Τι ειναι πιο καλο για μεγαλα και ενεργητικα σκυλια;

Τι αρμοζει πιο καλα σε αυτα σαν προγραμμα:

• Ξυπνημα - Τρεξιμο - Παιχνιδι - Βουτσισμα - Στο δωματιο του, και ολο ετσι;

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    18

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
εγω εχω μια προσεγγιση για λιγες αλλα μεγαλες βολτες, αλλα αυτο ξερω οτι θα το επιτυχω οταν γινει 8 μηνων και ανω, μολις μαθει να συνηθιζει τον χρονο πιο "απλωμενο" και οχι τοσο σφιχτο , οτι σε μια ωρα γινονται πολλα, που ενα κουταβι πρεπει να εχει, λογω πιο εντονης κοινωνικοποιησης, μετα εχω σα στοχο να μαθει να λερωνει σε ειδικο σημειο σπιτι, για να ειναι φρονιμος ωρες που ειμαι σε δουλεια κλπ, να συνηθιζει να τα κανει καπου συγκεκριμενα, βολευει. και απο βουρτσισμα καιε 2η - 3η μερα. γενικα μια ισορροπια σε ολα προτιμω, αλλα περιμενω και τα φωτα σας. (η ισσοροπια εννοω πως στην διαχειρηση των συνθηκων. ουτως η αλλως ολη μερα μαζι μου σπιτι θα ναι ο μικρος μου οταν δεν βολταρουμε)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Καλησπέρα,κοιτα εγώ δεν είμαι ειδικός σ'αυτο το θέμα αλλά ο δικός μου- που θεωρητικά ανήκει σ'αυτη την κατηγορία νομίζω οτι του αρέσει το πρόγραμμα που του έχω.Ξυπνάμε το πρωί, χτενιζόμαστε και αμέσως τρέξιμο να ξυπνήσουμε!!!!Πάμε λοιπόν πάνω στο βουνό για περπάτημα και παιχνίδι!Μετά από κανα δύωρο δικής μου φυσικά κούρασης- γιατί για τον Δία ούτε λόγος- γυρίζουμε σπίτι μας!Του βάζω να φάει και μετα παιχνίδι μόνος του γιατί είναι ακομα 11 μηνών και παίζει...Ε. το απόγευμα πάμε σε μεγάλο πάρκο με τις μπάλες μας και τα παιχνίδια μας,το νερό και τις λιχουδιές μας για να παίξουμε με τα άλλα σκυλάκια εκεί....χιχιχι!!!Αφού για ακόμα μια φορά με κάνει χώμα γυρίζουμε σπίτι (το καλό είναι οτι με προπονεί και θα είμαι έτοιμη για την παραλία το Καλοκαίρι χαχαχα), τρώει και απλά ηρεμούμε!!Αργά το βράδυ πάμε εναν απλό περίπατο και μετά νανάκια...(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ!!!!!).Αυτό λοιπόν είναι το καθημερινό μας πρόγραμμα....εε το ΣΚ πολλές φορές αλλάζει λόγω εκδρομών ή επισκέψεων σε φίλους που κάνουμε...Εχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωης μου...μπορεί να ακούγεται σε κάποιους υπερβολικό αλλά ετσι είναι....και ας με τρέχει απο το πρωί ως το βράδυ...εγω τον λατρεύω!!!!!

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
συγνωμη αλλα τι σοι δημοσκοπηση ειναι αυτη γενικη και ανουσια και που απευθυνεται μονο σε ανεργους, αεργους και νοικοκυρες; σορρυ κιολας αλλα δε βγαζω κανενα νοημα

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Σωστή η παρατήρηση σου...εγώ εχω αυτόν τον χρόνο από το γεγονός οτι είμαι φοιτήτρια.Όμως θα πω και κάτι άλλο...επειδή σε 2 μήνες τελειώνω και παίρνω πτυχίο-και αμέσως δουλειά- θα προσαρμόσω το χρόνο μου στο πρόγραμμα του Δία....Ας ξυπνάω και πιο νωρίς δεν με ενδιαφέρει...Εγώ επέλεξα να έχω ενα τέτοιο σκυλί και πρέπει να είμαι εντάξει απεναντι του....Δεν ξέρω αν αυτά που λέω είναι λάθος αλλα έτσι νιώθω.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
κοιταξε και γω ξυπναω πολυ πιο νωρις αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω το point αυτης της δημοσκοπησης

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εξαρταται απο τη φυλη. Δεν εχουν ολα τα μεγαλα σκυλια την ιδια ενεργεια. Επισης, για μερικα μεγαλοσωμα σκυλια καλυτερο ειναι το περπατημα, αλλα παλι θελουν να τρεξουν.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
βασικα το σημαντικο ειναι το σκυλι να ακολουθει το δικο σου προγραμμα,ετσι οπως το θες εσυ,λαμβανοντας ομως κ τις αναγκες του ζωου.τον σκυλο δεν τον νοιαζει ποτε ακριβως θα βγει να περπατησει.τον νοιαζει απλα να βγει κ να περπατησει μεχρι να εκτονωθει.αυτο το μαθαινεις κ εσυ στην πορεια,το τι κ πως δλδ.οσο μαθαινεις το ζωο σου θα βλεπεις κ το τι ακριβως θα πρεπει να κανεις.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θα παρακαλέσω κι εγώ να περιοριστούμε στο θέμα!

