Τι τροφή να πάρω?

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Καλημέρα! Έχω εδώ και μια βδομάδα ένα cavalier king charles spaniel! Της πηρα την Gosbi Exclusive puppy mini την οποία την τρώει με τα χίλια ζόρια και της την άλλαξα σταδιακά με την pero super start premium puppy... Το θέμα είναι ότι εχθές έκανε 6 φορές κακά και διάρροια... Τι προτείνετε? Από γρ η συσκευασία λέει 80! Δεν έδωσα παραπάνω..

stefanosk

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2018
261
295
Ανάβυσσος
Καλημέρα! Έχω εδώ και μια βδομάδα ένα cavalier king charles spaniel! Της πηρα την Gosbi Exclusive puppy mini την οποία την τρώει με τα χίλια ζόρια και της την άλλαξα σταδιακά με την pero super start premium puppy... Το θέμα είναι ότι εχθές έκανε 6 φορές κακά και διάρροια... Τι προτείνετε? Από γρ η συσκευασία λέει 80! Δεν έδωσα παραπάνω..

Καλημέρα.
Αρχικά πρέπει να την ταϊζης τρείς φορές τη μέρα.
Εγώ τους δίνω από δύο μηνών αυτή την τροφή χωρίς κανένα πρόβλημα. (τώρα είναι 4,5 μηνών)
https://petshop4u.gr/skylos/trofh-s...ove-salmon-turkey-puppy-grain-free-23804.html

Την αγοράζω από κατάστημα στην περιοχή μου. Το παραπάνω link είναι για να την δείς.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Την ημερισια ποσοτητα χωρισμενη σε τρεις φορες την ημερα. Η καλυτερη τροφη ειναι αυτη που
  • εχει πρωτο και δευτερο συστατικο πηγη κρεατος
  • δεν χεζει πουρεδες το σκυλι
  • εχει ωραιο τριχωμα
Μαρκα, τιμη και λοιπες αηδιες λιγο ρολο παιζουν

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Αν έχει θέμα με κολίτιδα πρέπει να διαλέξεις ειδική τροφή. Ενδοπαράσιτα μήπως ;
Μίλησες με τον εκτροφέα ( αν υπάρχει ).

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Πήγα στο pet shop και μου έδωσε κονσέρβα θεραπευτική να την δώσω 2 μέρες και μετά να ξεκινήσω σιγά σιγά ξηρά Arden.. Της έδωσα σε εχθές την ξηρά σε 3 δόσεις αλλά μας έκανε τσιρλα.. Εκτροφεα δεν Εχει.. Μου την έδωσε ένας κύριος που η γυναίκα του είχε αλλεργία και δεν το ήξερε...

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Λίγο μπλέχτηκα, αν κατάλαβα καλά πήρε ένας κύριος το σκυλί αλλά δεν το μπορούσε η γυναίκα του η οποία έχει αλλεργία στα σκυλιά, όμως από κάπου το πήρε.
Όπως και να το απέκτησε έχει εμβολιαστεί; το έχει δει κτηνίατρος ;

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Από εξωτερικό την έφεραν με τα τσιπάκια, εμβόλιο κλπ! Την πήγα κτηνίατρο κάναμε αποπαρασιτωση έχει κάνει το πρώτο εμβόλιο και 14 θα κάνει το 2ο!

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Και αφου δεν ειναι πληρως εμβολιασμενο, (αν ειναι αυτο στην φωτο του προφιλ) τι κανει και παταει χωμα; Στον κτηνιατρο τρεχωντας, μπορει να κολλησε οτιδηποτε ακομη και τυφο. ΣΗΜΕΡΑ!

Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Από εξωτερικό την έφεραν με τα τσιπάκια, εμβόλιο κλπ! Την πήγα κτηνίατρο κάναμε αποπαρασιτωση έχει κάνει το πρώτο εμβόλιο και 14 θα κάνει το 2ο!

Μπράβο σου που απφάσισες να γίνεις γονέας.

