Τι διατροφή ακολουθείτε;

Τι διατροφή ακολουθείτε

• Ξηρά τροφή

Votes: 63 58,3%
  • Barf

Votes: 13 12,0%
  • Μαγειρευτά

Votes: 4 3,7%
  • Λίγο απο όλα

Votes: 28 25,9%

• Total voters
    108

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
κυρίως ξηρά τροφή (flatazor)
που και που μαγειρευτό, κυρίως κοτόπουλο
που και που συκώτι, αυγό, κανά καλαμάκι (όταν παραγγέλνουμε και για μας, ψιλοσπάνια, αφού το ξεπλύνω)
δικό μας κρεατικό αν περισσέψει (που πάντα περισσεύει, κι αυτό ξεπλυμένο)

μια φορά τους είχα δώσει μακαρόνια με κιμά (μη βαράτε....) και κόντεψαν να φάνε κι εμένα....

και κανά σκυλομπισκοτάκι, μετά τη βόλτα...

πάντως διαπιστώνω ότι τα σκυλιά τρώνε καλύτερα από εμάς....

κι έχω και μια απορία. κυρίως για τους μπαρφικούς... αν σας έλεγε κάποιος ότι πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διατροφή (για σας όχι για το σκύλο σας) θα την ακολουθούσατε με τόση ευλάβια και προετοιμασία;;;; εδώ δίαιτα κάνουμε (όσες και όσοι έχουμε κάνει ποτέ δίαιτα) και το χειρότερο είναι που πρέπει να υπολογίζεις ποσότητες κλπ... (χωρίς παρεξήγηση!!!)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ξέρεις τι κάνουν οι γονεις για τα παιδιά τους. Προτιμούν να στερηθούν οι ιδιοι, για να μη λειψει κάτι σε αυτα. Οπως επισης ειναι πιο ευκολο να πεις στον άλλο τι να κανει απο το να το κανεις ο ίδιος.
Προσωπικά μιλώντας, μου αρεσει να μαγειρευω για την οικογένειά μου (βάζω μέσα και τα σκυλάκια μου φυσικά), και όταν πηγαινω στο πατρικό, μου αρεσει να τους φροντίζω, γιατι με γεμίζει συναισθηματικά.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εγω τις ταϊζω ξηρα τροφη κυριως και κανενα μπισκοτακι μετα την βολτα. Που και που τρωνε και κανενα περισευμα μαζι με την ξηρα τροφη η κανενα μεζε απο εμας. Ποτε δεν κατσει να ξεπλυνω κατι πριν τους το δωσω. Αυτο βεβαια μια στο τοσο. Θεωρω πως δεν πρεπει να γινομαστε υπερβολικοι. Δεν λεω να το ταίζεις πικαντικα λουκανικα καθε μερα, αλλα αν φαει ενα μικρο κομματακι λουκανικο μια φορα το τριμηνο δεν θα παθει και τιποτα η αν θα φαει μια μπουκια σουβλακι μια στο τοσο οτι θα παθει κατι. Εγω τους δινω την TONUS το εχω αναφερει και αλλου. Κατα την γνωμη μου ειναι μια εξαιρετικη τροφη παρολο που ειναι πολυ πιο οικονομικη απο τις "καλες". Τους δινω απλη συντηρησης παρολο που ειναι στειρωμενες και δεν εχουν παρει γραμμαριο. Επισης με την τροφη αυτη σταματησε και το προβλημα ελαφρας ακρατειας που ειχε η πιο μεγαλη.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ξέρεις τι κάνουν οι γονεις για τα παιδιά τους. Προτιμούν να στερηθούν οι ιδιοι, για να μη λειψει κάτι σε αυτα. Οπως επισης ειναι πιο ευκολο να πεις στον άλλο τι να κανει απο το να το κανεις ο ίδιος.
Προσωπικά μιλώντας, μου αρεσει να μαγειρευω για την οικογένειά μου (βάζω μέσα και τα σκυλάκια μου φυσικά), και όταν πηγαινω στο πατρικό, μου αρεσει να τους φροντίζω, γιατι με γεμίζει συναισθηματικά.
κι εμένα μου αρέσει να μαγειρεύω και να φροντίζω τους αγαπημένους μου.
αλλά ξέρεις, μίλησα για το πως ακολουθούν κατά γράμμα και με ευλαβική προσήλωση τους κανόνες μπαρφ, που καμιά φορά ούτε για τον εαυτό μας δεν κάνουμε έτσι. ξέρεις σωστή διατροφή, υγιεινή και τα συναφή...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
κι εμένα μου αρέσει να μαγειρεύω και να φροντίζω τους αγαπημένους μου.
αλλά ξέρεις, μίλησα για το πως ακολουθούν κατά γράμμα και με ευλαβική προσήλωση τους κανόνες μπαρφ, που καμιά φορά ούτε για τον εαυτό μας δεν κάνουμε έτσι. ξέρεις σωστή διατροφή, υγιεινή και τα συναφή...
Αυτο ήθελα να πω. Οταν εχεις κάποιον που φροντίζεις, κανεις αυτο που πρέπει κατα γράμμα, συνειδητά ή ασυνείδητα, απο αγαπη. Αυτο που ειναι καλύτερο κατα την κρίση σου για εκεινον. Στον εαυτο μας δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτο, εκτος αν ειμαστε απολυτα πειθαρχημένοι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48