Νομίζω ότι ταιριάζει το όλα τα παραπάνω αλλά με μέτρο!
Δηλαδή ανάλογα με την περίοδο και τον ελεύθερο χρόνο μπορείς να διαμορφώσεις αντίστοιχα το πρόγραμμα!

Για μένα το μόνο που μένει σταθερό είναι ότι μετά το ξύπνημα υπάρχει βόλτα για τις ανάγκες κι ένα διάστημα ξεκούρασης πριν το πρωινό φαγητό και το ίδιο και το βράδυ, δηλαδή βόλτα, μεγαλύτερη αυτή την φορά, εκτός κι αν έχουμε επαρκώς εκτονωθεί μέσα στην μέρα και μετά ένα διάστημα ξεκούρασης και χαλάρωσης πριν το βραδινό φαγητό!
Το ενδιάμεσο αλλάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
τον σκυλο δεν τον νοιαζει ποτε ακριβως θα βγει να περπατησει.τον νοιαζει απλα να βγει κ να περπατησει μεχρι να εκτονωθει
+100

αυτό που σέβομαι πιο πολύ είναι οι βιολογικές του ανάγκες, τώρα το πότε θα τρέξει και θα παίξει, αν θα είναι πρωί ή βράδυ εξαρτάται από το τι ωράριο έχει ο καθένας. Εγώ ας πούμε που το πρωί δουλεύω τον πάω βόλτα για να παίξουμε το απόγευμα.

ΥΓ. στη δημοσκόπηση δεν μπορούσα να απαντήσω διότι το δικό μας πρόγραμμα είναι ξύπνημα 7 30, χάδια, κατούρημα, φαγητό, δουλειά 09:00 (δική μου αυτός την περνάει ξάπλα), 18:00 βόλτα, παιχνίδι, και άλλα χάδια, κατά τις 11 έξω για κατούρημα, και άλλα χάδια και κατά τις 1230 ύπνο όλοι μαζί :)

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
Θα παρακαλέσω κι εγώ να περιοριστούμε στο θέμα!

Νομίζω ότι ταιριάζει το όλα τα παραπάνω αλλά με μέτρο!
Δηλαδή ανάλογα με την περίοδο και τον ελεύθερο χρόνο μπορείς να διαμορφώσεις αντίστοιχα το πρόγραμμα!

Για μένα το μόνο που μένει σταθερό είναι ότι μετά το ξύπνημα υπάρχει βόλτα για τις ανάγκες κι ένα διάστημα ξεκούρασης πριν το πρωινό φαγητό και το ίδιο και το βράδυ, δηλαδή βόλτα, μεγαλύτερη αυτή την φορά, εκτός κι αν έχουμε επαρκώς εκτονωθεί μέσα στην μέρα και μετά ένα διάστημα ξεκούρασης και χαλάρωσης πριν το βραδινό φαγητό!
Το ενδιάμεσο αλλάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση!
+1

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λοιπον, τα off topic μυνήματα θα σβηστούν. Οποιαδήποτε περαιτέρω προσωπική επίθεση θα οδηγήσει σε άμεσο κλείδωμα του νήματος.

Να υπενθυμήσω τους κανονισμούς που όλοι αποδεχτήκατε:

- Δεν επιτρέπεται το άνοιγμα θέματος σχετικά με το κλείδωμα ή το σβήσιμο μηνυμάτων. Όποιες απορίες υπάρχουν σχετικά με κάτι τέτοιο θα πρέπει να απεθύνονται στους moderators ή τον administrator του φόρουμ με προσωπικό μήνυμα.

- Επίσης παρακαλώ όλα τα μέλη να ακολουθούν όσο το δυνατό τους κανόνες του διαλόγου και της ευγένειας,χωρίς ακρότητες.
* Συμπεριφορές ηθελημένου flaming και trolling θα τιμωρούνται αυστηρά.

Κατά την εγγραφή σας συμφωνείτε με αυτούς τους κανονισμούς συνεπώς μη συμμόρφωση με αυτούς μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το κλείδωμα ή το σβήσιμο του μηνύματος ή και την αποβολή σας από το φόρουμ κατά την κρίση των διαχειριστών.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
Οι δημοσκοπήσεις είναι επιστημονικό εργαλείο και καλό είναι να χρησιμοποιούνται για να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα, η συγκεκριμέμη είναι αόριστη και ανούσια ό,τι και να λες, ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου αλλά αυτή είναι η γνώμη μου, σιγουρα βεβαιως θα εχω κανει και γω ανουσια ποστ.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
εγω βασικα προσεγγιζω ειδικο σημειο, οχι γενικα εδω. δε μιλω πως πρεπει να ειμαστε κλαρινο στο προγραμμα αυτο που επιλεγει καποιος σα ορθοτερο της δημοσκοπησης 24/24ωρο.. απλα αν ειχαμε εναν Χ σκυλο μεσαιου προς μεγαλου μεγεθους, και ελεγε στον Ψ κατοχο του : εχεις αυτες της ανω επιλογες που σου ειπα για να ειμαι ευτιχισμενος, λιγοτερο η περισσοτερο μαζι σου, ποιες η ποια νομιζετε ανηκει γενικα σε μια καλη σταση προγραμματος απεναντι στον Χ σκυλο μας , που δεν εχουμε ιδεα τι φυλης ειναι.. αυτο εννοω. μεσα απο μια ειδικη ερωτηση, να βγαλουμε ενα ζουμι. δεν τοποθετω την ερωτηση με βαση αυτους που ζουν για να μην λειπουν στιγμη απο το σκυλο τους... :)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia