Τι τροπο να βρω;; (χορήγηση χαπιού)

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
εγω παντως τα χαπια τα εκοβα σε 3 4 κομματια και τα εβαζα μεσα σε φετες παριζακι παρτυ εκανε το σκυλι βεβαια 1 φορα το καταλαβε και το εφτυσε αλλα ολες τις υπολοιπες του εδωσε και καταλαβε ο κοιλιοδουλος :D:D:D:D

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Και εγώ της μη-δημοκρατικής οδού είμαι. Ανοίγω στόμα, χώνω στο λαρύγγι το χάπι, κρατάω μουσούδα ψηλά και κλειστή και κάνω μαλάξεις στο λαιμό για να καταπιεί. Μετά τρώει και λίγη κονσέρβα για να με συγχωρέσει. :LOL::LOL::whistle:

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Θα συνταχθώ με την ομάδα των "μια κι έξω" :) γιατί με χάπια δις ημερησίως δεν έχω καμία όρεξη για διαπραγμάτευση με το βρωμόσκυλο που επαναστατεί κάθε (μα κάθε!) φορά. Πιέζοντας ανάμεσα στα δόντια στη μέση περίπου του σαγονιού ανοίγει το στόμα, και χώνω τα χάπια στο λαιμό του (το χέρι μπαίνει ευθεία στο στόμα του, γιατί όποτε δοκίμασα απ' το πλάι με μασουλάει το τέρας). Ούτε κράτημα μουσούδας, ούτε τρίψιμο μετά, εκεί που έχει φτάσει το χάπι δεν έχει άλλη επιλογή απ' το να καταπιεί. Όσες φορές δοκίμασα να το κάνω πιο "τρυφερά", συνήθως έβρισκα κάποιο χάπι στο πάτωμα...
Θα δοκιμάσω αύριο τη μέθοδο της yasemin γιατί τελευταία έχω και κάτι κάψουλες που κολλάνε στο στόμα και με δυσκολεύουν λίγο!

Ειρήνη/Άριελ

Well-Known Member
27 Μαϊου 2015
77
75
41
Πάτρα
1-2 μπουκίτσες τροφή με ελάχιστο φιλαδέλφεια ή φέτα πάνω, ίσα ίσα να πάρει γεύση, και η 3η με το χάπι μέσα στην τροφή ή αλλιώς το χάπι τυλιγμένο με φέτα, μια μικρή μπαλίτσα. Η δική μου τουλάχιστον τα τσάκιζε και τα 2 και δεν καταλάβαινε καν το χάπι.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Τρίψε το χαπάκι ρίξτο σε μαλακή τροφή και καλή του όρεξη. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και πετυχαίνει.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Το καμάρι μου μεγάλωσε και πονήρεψε, αλλά δεν τολμάει ( ακόμα; ) να βγάλει γλώσσα. Εδώ και 20 μέρες παίρνουμε καθημερινά 6 χάπια canhydrox (τα οποία παρεμπιπτόντως κάνουν θαύματα). Τα 3 με το πρωινό και τα άλλα 3 με το βραδινό. Τα σπάω στα 4 και τα βάζω στο φαγητό του. Ξεχωρίζει επιμελώς και τα 12 κομματάκια του κάθε γεύματος τα καθαρίζει και τα αραδιάζει μπροστά στο πιάτο του. Μόλις τελειώσει το φαγητό του κάθεται μπροστά και κοιτάζει μια τα χάπια και μια εμένα. Μόλις του πω "όλα", τα τρώει, κάτι μουρμουρίζει και φεύγει κουνώντας θυμωμένα τον αφράτο πισινό του. Του φωνάζω "ξύδι" και μου απαντάει κάτι σε "ουργκ".
Τα Drontal τα καταπίνουμε με αντάλλαγμα κεφτέ (1 καθαρό για έναν "γεμιστό").
Τα Bravecto επειδή είναι τεράστια και οι οδηγίες λένε αν είναι δυνατόν να τα καταπιεί ολόκληρα βρήκα άλλο κόλπο. Τα πασαλείβω με NurishUM και τα καταβροχθίζει.
Αυτό που αρνείται να πάρει είναι το Glavaderm (μισεί την ψαρίλα) οπότε του τα χώνω στον λαιμό και καθαρίζουμε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Τα σπάω στα 4 και τα βάζω στο φαγητό του. Ξεχωρίζει επιμελώς και τα 12 κομματάκια του κάθε γεύματος τα καθαρίζει και τα αραδιάζει μπροστά στο πιάτο του. Μόλις τελειώσει το φαγητό του κάθεται μπροστά και κοιτάζει μια τα χάπια και μια εμένα. Μόλις του πω "όλα", τα τρώει,...
Φοβερή περιγραφή, γενικώς :D
Αφού τελικά τα τρώει, έστω και μουγκανίζοντας, γιατί παιδεύεσαι να τα σπας;
Το canhydrox για ποιό λόγο το δίνεις εσύ;

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
έχω κονσέρβες σκύλων για τέτοιες περιπτώσεις. Κάνω μικροκεφτεδάκια με γέμισμα χαπιού και τους τα δίνω σε ανύποπτο χρόνο σαν λιχουδιά. Το καταπίνουν αμάσητο.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Φοβερή περιγραφή, γενικώς :D
Αφού τελικά τα τρώει, έστω και μουγκανίζοντας, γιατί παιδεύεσαι να τα σπας;
Το canhydrox για ποιό λόγο το δίνεις εσύ;
Γιατί αν δεν τα σπάσω, δεν το βρίσκει αρκετά διασκεδαστικό και τα πετάει ψηλά στην βεράντα μέχρι να προσγειωθούν σε κάποιο βαρέλι.
Για την pano ή ό,τι άλλο είναι αυτό που τον παιδεύει από τον Αύγουστο. Επιτέλους από τότε που άρχισε να τα παίρνει έπαψε να κουτσαίνει σε διαφορετικό πόδι κάθε μέρα. Θα τα γράψω στο θέμα του μόλις πάρω ανάσα.

• Like
Reactions: mareco

17 Νοεμβρίου 2015
140
223
50
εγω το bravecto το εβαλα στην τροφη του και το κατεβασε μια χαρα :barefoot:!
Εγώ το bravecto το είχα κόψει σε τέσσερα κομμάτια για να το ρίξω μέσα στη ξηρά αλλά δε πρόλαβα,κάποια στιγμή που γύρισα να πάρω το πιάτο της ανέβηκε στο πάγκο της κουζίνας το έκλεψε και το έφαγε...!!!