Τι γίνεται με τη θάλασσα;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
Ειναι κανεις απο Μεσσηνιακη Μανη ρε παιδια ?Στουπα,Καρδαμυλη?Θελω να ρωτησω αν θεωρουνται οργανωμενες?Θα μου πεις"Καλα απο κει εισαι και δεν ξερεις"Οχι δε με ενδιεφερε ποτε αφου δεν ειχα σκυλο,τωρα ομως....αν παρω το λιμεναρχειο καλαματας και ρωτησω ειναι υποχρεωμενοι να μου πουν ετσι?
Η λύση σε οποιαδήποτε παραλία είναι να πηγαίνεις πολύ πρωί. Εγώ πήγαινα στη Σάντοβα γύρω στις 8.00 και μέχρι τις 10.00 που άρχιζαν να κατεβαίνουν οι ορδές έφευγα - εξάλλου τα μπουλντόγκια δεν είναι και για πολλά-πολλά με τον ήλιο... Και πάλι όμως πήγαινα στο μη οργανωμένο κομμάτι της παραλίας.

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Τι κανω για το σκυλο δεν το πιστευω...να φανταστητε οτι δε γουσταρω τη θαλασσα ουτε να την βλεπω,μπανιο μονο και μονο για την κοπελα μου παω,εγω ειμαι δωσμου βουνο και παρε μου την ψυχη....Αχχχ ρε κοπρε τι αλλο θα κανω για την παρτυ σου

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εμεις παντως στη Ραφηνα μια χαρα μπανια κανουμε σχεδον μερα παρα μερα ...Στις Μαρικες , Κοκκινο Λιμανακι κλπ ...καλοπερναμε με τα βρωμοσκυλα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Τι κανω για το σκυλο δεν το πιστευω...να φανταστητε οτι δε γουσταρω τη θαλασσα ουτε να την βλεπω,μπανιο μονο και μονο για την κοπελα μου παω,εγω ειμαι δωσμου βουνο και παρε μου την ψυχη....Αχχχ ρε κοπρε τι αλλο θα κανω για την παρτυ σου
Ε καλά και συ, τι τραβιέσαι στην θάλασσα με τον σκύλο αν δεν θες?:D
Δεν θα σου γκρινιάξει ο σκύλος επειδή δεν τον πας στην θάλασσα!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Παραλία καθαρη πρωτ'απ'ολα.Δεν θα βουτηξω το σκυλο ποτέ σε παραλια χωρις κοσμο αλλά βρωμικη!Ενα αυτο.Κατα δευτερον,δεν θα παρω το σκυλο ευκολα στην παραλια.Διοτι στην Πατρα δυστυχως οταν καλοκαιριαζει,δεν βρισκεις καθολου ευκολα παραλία ερημικη ή με λιγο κοσμο.Γινεται λιγο πανηγυρι δικαιολογημενα ισως,ενοχλητικο ομως(για τα "θελω"μου).Οπότε εφοσον ειμαι και ανθρωπος που δεν θελω να μου κανουν παρατηρηση για κατι που πιθανον να ενοχλησω,ακομα και περιπου αδικο να εχουν,θα προτιμησω ή να παω ωρες που δεν παει πολυς κοσμος και σε παραλιες απομακρες(δυσκολο ομως) ή θα κανουμε το μπανιο μας στο σπιτι μας να το χαρει κιολας.
Γενικοτερα εχω την αποψη οτι οπως σε μας αρεσει ο σκυλος και ο κοσμος του,σεβομαι απολυτα και την αντιθετη αποψη.Δεν κρινω αν ειναι λαθος ο αλλος,αλλά θα το σεβαστω εφοσον ο αλλος δεν νοιωθει ανετα με την παρουσια του σκύλου.θα κανω οτι μπορω για να μην ενοχλω! Υπαρχουν αλλωστε ωρες και χωροι και κυριως τροποι ολοι μας να εχουμε αυτο που θελουμε χωρις να βαραινουμε την ατμοσφαιρα γυρω μας.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
Εμεις παντως στη Ραφηνα μια χαρα μπανια κανουμε σχεδον μερα παρα μερα ...Στις Μαρικες , Κοκκινο Λιμανακι κλπ ...καλοπερναμε με τα βρωμοσκυλα.

Τι ώρες και μέρες πας? Εννοώ, δεν έχεις πέσει σε ώρα αιχμής σε λουόμενους του τύπου "μηηηη... θα κολλήσουμε χολέρα από το σκύλο!"
Ως παραλίες τι λένε? Σκια να υποθέσω δεν έχουν - ο χοντρός αντέχει τη ζέστη? Ρωτάω ως μπουλντογκού... καταλαβαίνεις...

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Ε καλά και συ, τι τραβιέσαι στην θάλασσα με τον σκύλο αν δεν θες?:D
Δεν θα σου γκρινιάξει ο σκύλος επειδή δεν τον πας στην θάλασσα!
To μονο σιγουρο οτι δεν θα γκρινιαξει γιαυτο θα παρω το σκυλο αντι την κοπελα μου....:D:D:D
Οχι ενταξει απλως απο το θεμα γυμναστικης οτι κανει καλο το μπανιο και θελω ετσι να παρει ερεθισματα.Να δω πως θα τον κανω καλα με τις κατσικες και τα μοσχαρια τι λες να του βγει εμφυτο και να ρχισει να τα μαντρωνει χαχαχαχα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Η λύση σε οποιαδήποτε παραλία είναι να πηγαίνεις πολύ πρωί. Εγώ πήγαινα στη Σάντοβα γύρω στις 8.00 και μέχρι τις 10.00 που άρχιζαν να κατεβαίνουν οι ορδές έφευγα - εξάλλου τα μπουλντόγκια δεν είναι και για πολλά-πολλά με τον ήλιο... Και πάλι όμως πήγαινα στο μη οργανωμένο κομμάτι της παραλίας.
Δεν ειναι ασχημη λυση η Σαντοβα εχει και αμμο! Αλλα αν πας λιγο πιο αργα ουτε για αστειο γινεται χαμος.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
θεμα , θεμα σοβαρο!
τεσπα, ειμαι της αποψης οτι ολοι εχουν δικαιωμα στην θαλασσα και δεν ανηκει μονο στους ανθρωπους.. εχω δει σκυλια αδεσποτα σε παραλιες να μπαινουν να δροσιστουν...
το λοιπον..
το σκ που μας περασει πηγαμε στα λεγραινα , πριν το σουνιο.. μειναμε εκει το βραδυ με σκηνουλα.. οχι στην κεντρικη παραλια αλλα τερμα δεξια.. το βραδυ διανυκτερευσαν αλλες 2-3 παρεες με τα σκυλια τους.. το απογευμα αργα φυγαν οι λουομενοι τα σκυλια ολων κανανε μπανακι κτλ (αχ! ηταν πολυ ωραια!!)
Την κυριακη .. φυσικα ξυπνιοι με την ανατολη. λεμε ας τα τρεξουμε τωρα να κοιλυμπησουν πριν σκασει ο κοσμος.. τεντωσαν τα σκυλια.. ως τις 12 ειχαν ταβλιασει .. ε, αρχισε να σκαει και ο κοσμος.. εγω εχω μια τεντα για εμας και μια εφεδρικη ομπρελα για τα σκυλια.. την οποια ειχα ανοιξει γιατι ημασταν πολλα ατομα και δεν χωρουσαμε κατω απο την τεντα ..(πλατυαζω τωρα.. i know..)
Ηρθαν και αλλοι με τα σκυλια τους..
Ηρθε και ενας τυπος καθυστερημενα.. και δεν εβρισκε χωρο να αραξει .. ερχεται διπλα μας και μας κοιταει αγριεμενα.. δεν εδωσα σημασια καμια...
και καλα βαλαμε τα σκυλια καια υτος δεν εχει που να κατσει..
Βρισκει μια γωνια το λοιπον και καραδοκει..

Σε καπια φαση ξυπναει ο Σαγκα και τον βλεπω, βραχακι βραχακι οδευει προς την θαλασσα να δροσιστει με μια βουτια.. στο μεταξυ εχουν σκασει και σκαφακια, φουσκωτα και ολα τα χλιδατα πλεουμενα που ξεβρασαν ενα καρο βρωμιες..

ε και σηκωνεται ο τυπος, περιμενωντας την ευκαιρια ολο το μεσημερι να ερθει να μας φωναξει για τον σκυλο!

"κυριε μας δουλευετε????? η παραλια ειναι τιγκα στον κοσμο που μολις μπηκε κατουρησε.. τα σκαφακια δεν σας πειραξαν.. περιμενατε τον σκυλο να ερθετε να πουλησετε μαγκιες?????"
ε ξεσηκωθηκαν και αλλοι γιατι ηταν προκλητικος και εβριζε.. και τελικα μαζεψε τα μπογαλακια του..

αλλα ειναι σπανιο να τελειωσουν οι ιστοριες υπερ μας...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
αλλα ειναι σπανιο να τελειωσουν οι ιστοριες υπερ μας...
Εγώ πάλι έχω πετύχει πέρυσι κωλόγερο να σηκώνει πέτρα και να στοχεύει σε ένα αδέσποτο που τόλμησε να πατήσει στη βρεγμένη άμμο - ούτε καν να μπει μέσα. Δεν το πέτυχε και ξανά... Μπίλιες γίναμε εκείνη τη μέρα - πούλαγε και μαγιά η μισή ξερακιανή μερίδα. Ήθελα να ξερα... με το 'να πόδι στον τάφο είναι, δεν φοβούνται τι θα αντικρύσουν στην άλλη μεριά με τις μ...ίες που κάνουν?

