Καλησπέρα σας, είμαι καινούργια εδώ και ψάχνω απάντηση στο πρόβλημα της μικρής (γιατί Δευτέρα θα την δει η γιατρός Κ από σήμερα έχω αρχίσει να τρελένομαι μόνη μου) κοίταξα αρκετές σελίδες στο φόρουμ αλλά κάτι αντίστοιχο δεν βρήκα.
Λοιπόν.
Έχω ένα Τσιουάουα 6 ετών. Σήμερα που γυρίσαμε από βόλτα το βράδυ και της έβγαλα το πουλοβερακι που φοράει πάντα γιατί είναι κρυουλιαρα και χαίρεται πολύ γενικά να φοράει ζεστά, μαζί με το πουλοβερακι είδα πολλές τρίχες, τούφα βασικά Κ μετά στη πλατουλα της είδα να της λείπει ολόκληρο κομματάκι τριχωματος !!!! Έχει κάνει κάτι σαν έλκος. Άρχισα να την ψάχνω ολόκληρη μετά Κ βρήκα στην άλλη πλευρά σαν παχύ ξερό κομμάτι που δεν έχει φύγει ακόμα, λες Κ είχε χτυπήσει ή το γρατζουνισει πολύ και έχει κάνει πληγή, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει.
Πανικός, υστερία στο σπίτι φυσικά, στο γκουγκλ δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο να ξέρω στο περίπου τι μπορεί να έχει να ηρεμήσουμε λίγο! Κάτι σε δερματίτιδα μηπωσ Είναι ? Αλλά δεν μου φαίνεται Κ πολύ αθώα... Ανεβάζω Κ την φωτογραφία μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι αυτό ????(επίσης της έβαλα λίγο μπεταντιν σε εκείνο το σημείο). SOS
Λοιπόν.
Έχω ένα Τσιουάουα 6 ετών. Σήμερα που γυρίσαμε από βόλτα το βράδυ και της έβγαλα το πουλοβερακι που φοράει πάντα γιατί είναι κρυουλιαρα και χαίρεται πολύ γενικά να φοράει ζεστά, μαζί με το πουλοβερακι είδα πολλές τρίχες, τούφα βασικά Κ μετά στη πλατουλα της είδα να της λείπει ολόκληρο κομματάκι τριχωματος !!!! Έχει κάνει κάτι σαν έλκος. Άρχισα να την ψάχνω ολόκληρη μετά Κ βρήκα στην άλλη πλευρά σαν παχύ ξερό κομμάτι που δεν έχει φύγει ακόμα, λες Κ είχε χτυπήσει ή το γρατζουνισει πολύ και έχει κάνει πληγή, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει.
Attachments
-
278,8 KB Προβολές: 75