μετα απο καιρο κ ειχαν καταλαβει πλεον τι ελεγαν τα επιθετικα μελη.. νομιζω πως πρεπει να βρεθει μια ισορροπια! ειμαστε ευγενεις οχι ουνοι! κ μ'αυτο εννοω να μην προσπαθουμε να επιβληθουμε στον αλλο αλλα να τον κερδισουμε!

mercy

Active Member
9 Οκτωβρίου 2012
36
0
Πρεπει να αρχισεις ακυρωνοντας την "παραγγελια". Τιποτε αλλο. Διαβασε αυτο ανοιχτηκε απο αλλο νεο μελος πριν λιγες ημερες.
οι τιμές ήταν εξωφρενικές στα pet shops που ρώτησα....το ξέρω πως ρισκάρω ως προς το αν είναι καθαρόαιμο παρα ταυτα θα το πάρω.Είδα τη μαμάτου και το ίδιο skype και μου άρεσε κατα κάποιο τροπο η (οικογενιακη ατμ'οσφαιρα που είδα.....ίσως είναι λάθος...

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
οι τιμές ήταν εξωφρενικές στα pet shops που ρώτησα....το ξέρω πως ρισκάρω ως προς το αν είναι καθαρόαιμο παρα ταυτα θα το πάρω.Είδα τη μαμάτου και το ίδιο skype και μου άρεσε κατα κάποιο τροπο η (οικογενιακη ατμ'οσφαιρα που είδα.....ίσως είναι λάθος...
κ το πετ σοπ ειναι μεγαλυτερο φαουλ να ξερεις! διαβασε σε παρακαλω λιγο τα αρθρα που παρεθεσαν τα παιδια θα καταλαβεις!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς

Ολλανδε βλεπεις απαντηση που λες οτι παιρνω απο τα μουτρα? "Ισως ειναι λαθος αλλα ΕΓΩ θα το παρω"!!!! Τι να λεμε τωρα...

Να μην παρεις μαλτεζακι αν δεν το σηκωνει η τσεπη σου! Δεν ειναι κατακριτεο να μην μπορεις να το πληρωσεις αλλα ειναι κατακριτεο αυτο που κανεις, που στηριζεις τετοιες ανευθυνες γεννες.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Ολλανδε βλεπεις απαντηση που λες οτι παιρνω απο τα μουτρα? "Ισως ειναι λαθος αλλα ΕΓΩ θα το παρω"!!!! Τι να λεμε τωρα...
κ τι μπορουμε να κανουμε γι'αυτο? να κραξουμε? να βρισουμε? γιατι? για να εχουμε ησυχη την συνειδηδη μας εγω τα ειπα αυτη δεν ακουσε?

mercy

Active Member
9 Οκτωβρίου 2012
36
0
η πρωτη συμβουλη απο ολους θα ειναι να ριξεις ακυρο κ να μη το παρεις! για να προλαβω τυχον θεματα κανεις δεν θελει να σου παει κοντρα αλλα θελουν ολοι να σου δειξουν το σωστο! απο εκει κ περα για να σου λυσω κ καποιες αποριες (αφου κανεις σχεδον δεν ακυρωνει παραγγελια) αρχιζεις απο τα βασικα.. εξοπλισμος: λουρια πιατακια κρεαβατακια τροφες βουρτσες κτλ! αυτα πριν το παρεις! μετα το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να πας κτηνιατρο! μη σου πω κ πριν πας σπιτι! για τα υολοιπα στην πορεια! για μενα μη πληρωσεις ουτε 1 ευρω για αγορα απο ιδιωτη!
Λοιπόν κάτι ξέρετε παραπανω απο μένα και καλά κάνετε και με διαφωτίζεται... για να δουμε...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
κ τι μπορουμε να κανουμε γι'αυτο? να κραξουμε? να βρισουμε? γιατι? για να εχουμε ησυχη την συνειδηδη μας εγω τα ειπα αυτη δεν ακουσε?
Δεν εβρισα κανεναν πουθενα. Σαφως και θα κραξω αυτη τη νοοτροπια ομως. Γεμισαμε ντεμεκ καθαροαιμα σκυλια παντου, διαφωνεις? Οπου ριξεις το βλεμα σου θα δεις αγγελιες απο "καθαροαιμα" ή ημιαιμα μαλτεζακια απο γεννες ιδιωτων που ξεχαρμανιασε ο γιοκας τους ή εζησε τη μητροτητα η "κορη" τους. Μαλτεζ-κανις, μαλτεζ-τερριε και μαλτεζ-σκατε. ΓΙΑΤΙ?

