Τι γνώμη έχετε γι αυτό;(κολάρο)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εκπαιδευτη εχει,πνιχτη χρησιμοποιηει.
και απο το να δοκιμασει ολες τις πατεντες,καλυτερα να χρησιμοποιησει το σωστο εργαλειο εστω και λαθος.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
προσωπικα θεωρω καλη πατεντα αυτο το λουρι(τον πνιχτη δλδ που δειχνει το βιντεο) γιατι κραταει τον πνιχτη ψηλα,στο σημειο που πρεπει να ειναι κανονικα,ομως τωρα τελευταια εχω δει και αυτο
Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης

για το οποιο μαλιστα εχω ακουσει και πολυ καλα σχολια και δε κανεις και καποιο κακο στο ζωο σου.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
εκπαιδευτη εχει,πνιχτη χρησιμοποιηει.
και απο το να δοκιμασει ολες τις πατεντες,καλυτερα να χρησιμοποιησει το σωστο εργαλειο εστω και λαθος.
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, για να είμαι ειλικρινής δεν το συγκράτησα ότι εκπαιδεύει τον μικρό σε επαγγελματία.... μακάρι να υπήρχε τρόπος όντως να το μάθει σωστά...
από την άλλη γιατι να μην το έχει προτίνει ακόμα ο εκπαιδέυτής της, μήπως έχει δει κάτι που όλοι εμείς δεν βλέπουμε???

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
οπως και να χει ο πνιχτης ειναι πνιχτης και το καρφι καρφι.
το πρωτο ειναι μπουρδα,το δευτερο ειναι το σωστο εργαλειο με λιγοτερη ζημια στο σκυλο και λιγοτερη δυναμη απο το χειριστη οποτε σαφως ευκολοτερο να το χειριστει γυναικα.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.Θα μιλήσω πάλι με εκπαιδευτή οπότε θα το λύσουμε πια οριστικά το θέμα με ότι είναι καλύτερο πάνω απο όλα για το Ρόκυ!!!