@Χριστόφορος_Καρ χίλια συγγνώμη που δίνουμε σημασία και στα αδέσποτα και βάζουμε ΚΑΙ αυτή την εναλλακτική. Ναι και προσωπικά έχω τεράστια συμφέροντα από τις φιλοζωικές. ο φίλος μας απλά επειδή δεν έχει καποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ράτσα, θα μπορούσε να στραφεί και σε ημίαιμο. Σκύλος εργασίας είνια και ο φύλακας. Αν από την αρχή έλεγε ότι θέλει σκύλο που κάνει για φύλακας, που το έχει μέσα του, ε, δύσκολο να προτείνεις ημίαιμο και δη κουτάβι που δεν ξέρεις τι θα βγάλει..
@noni_papa είσαι πνεύμα ηρεμίας 1000 μπράβο από μένα.
Για κάποιον που έρχεται και λέει σκέφτομαι να πάρω σκύλο ναι να του πείτε ότι θέλετε αλλά κοίτα εδώ -->
Και του ζαλίσαμε τα ..... στο τέλος.Καλησπέρα. Θέλω να πάρω σκύλο και δε ξέρω ποια ράτσα είναι η καλύτερη για μένα. Θα μπορούσατε να βοηθήσετε?
Με ενδιαφέρουν κουτάβια ράτσας κανίς ή μαλτέζ ή γκριφόν ή γουέστι τεριέ. Ένα από αυτές τις 4 ράτσες θέλω.
Από άποψη υγείας ποιο από τα 4 μου προτείνετε? Σύμφωνα με όσες πληροφορίες σας έδωσα ποια από τις 4 ράτσες μου προτείνετε ?
[email protected]
Όσοι μπαίνουν εδώ θέλουν τις γνώσεις σας όχι την σκόπιμη παρότρυνση σας για να αδειάσουν τα καταφύγια.