Μercy διαβασε το θεμα που σου εβαλα αρχικα αν θελεις μαλτεζ κι οχι απλα ενα ασπρο σκυλακι απο αυτα που ειναι γεματες οι φιλοζωικες. Αν θελεις ενα τετοιο βρες ενα απο μια αγγελια φιλοζωικης οργανωσης που η μοιρα του δεν ειναι τοσο ευνοικη και βρεθηκε στο δρομο και δωστου οσα θα εδινες σε αυτο που ετοιμαζεσαι να παρεις απο τον ανευθυνο πανιβλακα που ζευγαρωσε τη σκυλα του.

Last edited:

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Δεν εβρισα κανεναν πουθενα. Σαφως και θα κραξω αυτη τη νοοτροπια ομως. Γεμισαμε ντεμεκ καθαροαιμα σκυλια παντου, διαφωνεις? Οπου ριξεις το βλεμα σου θα δεις αγγελις απο ημιαιμα μαλτεζακια απο γεννες ιδιωτων που ξεχαρμανιασε ο γιοκας τους ή εζησε τη μητροτητα η "κορη" τους. Μαλτεζ-κανις, μαλτεζ-τερριε και μαλτεζ-σκατε. ΓΙΑΤΙ?
ολα ξεκινανε απο λαθος υποδομες κ οχι απο 5 μαλακες που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους αλλα ανοιγουμε αλλο θεμα!
Λοιπόν κάτι ξέρετε παραπανω απο μένα και καλά κάνετε και με διαφωτίζεται... για να δουμε...
δηλαδη αν επιτρεπεται τι θα κανεις? δεν θα το παρεις τελικα?

mercy

Active Member
9 Οκτωβρίου 2012
36
0

Να μην παρεις μαλτεζακι αν δεν το σηκωνει η τσεπη σου! Δεν ειναι κατακριτεο να μην μπορεις να το πληρωσεις αλλα ειναι κατακριτεο αυτο που κανεις, που στηριζεις τετοιες ανευθυνες γεννες.
ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕ...ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ?ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ!

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕ...ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ?ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ!
μη πληρωσεις γι'ααυτο το σκυλακι γιατι ετσι τους ενθαρρυνεις να το ξανακανουν! το καποιος θα το αγοαραζε δεν ειναι διακαιολογια! εσυ να κανεις το σωστο κ να μην εισαι αυτος ο καποιος! α κ μη γραφεις κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις εσυ τωρα!:D

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη

LOL :eek:

Αν σου φαινεται εξωφρενικη η τιμη απο πετ σοπ, τοτε προφανως πρεπει να ακουσεις και την τιμη απο εκτροφεια...Αλλα καλυτερα θα ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβεις, τι ειναι αυτο ακριβως που πληρωνεις οταν μιλαμε για καθαροαιμες φυλες και εκτροφεια...
Αυτο που λες οτι τα ειδες στο skype αν καταλαβα καλα;
Αυτο ειναι καθαρα μαρκετινγκ..... Κοτσαρω κουταβια στο skype και οποιος τσιμπησει, τσιμπησε....
Οταν λες οικογενειακη ατμοσφαιρα τι εννοεις ακριβως....; :eek:
ολα τα κουταβια μαζι σε ενα χωρο (γυαλα); και ολα καλα;
Μακρια απο απατεωνες!:mad: