Τον ποναει το εμβολιο!

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Για σας!Σημερα στης 6 η ωρα πηγαμε στον κτηνιατρο και εκανε στο σκυλακι μου ενα εμβολιο μου λεγεται banmith.Εγω ομως ανησηχω γιατι το σκυλακι μου αν το ακουμπησει στο σημειο που εκανε το εμβολιο η εκει γυρο αυτο αρχισει και βαζει τα κλαματα (ακομη και τωρα).Εγω θα ηθελα να σας ρωτησω αν αυτο ειναι φυσιολογικο.

ευχαριστω εκ τον προτερων.

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
δεν ξερω για τους αλλους αλλα οταν η δικια μου εκανε εμβολιο δεν πονεσε καθολου...της εκανε ο γιατρος το εμβολιο και αυτη ηταν μεσα στην τρελη χαρα...

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Το συγκεκριμενο εμβολιο το ξερεις;

Παιδια ξερει κανεις να μου πει αν ειναι φυσιολογικο;
Σας παρακαλω απαντηστε γιατι και που περπαταει μολις ακουμπαει καπου αρχιζει και κλαιει με λιγμους.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χμμ ναι το ξερω το εμβολιο!

Τωρα που εψαξα στο βιβλιαριο του μικρου το εχει κανει οταν ηταν ακομη στο εκτροφειο απο τον κτηνιατρο του εκτροφεα!

Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το εμβολιο σαν "μαρκα"!Μπορει να ερεθιστηκε και να ειναι λιγο πρησμενο!Δεν ξερω αλλα ο κτηνιατρος μου οταν του εκανε τα εμβολια του επιανε καμποσο δερμα με τα 2 δαχτυλα και του πατουσε την ενεση,δεν καταλαβαινε τιποτα ο μικρος,μετα το ετριβε στο σημειο λογικα για να σκορπιστει το φαρμακο!

Προσωπικα δεν ειχε καμια παρενεργεια μετα το εμβολιο!

Μπορει να ερεθιστηκε εκεινο το σημειο λιγο!Ωστοσο παρε τηλεφωνο τον κτηνιατρο σου και πες τον οτι ποναει σε εκεινο το σημειο να δεις τι θα σου πει!

Δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο,μπορει τωρα να φουσκωσε λιγο και αυριο να ειναι οκ!Παρακολουθησε το!Μην την πιεζεις και μην την πιανεις,αστην ησυχη και δες αυριο πως παει!

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως σημερα και αυριο θα ειναι ετσι αλλα μετα θα ειναι μια χαρα.Δεν ειναι πριζμενος αλλα ποναει παρα πολλη.Τωρα ευτηχως μετα απο καμποσα κλαματα επεσε για υπνο.Ο γιατρος ομως δεν εκανε ετσι οπως εκανε το εμβολιο σε εσενα.Δεν τον επιανε καμποσο δερμα με τα 2 δαχτυλα και του πατουσε την ενεση ουτε μετα το ετριβε στο σημειο για να σκορπιστει το φαρμακο.Απλα του εκανε το εμβολιο.
Τωρα θα τον αφησω να κοιμηθει και τα λεμε αυριο.

Ευχαριστω για το ενδιαφερων!

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
εμενα παντως η δικια μου δεν εχει κανει εμβολιο με αυτο το ονομα...αστην να ηρεμησει και αυριο τηλ σττον κτηνιατρο...λογικα θα ειναι αυτο που ειπε ο στελιος...στους ανθρωπους υπαρχουν παντως εμβολια που μετα πονανε...απο εμβολιο δεν μπορεις να παθεις τιποτα...μονο να νοσησεις απο το μικροβιο αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την περιπτωση σου...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν νομιζω και εγω να ειναι κατι.

ο δικος μου μετα απο ενα εμβολιο (δεν θυμαμαι τωρα) ειχα βγαλει καρουμπαλο στην ραχη για 4 μερες!

ισως ειναι αντιδραση του οργανισμου του τετοια.

