Τοξόπλασμα


maskus

Member
16 Μαϊου 2010
22
6
Ευχομαι να πανε ολα καλα ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα. Επισης δεν απαγορευεται να πεις τα ονοματα των γιατρων καλο ειναι να τα γραψεις κ για τους δυο γιατρους. οποιος μπαινει να διαβασει κ εχει το ιδιο αγχος με εσενα, να βοηθηθει.
Σε ευχαριστουμε πολυ . Δυστυχως ολη η οικογενεια ειμαστε χαλια ψυχολογικα . Ελπιζω να μην ειναι ογκος και οντως να ειναι απο το τοξοπλασμα η κατι αλλο . Θα σας πω τι τελικα εγινε μεχρι την Παρασκευη θα εχουμε σιγουρα και την μαγνητικη στα χερια μας .
 
  • Like
Reactions: Δημητρα_kme


maskus

Member
16 Μαϊου 2010
22
6
Σημερα καναμε μαγνητικη , δυστυχως η πρωτη εικονα εδειξε δυο κυστες στον εγκεφαλο με υποννοια μικρων ογκιδιων μεσα τους . Τις επομενες μερες που θα παρουμε την αναλυτικη εξεταση θα ξερουμε ακριβως για τι πραγμα μιλαμε . Ο γιατρος μου συνεστησε ψυχραιμια και να περιμενουμε την εξεταση για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε .

Δεν ξερω απο που προεκυψε και πως ουτε ποσο θα προχωρησει η αν θα καταφερουμε να το σταματησουμε. Εχουμε στεναχωρηθει τοσο πολυ ....
 


Darko28

New Member
17 Σεπτεμβρίου 2021
1
0
31
Καλησπέρα! Το πιτμπουλακι μας διαγνώστηκε με τοξοπλασμα 1/100. Τα συμπτώματα που είχαμε παρατηρήσει ήταν ότι του έπεφτε το σαγόνι από τη μια πλευρά και απώλεια όρεξης. Στην αρχή της θεραπείας με dalacin άρχισε να εμφανίζει ζήτημα και στην ισορροπία. Τώρα είμαστε στην τρίτη εβδομαδα και εχει ανακτήσει την όρεξη του, το σαγόνι πέφτει λιγότερο, αλλά συνεχίζονται τα θέματα ισορροπίας. Από εσάς που έχετε ζήσει ανάλογες περιπτώσεις, το σκυλάκι επανήλθε μετά ή συνέχιζε να έχει προβλήματα νευρολογικής φύσης;
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3