Τον έχασα απο τη ζεστη

Bettycarlos

Member
31 Ιουλίου 2015
11
2
36
Ξερω οτι εχω ευθύνη κ εγω φταίω που πεθανε ίσως να υπέφερε δε ξερω τι παθαίνουν κ αυτο με σκοτώνει αλλα ο μόνος λόγος που το ανέφερα ειναι για να το αποτρέψω απο το να συμβεί κ δε κάποιον αλλον

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Αν ειναι αληθινό το στορυ, κρίμα το σκυλάκι.. Δεν αλλάζει κατι με το να κατηγορούμε ανθρώπους, τακτικές και καταστάσεις. Αν αποφασίσεις να πάρεις αλλο σκυλάκο, θα εισαι πιο προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις καταστάσεις πιστευω.

Αν παλι δεν ειναι αληθινό το στορυ (καθώς με την καφρίλα/βλακεία που κυκλοφορεί στα δίποδα παιζει κι αυτο), καλα έκανε και γράφτηκε κατ' εμέ. Υπάρχει πολύς κόσμος που παίρνει σκυλο (δυστυχώς υπό ακατάλληλες συνθήκες και χωρις να γνωρίζει τιποτα) οπότε καλο ειναι να υπάρχει κατι τέτοιο, μήπως υποψιάζει μερικούς, για το τι μπορει να συμβεί αν δεν λάβουν καταλληλα μέτρα για την προστασία του σκυλάκου τους..

lazaros95

Active Member
9 Μαϊου 2015
26
4
30
θεσσαλονικη
αυτο που ειχα κανει εγω οταν ηταν 2-3 μηνων το beagle μου ,επδει επρεπε να λοιπο 4-5 ωρες απο το σπιτι , ειχα παρει 2 παλετες , εβγαλα τα σανιδια , και εκανα ενα χωρο 3χ3 ( ευτιχως ειχα μεγαλο δωματιο ) και ευτιαξα ενα τυπο φραχτι , πιστεβω οτι αν καποιος μπωρει να το κανει και ποιο δροσερω ειναι και ποιο ευριχωρω και το κοστος ειναι ελαχιστο απο ενα crate

Bettycarlos

Member
31 Ιουλίου 2015
11
2
36
Η γιατρός λέει οτι ναι μεν τα παγκ ειναι ευαίσθητα στη ζεστη αλλα για να φτάσει στον θάνατο θα ήτανε θεμα στη καρδιά του!δε ξερω!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Λυπάμαι για το σκυλάκι....τώρα τι τα ψάχνεις ..μπορεί να ήταν και συνδυασμός των δύο και εξάλλου δεν έχει και καμιά σημασία τώρα. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και τα παθήματα να μας γίνονται μαθήματα.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Συνεχίζω το συλλογισμό της Σταματίας και προσθέτω,να κάνουμε την υπέρβαση κ να μαθαίνουμε από παθήματα άλλων.
Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνει ένα άτομο,από τη γέννησή του μέχρι το τέλος,έχουν ως φυσική απόρροια κάποιες επιπτώσεις,που απλώνονται σε όλο το εύρος του κύκλου του οποίου το άτομο αλληλεπιδρά κάτα τη διάρκεια της ζωής του.

Ο οικόσιτος σκύλος,ως πλάσμα πλήρως εξαρτώμενο από εμάς,δέχεται τις επιπτώσεις των δικών μας αποφάσεων στο 100%.

Bettycarlos

Member
31 Ιουλίου 2015
11
2
36
Το ψάχνω γιατί θελω να ξερω τι έγινε στο σκύλο μου,αν δε θα πέθαινε εάν ήταν ελεύθερος κατι που τελικά δε θα μάθω ποτε!και δε κανω και τίποτα αλλο εδω και 5 μέρες που τον έχασα απο τη ζωή μου!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ναι...αυτά είναι ερωτήματα που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα απαντηθούν ποτέ. Οπότε δεν έχει και κανένα νόημα να το συζητάμε....ναι μπορεί να το σκυλί να πέθανε από την ζέστη....ναι μπορεί από την καρδιά του....ναι μπορεί από τον συνδυασμό.....αλλά και πάλι μπορεί τίποτα από όλα αυτά...Επίσης μπορεί το σκυλί και ελεύθερο να ήταν πάλι από την καρδιά του να πέθαινε σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού...τι πρέπει να πούμε παραπάνω ? :)

• Like
Reactions: Orilis

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Λυπάμαι για τον χαμό του μικρού!
Δε νομίζω να ήταν μόνο απο την ζέστη όμως... Η θερμοπληξία δε προκαλείται απο ζέστη μόνο αλλά απο συνδιασμό ζέστης και υγρασίας... Εκτός και αν ήταν όλα τα παράθυρα κλειστά και δε φύσαγε απο πουθενά αέρας με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ρυθμίσει την θερμοκρασία του σώματός του και να υπερθερμανθεί ή μπορεί να βάραγε και ο ήλιος εκεί που βρισκόταν το crate! Τα σκυλιά στο καταφύγιό μας δεν έχουν ούτε κλιματιστικά ούτε ανεμηστήρες.. ούτε σπίτια 30τμ+ (φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος...)
http://www.healthyliving.gr/2013/07/08/theromplhxia-symptomata-antimetopish/

• Like
Reactions: Orilis

Bettycarlos

Member
31 Ιουλίου 2015
11
2
36
Ηταν σε σκιά δε βάραγε ο ήλιος και ηταν ακριβώς δίπλα σε ανοιχτή μπαλκονόπορτα εκείνη τη μέρα δε φύσαγε αλλα ηταν πιστεύω στο πιο δροσερό μέρος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Ειδικά οι βραχυκέφαλες φυλές, θέλουν πάρα πολύ καλό ψάξιμο για την απόκτησή τους. Πάρα πολύ καλό εκτροφέα, που θα έχει κάνει τα πάντα, να αποκλείσει κληρονομικές ασθένειες [που μπορεί να είχε και το σκυλάκι σου] που μπορεί στο μέλλον του, να αποβούν μοιραίες.

Στο γράφω προληπτικά, σε περίπτωση που αποφασίσεις να αποκτήσεις πάλι σκύλο, τόσο "προβληματικής" κατά την δική μου γνώμη, φυλής. Εγώ, δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ.

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου.
Το καλοκαίρι χρειάζεται τεράστια προσοχή με τη ζέστη. Ειδικά για τις βραχυκέφαλες φυλές δε μπορώ να το τονίσω αρκετά, ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή. Καμμία σχέση το τι σημαίνει δροσερό σημείο για ένα βραχυκέφαλο σκυλί σε σχέση με ένα άλλο.
Η σημασία της σωστής εκτροφής φαίνεται πως είναι ένα θέμα που δυστυχώς η μεγάλη πλειοψηφία των σκυλογονιών αγνοεί. Δυστυχώς πάντα τόσο επίκαιρο