:)

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
και ο δικος μου κτηνιατρος το εκανε οπως του στελιου...εμενα μου ειχε πει οτι θα ειναι υποτονικη για 1-2 μερες και οταν πηγαμε σπιτι ετρεχε σαν τρελο...χαχα...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοίταξε, καμιά φορά τα σκυλιά χάνουν τα κέφια τους, κλαίνε και έχουν ένα σωρό αντιδράσεις μετά από εμβόλια. Περίμενε μέχρι αύριο και μπορεί να περάσει. Δεν είναι απαραίτητο ότι πονάει στο σημείο εκείνο, αν και μπορεί να πονάει λίγο, να αισθάνεται γενικώς απαίσια λόγω εμβολίων και να του 'ρχονται όλα μαζί, εξ ου και η αντίδρασή του.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σωστα!Το διορθωσα...

Θα τυχει καποια φορα οταν θα κανεις καποιο εμβολιο να κανει και εμετο!Εμενα εκανε εμετο οταν καναμε το αντιλυσσικο...

...να εχεις υποψιν σου τετοιες καταστασεις...μην το δεις και φριξεις...:D

Ολα ειναι αναλογα τον οργανισμο!

Last edited:

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θα το εχω υποψην μου Στελιο!

Ωραια αστον να κοιμηθει και αυριο βλεπεις!

Παντως πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα...θα περασει...;)
Στην αρχη δεν το καταλαβε αλλα μετα το επιασε το τσακαλι :D

Σας ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερων!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, όντως μην ανησυχείς και πήγαινε να κοιμηθείς κι εσύ, είναι αργά! Και το Μουφ όταν κάνει εμβόλια ξερνοβολάει (κυρίως με της λύσσας) και μετά κουλουριάζεται στον καναπέ με ένα μαρτυρικό ύφος για μια μέρα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Για σας!Σημερα στης 6 η ωρα πηγαμε στον κτηνιατρο και εκανε στο σκυλακι μου ενα εμβολιο μου λεγεται banmith.Εγω ομως ανησηχω γιατι το σκυλακι μου αν το ακουμπησει στο σημειο που εκανε το εμβολιο η εκει γυρο αυτο αρχισει και βαζει τα κλαματα (ακομη και τωρα).Εγω θα ηθελα να σας ρωτησω αν αυτο ειναι φυσιολογικο.

ευχαριστω εκ τον προτερων.
Ναι, τα σκυλια μπορει να αντιδρουν με πονο στο σημειο του εμβολιου- ειδικα οταν γινεται ατσαλα ή ο σκυλος κουνιεται υπερβολικα την ωρα που γινεται!
Ακομα και πολλες μερες μετα μπορει να παρουσιαστει ενα οιδημα.
Αυτο συνκαταλεγεται στης παρενεργιες των εμβολιων! Οι γατες δε κανουν απο αυτο και συχνα καρκινοματα!! (Impfsarkom).

Σε μερικα εμβολια ειναι σχεδον δεδομενο, οτι θα κανει ο σκυλος "καρουμπαλο" ν(Pneyumokokkos π.χ- το ξερουν και οι κτηνιατροι!!

Αλλα : αν το σκυλακι σου εκανε banminth-σορρυ- αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμβολιο! Αλλα παστα/κρεμα για αποπαρασιτοση και χορηγειται απο το στομα!
Δες εδω:
http://www.pfizer.gr/media/banminthdog_insert.pdf
Μαλλον κατι θα μπερδεψες?

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Μην ανυσηχής! Εμένα όταν έκανε το εμβόλιο έβγαλε καρούμπαλο στην πλάτη! μετά από 2 μέρες έφυγε! μην ανυσιχή δεν είναιν τίποτα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αλλα : αν το σκυλακι σου εκανε banminth-σορρυ- αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμβολιο! Αλλα παστα/κρεμα για αποπαρασιτοση και χορηγειται απο το στομα!
Μαλλον κατι θα μπερδεψες?
Σωστα!Και εγω τωρα που βλεπω το βιβλιαριο ειδα πως το Banminth το γραφει στον καταλογο με τις Αντιπαρασιτικες Θεραπειες!Αρα δεν ειναι εμβολιο...

Μπορεις να μπερδεψε τον καταλογο με τις αντιπαρασιτικες θεραπειες με τον καταλογο που γραφουν τα εμβολια μεσα στο βιβλιαριο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.