Τι γνώμη έχετε για τον Παναγιώτη Μήλα και την ομαδα Angels;

Status
Κλειδωμένο θέμα

joks

Well-Known Member
1 Μαϊου 2012
367
618
Δεν μπήκα για να τρολάρω, άλλοι μπήκαν και μου μπαχάλεψαν το θέμα.
Επειδή όμως σας βαρέθηκα και εγώ θα κλείσω με αυτό και ας είσαι εσύ που θα το ακούσεις.

Εύχομαι ότι έχεις και αγαπάς στη ζωή σου να ψοφήσει στην αγκαλιά σου ξερνώντας αίμα.
Είτε είναι παιδί, είτε σκυλί είτε η μάνα σου.

Άντε και γαμήσου.
Μόλις σε αγάπησα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Μπορώ και να σε υιοθετήσω άμα θες.

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
ααντε γραμμη σου, αααντε γραμμη σου
δε γραφουν πια τετοια τραγουδια...

joks

Well-Known Member
1 Μαϊου 2012
367
618
Νόμιζα πως πριν από λίγες μέρες είχα διαβάσει το χειρότερο μήνυμα του φόρουμ, αυτό με τα σπίτια των στρουμφ.
Τελικα υπάρχουν και χειρότερα.
Νομίζω είσαι υπερβολικός, δεν ήταν κακό το τραγούδι.:D

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Τα αντανακλαστικά του @admin πάντως δεν είναι αυτά που θα έπρεπε...Το συγκεκριμένο post θα έπρεπε να έχει ήδη διαγραφεί. Το νήμα θα έπρεπε να έχει κλειδώσει και το μέλος να έχει φάει οριστικό ban. Μέχρι πότε θα υπάρχει εκεί αυτό το εμετικό μήνυμα;

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
@mareco και @Amaliaz ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί σας ενόχλησε τόσο πολύ στο μνμ μου και θα ήθελα να μου εξηγήσετε..... Είχε μία ελαφρά πειρακτική και χιουμοριστική διάθεση και απολύτως καμία πρόθεση προσβολής. Σε κάθε περίπτωση, αν σας έθιξε (και οποιοδήποτε άλλον/άλλη) απολογούμαι.

Για το κυρίως θέμα, κάθε άνθρωπος που βοηθά τα ζώα και ειδικά τους σκύλους, αξίζει την ευγνωμοσύνη όλων, no matter what.
Ομοίως, κάθε δημόσια τοποθετούμενος, οφείλει να δέχεται την όποια (καλόπιστη) κριτική. Συμφωνώ οτι το ιδεατό είναι να είναι παρών και να απαντά. (Και) γι' αυτό το λόγο, αλλά και προς ενημέρωση των συζητούντων στο παρόν νήμα, έβαλα το παλιό νήμα του Μήλα, για τον οποίο ως πρόσωπο εγώ δεν έχω άποψη, ούτε αρνητική, ούτε θετική γιατί δεν τον γνωρίζω, για τις ενέργειές του όμως για τα ζώα έχω θετική, γιατί ανεξαρτήτως των λόγων που τον ωθούν, και τους οποίους αγνοώ, βοηθάει πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους.

Γενικά για τα τατού κλπ : προσωπικά δεν μου αρέσουν. Φυσικά κάθε ένας εκφράζεται όπως θέλει. Στο βαθμό που δεν είναι μόνο μόδα (δες τηλεμάγειρες, μπάρμεν κλπ) η υπερβολική δερματοστιξία δείχνει μια έντονη διάθεση προσέλκυσης της προσοχής ή/και μια έντονη αντίθεση στη σύμβαση της κοινωνίας. Δεκτόν. Αλλά και ενδεικτικό της όποιας προσωπικότητας, κατά το "οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή". Γι' αυτό, σε καθαρά συμβατικές καταστάσεις, όπως αυτές που περιέγραψε η @vrmode ούτε εγώ θα προσλάμβανα ένα τόσο αντισυμβατικό άτομο, όχι για τα τατού, αλλά γι' αυτά που είναι πίσω από τα τατού. Και είμαι πολύ μακριά από κάθε καθωσπρεπισμό. Αλλά, "μεγίστη των αρετών η διάκρισις".

Συμφωνώ και με τον @Haris Drazen στη διαγραφή του προσβλητικότατου μηνύματος κ.λ.π.

Δεν θα τοποθετούμουν άλλο, αλλά αναγκάστηκα από τη δυσαρέσκεια των μελών στο πρώτο μου μνμ.

• Like
Reactions: Amaliaz and mareco

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Δεν μπήκα για να τρολάρω, άλλοι μπήκαν και μου μπαχάλεψαν το θέμα.
Επειδή όμως σας βαρέθηκα και εγώ θα κλείσω με αυτό και ας είσαι εσύ που θα το ακούσεις.

Εύχομαι ότι έχεις και αγαπάς στη ζωή σου να ψοφήσει στην αγκαλιά σου ξερνώντας αίμα.
Είτε είναι παιδί, είτε σκυλί είτε η μάνα σου.

Άντε και γαμήσου.
Ουυυυυυ να ένας σκληρός κ@ριολης.. Ανατριχιαστική βαρβατιλα,από ένα άγνωστο αλαφροισκιωτο πίσω από μια οθόνη.
Εδώ οι μάγκες της φακής.

Of topic τι διαολο οποτε κάνω αγρανάπαυση από το φόρουμ γίνονται όλα τα καλά...άι σιχτιρ

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Α...άλλαξαν τροπάρι; Αν ισχύει, μπράβο τους! Γιατί εξελίχθηκαν να είναι, για πολλές μπούφλες, ομαδικώς! :cautious:
Επέτρεψε μου να διαφωνισω όσο έχω δει τη δράση τους τουλάχιστον έτσι; Δεν θεωρώ ότι είναι για μπουφλες επειδή πιο παλιά ίσως και να ήταν λίγο πιο αυστηροί στον τρόπο που αντιμετώπιζαν κάποια πραγματα σε σχέση με το τώρα. Πάνω σε τι θεωρείς ότι είναι για μπουφλες; ( Άλλο η διαφωνία άλλο η παρεξήγηση έτσι; :) ) Φιλικά!!

• Like
Reactions: mareco

Status
Κλειδωμένο θέμα