ειναι επικινδυνα και αυτα τα αντικειμενα γιατι μπορουν να προκαλεσουν αποφραξη εντερου.Δεν είναι μόνο τα αιχμηρά αντικείμενα για ανησυχία... Δεν είναι λίγα τα σκυλιά έχουν κάνει επεμβάσεις για κάλτσες, πετσέτες κλπ.
(Χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί το χειρότερο βέβαια). Κάποια στιγμή που είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στον δικό μου σκύλο, η γιατρός μου είχε πει να του δώσω αλατόνερο άμεσα (κάμποσο πυκνό και μεγάλη ποσότητα-τουλάχιστον μισό ποτήρι) για να προκαλέσω εμετό.
Και μένα έχει φάει και χειρότερα (μια μέρα αντί για κακά έκανε μασουλημένη κουβέρτα σε κρόσια :shock: ), αλλά έχε το νου σου καλού κακού...
To Continental Bulldog μιας φιλης μου εκανε πριν απο λιγο καιρο επεμβαση, οταν εφαγε μισο σκυλοπαιχνιδι (Kong) μαζι με το σχοινακι του.Δεν είναι μόνο τα αιχμηρά αντικείμενα για ανησυχία... Δεν είναι λίγα τα σκυλιά έχουν κάνει επεμβάσεις για κάλτσες, πετσέτες κλπ.
(Χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί το χειρότερο βέβαια). Κάποια στιγμή που είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στον δικό μου σκύλο, η γιατρός μου είχε πει να του δώσω αλατόνερο άμεσα (κάμποσο πυκνό και μεγάλη ποσότητα-τουλάχιστον μισό ποτήρι) για να προκαλέσω εμετό.
Και μένα έχει φάει και χειρότερα (μια μέρα αντί για κακά έκανε μασουλημένη κουβέρτα σε κρόσια :shock: ), αλλά έχε το νου σου καλού κακού...