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Τι ώρες και μέρες πας? Εννοώ, δεν έχεις πέσει σε ώρα αιχμής σε λουόμενους του τύπου "μηηηη... θα κολλήσουμε χολέρα από το σκύλο!"
Ως παραλίες τι λένε? Σκια να υποθέσω δεν έχουν - ο χοντρός αντέχει τη ζέστη? Ρωτάω ως μπουλντογκού... καταλαβαίνεις...
Παω καθημερινες 11:00-13:00 (μολις φευγουν οι γριες δηλαδη) και μετα τις 20:00 που φευγουν ολοι ...οι παραλιες ειναι οκ για ενα μπανιο (απεχουν 5 λεπτα απο το σπιτι μου).Κοσμο εχουν μετα τις 17:00 που σχολουν οι ντοπιοι εργαζομενοι και φυσικα τα ΣΚ , οποτε και δεν παω ουτε καν εγω μπανιο μεσα στο χαμο ...

Στο κοκκινο λιμανακι παω τερμα αριστερα (οπως κοιταμε τη θαλασσα) , εκει που εχει μια μικρη σπηλια διπλα στο νερο (εκει παρκαρω το χοντροσκυλο :) ) ...το κομματι αυτο ειναι λιγο αποκομμενο απο την υπολοιπη παραλια και επειδη εχει πετρες , δεν παει κοσμος εκει (και ειδικα δυσκινητοι υπερηλικες που μπορει να στραβωσουν με τα σκυλια)

Στις Μαρικες παω τερμα δεξια , στο μικρο κολπακι στο τελος της αμμουδιας ...ωραια για τρεξιμο και με σκια απο δεντρα ...εκει παμε συνηθως τα απογευματα ... τα σκυλια γουσταρουν τρελα (εχουν εθιστει μπορω να πω :) ) .

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.065
Athens
tricky

Αμ δεν μας τα πες ότι πας ...off season για μπάνιο - εμείς οι κοινοί θνητοί μπορούμε να πάμε μόνο ΣΚ με τον υπόλοιπο όχλο! Γι αυτό είσαι άνετος!

Η λύση του απογεύματος πάντως ακούγεται καλή εναλλακτική στην κλασική βόλτα - θα το δοκιμάσω καμιά φορά.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
tricky

Αμ δεν μας τα πες ότι πας ...off season για μπάνιο - εμείς οι κοινοί θνητοί μπορούμε να πάμε μόνο ΣΚ με τον υπόλοιπο όχλο! Γι αυτό είσαι άνετος!

Η λύση του απογεύματος πάντως ακούγεται καλή εναλλακτική στην κλασική βόλτα - θα το δοκιμάσω καμιά φορά.
Eλατε να σας μαθουμε μπανιο , γαλλακια :)

Για μπανιο , μονο...off season παω :) . Πολυ ιδιοτροπος για οποιαδηποτε αλλη ''εποχη'' ....:cool:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εάν μου πεις τώρα και ότι ο χοντρός κολυμπάει :eek: θα φάω Acana για βράδυ...
Δε ξοδευει ενεργεια χωρις λογο ...και στα ρηχα δροσιζεται :D

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Ήθελα να ξερα... με το 'να πόδι στον τάφο είναι, δεν φοβούνται τι θα αντικρύσουν στην άλλη μεριά με τις μ...ίες που κάνουν?
Νομιζουν ολοι αυτοι οτι θα πανε στον Παραδεισο...

Tsiftis

Active Member
28 Μαϊου 2011
44
0
Πάτρα
Εμείς πάλι πρωτοπήγαμε σε μια παραλία εχτές, λίγο μακριά από την Πάτρα για να πάμε όσο συχνά θα θέλαμε, αλλά ότι πρέπει για μπάνιο και παιχνίδια στη θάλασσα ! Χωρίς πολύ κόσμο, και με κανένα πρόβλημα για το σκυλί από τους ελάχιστους υπόλοιπους λουόμενους! Ο Τσίφτης έζησε την καλύτερη Κυριακή του ! Μπάνιο για δροσιά όποτε ήθελε, ξεκούραση και παιχνίδια στην άμμο ! Τέλειο ! Δυστυχώς η Πάτρα δεν έχει άλλες επιλογές καθώς το "ερημική" είναι σπάνιο και μόνο σε ώρες που δεν μπορούμε να πάμε.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εμείς πάλι πρωτοπήγαμε σε μια παραλία εχτές, λίγο μακριά από την Πάτρα για να πάμε όσο συχνά θα θέλαμε, αλλά ότι πρέπει για μπάνιο και παιχνίδια στη θάλασσα ! Χωρίς πολύ κόσμο, και με κανένα πρόβλημα για το σκυλί από τους ελάχιστους υπόλοιπους λουόμενους! Ο Τσίφτης έζησε την καλύτερη Κυριακή του ! Μπάνιο για δροσιά όποτε ήθελε, ξεκούραση και παιχνίδια στην άμμο ! Τέλειο ! Δυστυχώς η Πάτρα δεν έχει άλλες επιλογές καθώς το "ερημική" είναι σπάνιο και μόνο σε ώρες που δεν μπορούμε να πάμε.

Τελικα στο Ριο αυτο που ακουσα οτι η παραλιες δεν ειναι πια για μπανιο ισχυει ??

Η παραλια που πηγες ηταν προς καλογρια ?