@mareco και
@Amaliaz ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί σας ενόχλησε τόσο πολύ στο μνμ μου και θα ήθελα να μου εξηγήσετε..... Είχε μία ελαφρά πειρακτική και χιουμοριστική διάθεση και απολύτως καμία πρόθεση προσβολής. Σε κάθε περίπτωση, αν σας έθιξε (και οποιοδήποτε άλλον/άλλη) απολογούμαι.
Για το κυρίως θέμα, κάθε άνθρωπος που βοηθά τα ζώα και ειδικά τους σκύλους, αξίζει την ευγνωμοσύνη όλων, no matter what.
Ομοίως, κάθε δημόσια τοποθετούμενος, οφείλει να δέχεται την όποια (καλόπιστη) κριτική. Συμφωνώ οτι το ιδεατό είναι να είναι παρών και να απαντά. (Και) γι' αυτό το λόγο, αλλά και προς ενημέρωση των συζητούντων στο παρόν νήμα, έβαλα το παλιό νήμα του Μήλα, για τον οποίο ως πρόσωπο εγώ δεν έχω άποψη, ούτε αρνητική, ούτε θετική γιατί δεν τον γνωρίζω, για τις ενέργειές του όμως για τα ζώα έχω θετική, γιατί ανεξαρτήτως των λόγων που τον ωθούν, και τους οποίους αγνοώ, βοηθάει πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους.
Γενικά για τα τατού κλπ : προσωπικά δεν μου αρέσουν. Φυσικά κάθε ένας εκφράζεται όπως θέλει. Στο βαθμό που δεν είναι μόνο μόδα (δες τηλεμάγειρες, μπάρμεν κλπ) η υπερβολική δερματοστιξία δείχνει μια έντονη διάθεση προσέλκυσης της προσοχής ή/και μια έντονη αντίθεση στη σύμβαση της κοινωνίας. Δεκτόν. Αλλά και ενδεικτικό της όποιας προσωπικότητας, κατά το "οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή". Γι' αυτό, σε καθαρά συμβατικές καταστάσεις, όπως αυτές που περιέγραψε η
@vrmode ούτε εγώ θα προσλάμβανα ένα τόσο αντισυμβατικό άτομο, όχι για τα τατού, αλλά γι' αυτά που είναι πίσω από τα τατού. Και είμαι πολύ μακριά από κάθε καθωσπρεπισμό. Αλλά, "μεγίστη των αρετών η διάκρισις".
Συμφωνώ και με τον
@Haris Drazen στη διαγραφή του προσβλητικότατου μηνύματος κ.λ.π.
Δεν θα τοποθετούμουν άλλο, αλλά αναγκάστηκα από τη δυσαρέσκεια των μελών στο πρώτο μου μνμ.