Παραλία καθαρη πρωτ'απ'ολα.Δεν θα βουτηξω το σκυλο ποτέ σε παραλια χωρις κοσμο αλλά βρωμικη!Ενα αυτο.Κατα δευτερον,δεν θα παρω το σκυλο ευκολα στην παραλια.Διοτι στην Πατρα δυστυχως οταν καλοκαιριαζει,δεν βρισκεις καθολου ευκολα παραλία ερημικη ή με λιγο κοσμο.Γινεται λιγο πανηγυρι δικαιολογημενα ισως,ενοχλητικο ομως(για τα "θελω"μου).Οπότε εφοσον ειμαι και ανθρωπος που δεν θελω να μου κανουν παρατηρηση για κατι που πιθανον να ενοχλησω,ακομα και περιπου αδικο να εχουν,θα προτιμησω ή να παω ωρες που δεν παει πολυς κοσμος και σε παραλιες απομακρες(δυσκολο ομως) ή θα κανουμε το μπανιο μας στο σπιτι μας να το χαρει κιολας.
Γενικοτερα εχω την αποψη οτι οπως σε μας αρεσει ο σκυλος και ο κοσμος του,σεβομαι απολυτα και την αντιθετη αποψη.Δεν κρινω αν ειναι λαθος ο αλλος,αλλά θα το σεβαστω εφοσον ο αλλος δεν νοιωθει ανετα με την παρουσια του σκύλου.θα κανω οτι μπορω για να μην ενοχλω! Υπαρχουν αλλωστε ωρες και χωροι και κυριως τροποι ολοι μας να εχουμε αυτο που θελουμε χωρις να βαραινουμε την ατμοσφαιρα γυρω μας.