Την βοήθεια σας...


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αύριο πρωί μπορώ κι εγώ να βοηθήσω αν θέλετε (έχω και ατού... 9.30 η ώρα θα κοιμάμαι όρθια ακόμα, οπότε δεν θα τρομάξω και το κουτάβι! :p ).

Άπορώ πάντως, πώς κατάφερε 3 μηνών σκατούλι να κάνει τόση ζημιά στην κοπέλα που δάγκωσε? :shock:
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.892
Ειρήνη μου σ'ευχαριστώ πολύ. Ειλικρινά δεν έχω λόγια και για σένα και για την Νατάσσα και για τον φίλο kaipan (φίλιππο) που επικοινώνησε και προσέφερε κι εκείνος την βοήθειά του. Πολύ φοβάμαι ότι δυο τσούπρες δεν θα καταφέρετε και πολλά μ΄αυτή την μαυροτσούπρα... Πάντως αν τελικά δεις και μπορείς, έχω στείλει στην Νατάσσα το κινητό της φίλης μου, μήπως καταφέρει κι εκείνη για αύριο το πρωί. Οπότε συνεννοηθείτε. Οπως και να 'χει σας ευχαριστώ πολύ.

Άπορώ πάντως, πώς κατάφερε 3 μηνών σκατούλι να κάνει τόση ζημιά στην κοπέλα που δάγκωσε?
Αν είσαι κουτάβι αποφασισμένο και έχεις απέναντί σου δίποδο μόνο πετσί και κόκκαλα, γίνεται. Ενώ άμα έχεις και λίγο κρεατάκι παραπάνω, κάπως την σκαπουλάρεις (sorry Νικούλα) :D:D:D
 
Last edited:


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Χεχε, λες να να την είδε για barf snack? :D

Μπορεί να είμαστε λίγα άτομα, αλλά μήπως είναι και λιγότερο αγχωτικό για τη μικρή έτσι?
Πάντως έχω καλό βιογραφικό με τα φοβικά σκυλιά, για κάποιο λόγο με συμπαθούν συνήθως. Βέβαια είναι λίγο extreme περίπτωση από ότι γράφεις, αλλά ίσως δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε... Μήπως αν είναι να πάμε δεν πρέπει να την ταϊσει η φίλη σου σήμερα για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο εύκολα το φαγητό ως κίνητρο?

Θα μιλήσω και με τη Νατάσσα αργότερα και θα σας πούμε όταν έχουμε νεότερα για τον αν θα οργανωθεί επιχείρηση :)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.892
Παιδιά ναι. Οτι αποφασίσετε πείτε μου. Αυτό με την νηστεία θα γινόταν έτσι κι αλλιώς αύριο μπας και έχουμε επιτυχία μεθαύριο. Πάντως είμαστε για να μαζευτούν τα κανάλια :) Θα λείψω για λίγο και τα λέμε αργότερα.
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.892
και όταν το πιάσετε βάλτε και μια φωτο να το καμαρώσουμε.:D
Βεβαίως, μόνο που θα είναι ψιλοτσόντα η φωτό, γιατί θα την έχω γδάρει πρώτα... :D
Και σκέφτηκα να προτείνω να την φωνάζουμε Λάρα, από το μουλάρα και το Lara Croft. Και τα δύο της ταιριάζουν :mad:
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τελικά δεν προβλέπεται επιχείρηση ΜουΛάρα για Παρασκευή πρωί... Ακόμα και αν την πιάναμε με τη Νατάσα, δεν βρέθηκε κάποιος που να μπορεί να την παραλάβει μετά (λογικό, οι περισσότεροι δουλεύουν εκείνη την ώρα) και εγώ δεν έχω αυτοκίνητο ενώ η Νατάσα θα έπρεπε να πάει κατευθείαν στη δουλειά (πράγμα δύσκολο με Μου-Λαρο-συνοδεία :p ).

Mareco αν κανονίσετε για Σάββατο και χρειάζεστε extra χέρια, βάλε μια "φωνή" εδώ. Η Νατάσα δεν μπορεί το Σάββατο, αλλά εγώ ίσως τα καταφέρω. :)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.892
Η επιχείρηση του Σαββάτου είναι ήδη κανονισμένη. Μόνο που θα ειναι νωρίς το πρωί, γύρω στις επτάμιση. Οσοι πιστοί προσέλθετε :)
 


Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δεν θα το γλιτώσω δηλ. το πρωινό το ξύπνησμα του Σαββάτου, ε; Εγώ πρέπει στις 10 να είμαι πίσω Γαλάτσι γιατί έχω κανονίσει εξόρμηση με τη μηχανή, οπότε θα μιλήσω με Ειρήνη κ θα έρθουμε κ εμείς αύριο (εύχομαι όλα τα αδεσποτάκια να'χαν τέτοια απήχηση κ κινητοποίηση).

