Τι κάνουμε οταν ο σκύλος μας δεχθεί επίθεση?




k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
και εμεις στο παρκο που παω εχουμε καποια ατυχηματακια μια στο τοσο. πλεον ομως επειδη τα σκυλια μας εχουν γινει μια αγελη δυσκολα γινεται καβγας.

αυτο που κανω εγω ειναι να προσεχω ποιο σκυλι παει να κανει "τσαμπουκα" κτλ και απλα παω προς το μερος του, βγαζω εναν αποτομο επιβλητικο ηχο και με την γλωσσα του σωματος του δειχνω πως αυτο που παει να κανει δεν επιτρεπεται εδω. γενικα ειμαι της ιδεολογιας οτι του καβγαδες πρεπει να τους προλαβεις απο την στιγμη που θα πεσει το περιεργο κοιταγμα.

τωρα αν υπαρχει αργη αντιδραση και ξεκινησει ο καβγας (ειδικα αν πεσει και δαγκωμα) δεν μπορεις να κανεις πολλα. σηκωνεις τα σκυλια στον αερα και τα χωριζεις.

σπρέυ δεν θα εριχνα ποτε σε σκυλο 1) γιατι θα παρει η μπαλα και τον δικο μου σκυλο και 2) δεν θελω να προκαλεσω τοσο μεγαλη ζημια επειδη υπαρχουν ανεγκεφαλοι ιδιωκτητες κτλ.

και τελος αν δεν ξερεις τι παιζει στο μερος που εισαι παντα ο σκυλος στο λουρι του. λυτος μονο αν ειναι τοσο εκπαιδευμενο που ΟΤΙ και να γινει αυτος θα μεινει πισω και δεν θα κανει τιποτα αλλα κακα τα ψεματα ποσοι απο εμας εχουμε τοσο εκπαιδευμενο σκυλο ? :D
 


Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Το σπρέι πιπεριου ειναι παρανομο στην Ελλάδα... αλλά να εχεις ένα αποσμητικό στη τσάντα σου.... δεν είναι παράνομο ;)
Η αλήθεια ειναι οτι καμια φορά δε χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω αλλά ποτέ δε ξερεις.... και πάντα να προσέχεις τη φορά του ανέμου!
How to make homemade pepper spray - YouTube
 


rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
111
Ανω Γλυφάδα
Η αλήθεια είναι ότι τα αγαπάω τα σκυλάκια και θα προτιμούσα να τα χωρίσω τραβώντας απο τα πίσω πόδια, αλλά διαβάζοντας το άλλο θρέντ "θανατηφόρα επίθεση" φοβήθηκα λίγο δεν θα ήθελα να βρεθώ σε τέτοια θέση.