Τι είν αυτο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καταρχάς δεν είμαι "σας".
Κατά δεύτερον, όντως κανένας δεν τα ξέρει όλα. Και εγώ δεν έχω υπαινιχθεί ποτέ, κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου. Αν το έχεις προσέξει κάπου εσύ, τότε έχεις πρόβλημα εσύ.
Κατά τρίτον και σημαντικότερον, αν ανοίγαμε όλοι από ένα νέο θέμα, γιατί ο σκύλος μας σήμερα έβηξε 7 φορές, κατούρησε 2,5 φορές, του πέσαν 132 τρίχες αντί για 227 που του έπεσαν προχθές και έφαγε 532 κροκέτες αντί για 550 που συνηθίζει, το φόρουμ θα ήταν για τα πανηγύρια. Με το ζόρι το σώζουμε πολλές φορές.

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο θέμα. Τον τελευταίο καιρό, τα 3 στα 5 θέματα είναι παρόμοιου περιεχομένου. Νοιώθω ότι πριν καν προλάβουν να δουν το "σύμπτωμα", ανοίγουν θέμα. Το θεωρώ πάρα πολύ κουραστικό και τελείως ανούσιο, με την έννοια του ότι αν παρατηρούμε στο σκυλί μας κάτι τέτοιο, και το θεωρούμε τόσο σημαντικό ώστε να το κάνουμε θέμα στο φόρουμ, τότε φοβάμαι να σκεφτώ σε ένα πραγματικό πρόβλημα πως θα αντιδράσουμε.

Οι λοιποί προσωπικοί χαρακτηρισμοί σου, ξέρεις ότι δεν με ακουμπούν έτσι; Οπότε μην αναλώνεσαι σε τέτοια ;)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Κόψτε το αυτό το κακό συνήθειο μερικοί να μιλάτε με ειρωνεία.
“Be the change you wish to see in the world.” :D

Γλυκια και τρυφερη η mareco μας, όπως πάντα άλλωστε!
Και μια σημείωση για όλα τα αγαπητά μέλη και κάποιους συντονιστές (μόνο αυτούς που τα ξέρουν όοοοοοοοολα)

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Xαρακτηρισμο δεν εκανα προς κανεναν. ουτε μιλησα για 532 κροκετες. Το αν καποιος ειρωνευεται και χλευαζει αστο να το κρινουν οι υπολοιποι. Αν συγκρινεις την τυχουσα τριχωπτωση με το αν εβηξε 7 φορες ή κατουρησε 2,5 πάλι οι υπολοιποι καταλαβαινουν αν εχω εγω προβλημα η αν το εχει αλλος. Δυστυχως εχω να ασχοληθω με πιο σημαντικα θεματα τα οποια θα αναφερω σε αλλο ποστ.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μα τι έχετε πάθει τις τελευταίες μέρες ? Πάμε Σύνταγμα ???

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μη στενοχωριέσαι Crazy North, γι' αυτό είμαστε εδώ για να λέμε τις αγωνίες μας σοβαρές ή ασόβαρες. Πού να δεις με τι έχω κατά καιρούς ενοχλήσει το φόρουμ και τι δούλεμα έχω φάει, μη σκας.
Κατά τρίτον και σημαντικότερον, αν ανοίγαμε όλοι από ένα νέο θέμα, γιατί ο σκύλος μας σήμερα έβηξε 7 φορές, κατούρησε 2,5 φορές, του πέσαν 132 τρίχες αντί για 227 που του έπεσαν προχθές και έφαγε 532 κροκέτες αντί για 550 που συνηθίζει, το φόρουμ θα ήταν για τα πανηγύρια. Με το ζόρι το σώζουμε πολλές φορές.
Πάνω απ' όλα το επίπεδο του φόρουμ?
Και με τις χαζές αγωνίες μας τι θα γίνει? Αυτές είναι ΠΙΟ σημαντικές. Κυνολογικές εγκυκλοπαίδειες υπάρχουν και στα βιβλιοπωλεία.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Ειλικρινά τώρα. Εσύ προσωπικά θα πήγαινες σε γιατρό, για κάτι τέτοιο;
Εγώ πάντως θα το πήγαινα αν επέμενε ή μεγάλωνε η επιφάνεια.

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο θέμα. Τον τελευταίο καιρό, τα 3 στα 5 θέματα είναι παρόμοιου περιεχομένου. Νοιώθω ότι πριν καν προλάβουν να δουν το "σύμπτωμα", ανοίγουν θέμα. Το θεωρώ πάρα πολύ κουραστικό και τελείως ανούσιο, με την έννοια του ότι αν παρατηρούμε στο σκυλί μας κάτι τέτοιο, και το θεωρούμε τόσο σημαντικό ώστε να το κάνουμε θέμα στο φόρουμ, τότε φοβάμαι να σκεφτώ σε ένα πραγματικό πρόβλημα πως θα αντιδράσουμε.
Θα διαφωνήσω μαζί σου. Θέμα στο φόρουμ θα κάνω για ένα μικρό προβληματάκι. Για το μεγάλο πρόβλημα θα πάω κατευθείαν στον κτηνίατρο ή θα απευθυνθώ σε εκπαιδευτή αν είναι πρόβλημα συμπεριφοράς.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μια εξέταση που πρέπει να κάνει ο κτηνίατρος αν, ο μη γένοιτο, μεγαλώσει η επιφάνεια του δέρματος όπου έχει χάσει τρίχες, ή αν υπάρξουν και άλλες επιφάνειες, είναι για θυροειδή.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Πάνω απ' όλα το επίπεδο του φόρουμ?
Και με τις χαζές αγωνίες μας τι θα γίνει? Αυτές είναι ΠΙΟ σημαντικές. Κυνολογικές εγκυκλοπαίδειες υπάρχουν και στα βιβλιοπωλεία.
Δεν μπορώ δηλαδή να έχω, την δική μου αντίληψη πάνω σ'αυτό;
Δεν επιτρέπεται να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου, ως προς τα θέματα που βλέπω να ανοίγονται;
Δεν είπα ποτέ, ότι το φόρουμ είναι επιστημονικό περιοδικό, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει και μια λογική στο τι μας προβληματίζει.
Η τουλάχιστον, στο ποιόν προβληματισμό μας, μοιραζόμαστε με τους άλλους.
Πάντα σε πρώτο πρόσωπο μιλάω. Δεν βάζω τίποτα μπροστά. Είναι καθαρά οι δικές μου θέσεις, τις οποίες έχω μάθει πάντα, να εκφράζω.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε βομβαρδισμό "χαζών αγωνιών". Θα προτιμούσα ειλικρινά, να μην υπάρχουν καν νέα θέματα. Και για να προλάβω...ναι, δεν με υποχρεώνει κανένας να τα δώ. Οπως και δεν το κάνω άλλωστε. Ετυχε τώρα. Για μένα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Και για να ξαναπρολάβω...εγώ...δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Ενα απλό μέλος που φρικάρει να βλέπει άλλα μέλη, να φρικάρουν με ψύλλου πήδημα. Η να τους φαίνεται λογικότερο και προτιμότερο, να ποστάρουν πρώτα το "βοήθειαααααααααααααα...please...μαντέψτε τι μπορεί να είναι...εξειδικευμένοι μου άγνωστοι", παρά να πάνε σε γιατρό.
Περαστικά μου, ξέρω...:rolleyes:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Θα διαφωνήσω μαζί σου. Θέμα στο φόρουμ θα κάνω για ένα μικρό προβληματάκι. Για το μεγάλο πρόβλημα θα πάω κατευθείαν στον κτηνίατρο ή θα απευθυνθώ σε εκπαιδευτή αν είναι πρόβλημα συμπεριφοράς.
Το φορουμ γι αυτο ειναι θελω να πιστευω. Για να μοιραζομαστε τις ανησυχιες μας για οτι αφορα τον σκυλο μας, να ανταλλασουμε αποψεις, να δινουμε και να παιρνουμε συμβουλες. Θα συμφωνησω πως για τα σοβαρα προβληματα συμβουλευομαστε τον γιατρο, αλλα για κατι τετοιο μπορουμε να ρωτησουμε εδω και οποιος εχει αναλογη εμπειρια να μας κατατοπησει αναλογως.
Εξαλλου τις αποριες που εχουν καποια μελη τωρα ακομα και για "ασημαντα" θεματα πιστευω οτι τις ειχαν και οι πιο παλιοι τον πρωτο καιρο με τον πρωτο τους σκυλο. Ας μην ειρωνευομαστε λοιπον

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.809
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παιδιά χαλαρωστε. Είμαστε mod αλλά η δουλειά μας δεν είναι να την λέμε σε μέλη που ανοίγουν θέματα που για κάποιο λόγο δε μας αρέσουν. Ας (ξανά)διαβάσουμε τους κανονισμούς.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Crazy North εχω βιωσει κι εγω τετοιες συμπεριφορες σ'αυτο το φορουμ παρολο που βρισκομαι εδω λιγους μηνες μονο γι'αυτο μην στεναχωριεσαι,δεν εισαι μονος.Επιλογες υπαρχουν πολλες αλλωστε

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Απλώς μερικές φορές βλέπεις τίτλους θεμάτων όπως ΒΟΗΘΕΙΑ...ΕΠΕΙΓΟΝ...και άλλα τέτοια και αμέσως σκέφτεσαι οτι πάει χάθηκε το σκυλί ή οτι κάποιος δεν έχει πράγματι την δυνατότητα για τους χ λόγους να πάει άμεσα στον γιατρό και διαπιστώνεις οτι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Γνώμη μου είναι να παραμείνουν τέτοιες λέξεις για κάτι πραγματικά ΣΟΒΑΡΟ. Τώρα αν έχεις καιρό να γράψεις σε ενα φόρουμ για κάτι σοβαρό και επείγον από το να πας άμεσα στον γιατρό είναι ενα άλλο θέμα....

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Να στεναχωριέμαι?? πλακα θα ειχε. Δυστυχως εχω πολυ σημαντικοτερο προβλημα με τη σκυλιτσα μου το οποιο το αναφερω σε νεο ποστ στο υγεια και ασθενειες :(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν μπορώ δηλαδή να έχω, την δική μου αντίληψη πάνω σ'αυτό;
μα... πάνω στην άποψή σου σου απαντάω με την άποψή μου.
Δεν επιτρέπεται να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου, ως προς τα θέματα που βλέπω να ανοίγονται;
Επιτρέπεται, προφανώς, και έχεις κάθε δικαίωμα, αλλά γιατί να το κάνεις?
Δεν είπα ποτέ, ότι το φόρουμ είναι επιστημονικό περιοδικό, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει και μια λογική στο τι μας προβληματίζει.
Η τουλάχιστον, στο ποιόν προβληματισμό μας, μοιραζόμαστε με τους άλλους.
Ειδικά σε θέματα υγείας ή σε θέματα που νομίζουμε ότι αφορούν στην υγεία συχνά η λογική πάει περίπατο, μην το ψάχνεις. Δεν έχουν όλοι τετράγωνη λογική ούτε διαχειρίζονται το άγχος τους με τα ίδια αποτελέσματα. Προσωπικά μπορεί να φρικάρω με το παραμικρό σε ό,τι αφορά σε θέματα υγείας ή σε θέματα που νομίζω ότι μπορεί να έχουν σχέση με την υγεία. Μια διαβεβαίωση (τύπου "όλα οκ") μου είναι συχνά πολύ χρήσιμη. Δεν θα το κάνω ΠΛΕΟΝ στο dogforum (εκτός από κτηνίατρο, έχω ανθρώπους που ξέρουν πέντε πράγματα από σκύλους να πρήζω, δόξα τω Θεώ) αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά αυτούς που θα το κάνουν.

Το ότι είσαι mod δεν θα έπρεπε εννοείται να σε εμποδίζει απ' το να εκφράζεις οποιαδήποτε θέση σου!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Crazy North. ευχομαι περαστικα και γρηγορα!

Για τα υπολοιπα, καλο ειναι να μην αναμενουμε-απαιτουμε να φορανε φιμωτρα οι moderators γιατι τοτε.......... θα μεινουμε χωρις moderators ! χαχα...:D

Αν καποιος νιωσει αβολα, υπαρχουν και τα pm, και εκει παντα λυνονται οι παρεξηγησεις...;)