Μίλησα με τη φίλη σου χθες, πες της ότι θα είμαι κ εγώ αύριο (με την Ειρήνη -αν τελικά καταφέρει να σηκωθεί χαράματα! :p)

Τα λέμε αύριο κατά τις 8 παρά, θα βρω να παρκάρω κάπου εκεί κοντά κ θα τηλ. στη φίλη σου ή σε εσένα Μαρία, αν μου στείλεις το τηλ. σου.:D

Θα φέρω κ το χαπάκι αύριο κ αν είναι κ το κουτί μεταφοράς της xotikouli (να φέρω κ τη Λώρα να μας το βρει μέσα στη ζούγκλα..; )
Φιλιά!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.892
...(εύχομαι όλα τα αδεσποτάκια να'χαν τέτοια απήχηση κ κινητοποίηση)
Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ περήφανη για τους φίλους μου από το φόρουμ. Βρήκαμε βοήθεια εκεί που δεν το περιμέναμε :)

Να 'στε καλά βρε παιδιά :)
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αχ... Τσάμπα η περηφάνεια βρε Mareco! :(
Χίλια συγνώμη, μπουρδουκλωθήκαμε με τη Νατάσα και δεν βρεθήκαμε τελικά. Βρήκε μέρα να πάθει λαλά και το κινητό μου από χθες :mad: και επικοινωνήσαμε μόνο ιντερνετικώς, και μάλλον δεν είδε το τελευταίο μου μήνυμα που επιβεβαίωνα ότι θα έρθω.

Ελπίζω να βγάλατε άκρη με τη μικρή... Αν όχι δεσμεύομαι να έρθω σε επόμενη απόπειρα αν είναι μέσα στο ΣΚ ή πρωί καθημερινής.

Ελπίζω να επιστρέψεις με καλά νέα! :)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.892
Λοιπόν... η επιχείρηση Μουλάρα στέφθηκε από πλήρη επιτυχία. Ας είναι καλά ο φίλος μας ο Γιάννης δηλαδή, που έκανε τον καταδρομέα με την τσίμπλα στο μάτι... Η μικρή γνήσιο κροκοδειλάκι, έκανε ότι πέρναγε από το χέρι της να μας δείξει οτι είναι ανθρωποφάγα. Στον Γιάννη δηλαδή, γιατί εμείς από μακριά :) Τελικά όσο και να "χτυπήθηκε", φορτώθηκε στο αυτοκίνητο μαζί με την αδελφή της και βουρ για την εξοχή...
Και για να οπτικοποιήσουμε και λίγο το θέμα... ξεκινάμε με το περίφημο δύσβατο χωράφι, το ερειπωμένο καταφύγιο των μικρών και τελικά... το θηρίο στο κλουβί :)
 

Attachments







Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Μπράβο παιδιά! Κουκλίτσες και οι δύο γλυκήτατα πλάσματα!!! (Αλλά ρε Μαρία... βλέπω να βάζετε νερό στη μικρή??? τίποτα δεν έμαθες από χθές???:D):D
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.892
... και τέλος η έκπληξη της ημέρας... ο Χάρης !!! ο συνομίληκός τους (περίπου 3-4 μηνών λένε ότι είναι), υπερμεγέθης τελείος τρελλός χαζοκούταβος, που θα τις φυλάει και θα τις προστατεύει. Από τα ομορφότερα κουτάβια που έχω δει ever. Στο παρατσάκ να τον φορτώσουμε και να φύγουμε. Μιλάμε για κεραυνοβόλο έρωτα :) Με τι σας μοιάζει; Ετσι από περιέργεια. Εγώ έπαθα την πλάκα μου μαζί του. Τέλος για το happy end, να σας πω ότι η Λάρα, μετά το σοκ των πρώτων ωρών, στο νέο της σπίτι προς τεράστια έκπληξή μας, άρχισε να αφήνει τον καινούργιο της μπαμπά να την χαιδεύει, να παίρνει λιχουδίτσες από το χέρι του, ξεθάρευε σιγά-σιγά και υπήρχαν στιγμές που κούναγε χαρωπή την ουρίτσα της και τριγυρνούσε στον χώρο μυρίζοντας και ψιλοπαίζοντας με τους υπόλοιπους ένοικους Λίτσα και Χάρη :) Αρα λοιπόν, το μέλλον της φαίνεται να είναι παραπάνω από λαμπρό :) Και, τέλος καλό, όλα καλά :):):)
 

Attachments



mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.892
(Αλλά ρε Μαρία... βλέπω να βάζετε νερό στη μικρή??? τίποτα δεν έμαθες από χθές???:D):D
Οχι βρε. Το βάλαμε αλλά δεν την αφήσαμε να πιει. Απλώς το ρίχναμε ξυστά από την μυτούλα της και μετά κάτι σουβλάκια που τους πήραμε τα είχαμε δίπλα τους να τα μυρίζουν αλλά τις είχαμε δεμένες και δεν τα έφταναν. Ετσι να τα μυρίζουν μόνο. Τι ήθελες τώρα; Να έχουμε συνέχεια τσίσα και κακά;;;; A, πα πα πα πα πα πα ... :D
 


Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Είπα και εγώ... μην χαλάσουμε τις συμβουλές τώρα που μάθαμε τον σωστό τρόπο!!! Πάντως ο Χάρης είναι όντως απίθανος! Μουρίτσα απίστευτη! Για να μην πω για το καταπληκτικό χρώμα του!!! Και πάλι μπράβο!:)
 




Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπράβο, πολύ χάρηκα! :)

Κούκλες είναι οι μικρές, πιο όμορφες από ότι φαινόντουσαν στη φωτό της αγγελίας! (Σε κυνηγάνε τα μαυροτσουκαλάκια τελικά! :D ). Κι ο Χάρης είναι απίθανος, θα έλεγα μάλλον κάτι σε ημίαιμος τσοπάνης :confused:

Επίσης χάρηκα πολύ που πήρε τα πάνω του κιόλας το μικρό τερατάκι!

Εκεί που πήγαν είναι για φιλοξενία ή για υιοθεσία? Ρωτάω για να τις βάλω στα υιοθετημένα αν πήγαν για μόνιμα :)
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.134
Μηνύματα
896.056
Μέλη
19.947
Νεότερο μέλος
Isabelmysa