Γιατί αγόρασες σκύλο όμως;;;;; Με ένα εκατομμύριο αδέσποτα στην μικρή σου χώρα, είναι έγκλημα όσι θέλετε σκύλο να μην παίρνετε απο αυτούς που έχουν ανάγκη.

Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Καλημέρα.
Αρχικά πρέπει να την ταϊζης τρείς φορές τη μέρα.
Εγώ τους δίνω από δύο μηνών αυτή την τροφή χωρίς κανένα πρόβλημα. (τώρα είναι 4,5 μηνών)
https://petshop4u.gr/skylos/trofh-s...ove-salmon-turkey-puppy-grain-free-23804.html

Την αγοράζω από κατάστημα στην περιοχή μου. Το παραπάνω link είναι για να την δείς.

Εμένα οι γιατροί μού λένε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΙ, οτι όσο αναπτύσσεται η τροφή πρέπει να είναι συνεχώς διαθέσιμη. Και το νερό εννοείται.

Μπορεί αυτό να δυσκολέψει την εκμάθηση τουαλέτας, βέβαια.....

Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Τώρα είδα την άλλη απάντηση..... Πολύ ανεύθυνοι οι γνωστοί σου που έδωσαν άρον άρον το μωρό για μια χαζή αλλεργία.

Εγώ που έχω τρία έως πέντε κάθε φορά μέσα στο διαμέρισμα μου, παίρνω απλώς αντισταμινικά. Έχω άσθμα παιδιόθεν. Αυτό θα πεί υπευθυνότητα. Και απο αυτά, το έν έως τρία νυν αδέσπoτα, ε;

Τουλαχιστον οι γνωστοί σου το υιοθέτησαν απο τον δρόμο;;;;;;;;;;;; Ή ακόμη πιό ανεύθυνα, το αγόρασαν;

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Δεν την αγόρασα όπως έγραψα μου την έδωσε! Είναι γνωστός μας, δεν είχε ποτέ σκυλο και δεν ήξερε ότι η γυναίκα του έχει θέμα με αλλεργία ώσπου κατέληξε νοσοκομείο!! Εμένα μου είπε ο κτηνίατρος να της δίνω 3 γεύματα και να είναι συνεπής στην ώρα! Εντωμεταξύ με την νέα τροφή ήπιε πάρα πολύ νερό!!! Άρα δεν της έκανε..

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Τώρα είδα την άλλη απάντηση..... Πολύ ανεύθυνοι οι γνωστοί σου που έδωσαν άρον άρον το μωρό για μια χαζή αλλεργία.

Εγώ που έχω τρία έως πέντε κάθε φορά μέσα στο διαμέρισμα μου, παίρνω απλώς αντισταμινικά. Έχω άσθμα παιδιόθεν. Αυτό θα πεί υπευθυνότητα. Και απο αυτά, το έν έως τρία νυν αδέσπoτα, ε;

Τουλαχιστον οι γνωστοί σου το υιοθέτησαν απο τον δρόμο;;;;;;;;;;;; Ή ακόμη πιό ανεύθυνα, το αγόρασαν;
Καλά εμένα πραγματικά δεν με νοιάζει τι και πως! Ξέρω ότι εγώ την υιοθέτησα πολύ υπεύθυνα, δεν είχα σκοπό να πάρω σκυλάκι αλλά το δικό μου το έκλεψαν και ξαφνικά μείναμε χωρίς σκυλο...

Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Μετά τα εμβόλια και την αποπαρασίτωση που ελπίζω να γίνουν σήμερα ή αύριο, να πάρεις κάποια μονοπρωτεϊνική Low Grain για κουτάβια. Καλές επιλγές πηγής πρωτεϊνης είναι ο σολωμός και το μοσχάρι. Όποιας εταιρίας μονοπρωτεϊνική Low Grain και να πάρεις, να κοιτάξεις το βασικό συστατικό να είναι κρέας ή ψάρι, δηλαδή 30 ή 35%.

Οι κτηνίατροι λένε για τα κουτάβια που τους πάω, η τροφή να είναι όλη μέρα διαθέσιμη, και αυτό κάνω.

Όσο για τους γνωστούς σου, τρομερά ανεύθυνοι. Εγώ ποτέ δεν υιοθετησα, και ποτέ δεν αγόρασα, και δύο σκυλιά είναι παιδιά μου, ενώ έχω άσθμα. Απλώς γιατί είμαι υπεύθυνη και βλέπω τί γίνεται γύρω μου. Οι γνωστοί σου τυφλοί συναισθημτικά;;;;

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Εμένα οι γιατροί μού λένε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΙ, οτι όσο αναπτύσσεται η τροφή πρέπει να είναι συνεχώς διαθέσιμη. Και το νερό εννοείται.

Μπορεί αυτό να δυσκολέψει την εκμάθηση τουαλέτας, βέβαια.....
Αγαπητή Ευαγγελία, στο δικό μου λαμπραντοράκο αν άφηνα όλη την ημερήσια δόση της τροφής στο μπόλ δεν θα υπήρχε κόκος σε 10 δευτερόλεπτα.

Στους τρεις μήνες τον τάιζα τέσσερις φορές την ημέρα, μετά πήγα σε τρείς. Ο δικός μου είχε σαν κουτάβι πρόβλημα με κολίτιδα και χρησιμοποίησα αυτή με πολύ καλά αποτελέσματα. Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο για συμβουλές.

https://www.nutramedica.gr/product/forza10-intestinal-colitis-fase-i/

• Like
Reactions: Eroe and stefanosk

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Αγαπητή Ευαγγελία, στο δικό μου λαμπραντοράκο αν άφηνα όλη την ημερήσια δόση της τροφής στο μπόλ δεν θα υπήρχε κόκος σε 10 δευτερόλεπτα.

Στους τρεις μήνες τον τάιζα τέσσερις φορές την ημέρα, μετά πήγα σε τρείς. Ο δικός μου είχε σαν κουτάβι πρόβλημα με κολίτιδα και χρησιμοποίησα αυτή με πολύ καλά αποτελέσματα. Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο για συμβουλές.

https://www.nutramedica.gr/product/forza10-intestinal-colitis-fase-i/
Σε ευχαριστήσω πάρα πολύ!!! Θα τους πάρω εννοείται !!

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634
Εμένα οι γιατροί μού λένε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΑΒΙ, οτι όσο αναπτύσσεται η τροφή πρέπει να είναι συνεχώς διαθέσιμη.
Πολύ κακή ιδέα για πόλους και διάφορους λόγους!

• Like
Reactions: Eroe

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Πολύ κακή ιδέα για πόλους και διάφορους λόγους!
Και εγώ στο chihuahua που είχα την είχα πάντα διαθέσιμη αλλά ήταν μίζερη και αδυνατουλα.. Τώρα της φτιάχνω πρόγραμμα και ο κτηνίατρος μου είπε να την αφήνω 15' και στο pet shop που πήρα τροφή!

doom26

Member
16 Απριλίου 2018
5
2
42
Και εγώ στο chihuahua που είχα την είχα πάντα διαθέσιμη αλλά ήταν μίζερη και αδυνατουλα.. Τώρα της φτιάχνω πρόγραμμα και ο κτηνίατρος μου είπε να την αφήνω 15' και στο pet shop που πήρα τροφή!
3 γευματα,15-20 λεπτα αφηνεις το μπολ μετα το παιρνεις και μη ακους τι λεει το πετ θα ακους μονο τον κτηνιατρο σου!απο εκει και περα η τροφη ειναι τι θα του κατσει,μακρυα απο rc!εγω δινω acana small breed puppy πολυ καλη τροφη αλλα οποια και να του δωσεις σωστη προσαρμογη και δωσε χρονο να την μαθει.

• Like
Reactions: stefanosk