Τοξικά αντιπαρασιτοκτόνα ;

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μου έστειλαν αυτό το λίνκ και ομολογώ ότι θορυβήθηκα πολύ:
Toxic Tick and Flea Products Affect Pets and Humans

Τι γίνεται βρέ παιδιά ; Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τους ψύλλους, τα τσιμπούρια, και τις σκνίπες, και κάνουμε χειρότερο κακό ; Τι έχετε υπόψιν σας επ' αυτού ;

Last edited by a moderator:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.809
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν ξέρω αν κάνουμε περισσότερο κακό (αφού από ψύλλους και τσιμπούρια και σκνίπες μπορούν να κολλήσουν αρρώστιες που θα απειλήσουν τη ζωή τους) αλλά το ότι τα χημικά δεν είναι ό,τι καλύτερο είναι αυτονόητο.. Για τα εμβόλια ισχύει το ίδιο...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eμεις παντως το εχουμε γυρισει σε bio προϊοντα και το καλοκαιρι μονο σιτρονελλα...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αμπουλες Spot on της bogacare καθε μηνα και το ιδιο κολλαρο.Δεν σκοτωνουν ,απωθουν.
Καθε απογευμα eukacid.Δεν εχω βρει τιποτε επανω τους,και φυσικα ουτε οι εξετασεις εδειξαν τιποτε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Δηλαδη καθολου αμπουλες? Και πως αντιμετωπιζεται τσιμπουρια και ψυλλους?
Ex spot μια φορα το μηνα. Δεν εχω βρει ποτε τιποτα πανω του.. δεν ειναι και δυσκολο να τα εντοπισεις στον Ντιεγκο:p

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αμπουλες Spot on της bogacare καθε μηνα και το ιδιο κολλαρο.Δεν σκοτωνουν ,απωθουν.
Καθε απογευμα eukacid.Δεν εχω βρει τιποτε επανω τους,και φυσικα ουτε οι εξετασεις εδειξαν τιποτε.
Παντως με αυτο το Eukacid εχω σωθει και μυριζει και ωραια. Με εσωσες yasemin! Τωρα που ανοιγει ο καιρος
θα δοκιμασω και το κολλαρο που λες!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ex spot μια φορα το μηνα. Δεν εχω βρει ποτε τιποτα πανω του.. δεν ειναι και δυσκολο να τα εντοπισεις στον Ντιεγκο:p
Εχω ακουσει για τις es-spot τωρα τελευταια τα καλυτερα. Τις αγορασα και εγω και θα τις δοκιμασω.
Δεν εχεις παρατηρησει καμια αλλεργια στο δερμα του Ντιεγκο?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Εχω ακουσει για τις es-spot τωρα τελευταια τα καλυτερα. Τις αγορασα και εγω και θα τις δοκιμασω.
Δεν εχεις παρατηρησει καμια αλλεργια στο δερμα του Ντιεγκο?
Οχι τιποτα.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Γαλλικης προελευσης απο τηνBiogance.

Περιεχει Ευκαλυπτο ,γαρυφαλλο,σιτρονελλα κλπ.
Το μεγαλο μειον της για μενα ειναι οτι πρεπει να βαζεις 1 αμπουλα ανα 10 κιλα σωματικου βαρους,οποτε με τα μεγαλοσωμα ειναι ενα θεμα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν την ξέρω, την χρησιμοποίησα πρώτη φορά.., δεν ξέρω γενικά αν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα βιολογικά στον φόβο της σκνίπας κατά τις περιόδους που έχει καλο καιρό.

Για ψύλλους και τσιμπούρια καλή μου φαίνεται !!

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
καθε ποτε τα ψεκαζεις με σιτρονελα? ειχα ρωτησει γιατρο κ μου ειχε πει καθε μερα στη ραχοκοκαλια κ ισως λιγο στη κοιλια τους.

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Τωρα που ανοιγει ο καιρος ψεκασμα το απογευματακι κατα τις 7 στην ραχη και στην κοιλιτσα, οχι κοντα στα ματια.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Θελω να ρωτησω κατι αλλα δεν ξερω αν ειναι off topic. Εχθες του πηρα απο ενα πετ σοπ ενα φυτικο σκευασμα που περιεχει σιτρονελλα, μεντα, ευκαλυπτο και λεβαντα αν θυμαμαι καλα. Μου ειπαν στο μαγαζι και διαβασα στις οδηγιες οτι πρεπει να το βαζω μονο 2 φορες το μήνα... Εδω στο φορουμ διαβαζω οτι ψεκαζετε με σιτρονελλα καθε βραδυ! Μπεδρευτικα λιγο...