Τοποθέτηση αμπούλας!Βοηθήστε με!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Για να ειμαι σιγουρος ρωταω του εβαλα αμπουλα δευτρα απογευμα μπορω να τον κανω μπανιο σημερα;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
θεωρητικά είναι αδιάβροχη..καλό είναι όμως να περιμένεις να καταναλώσει την ισχύς της και να την κάνεις ενδιάμεσα της επόμενης.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Της επομενης εβδομαδας εννοεις; Θα χασει την ισχυ του αμα τον κανω τωρα που περασανε 2 μερες;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να εκμεταλλευθείς την ισχύ του..αν το κάνεις μπάνιο η ισχύς θα μειωθεί κάπως..και εφόσον δεν είσαι διακοπές και έχεις την επιλογή..

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
sorry αλλα απο την πολυ φροντιδα προβλεπω να τον ξεμπουντουλωνεισ τον μικρο, εγω σε τοσο μικρο βαζω μονο σπρευ, αλλωστε τα βραδια μενει σπιτι φανταζομαι

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γεία σου mariaa

Θέλεις να αναπτύξεις περισσότερο την άποψη σου?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
εχω και τσιουαουα και οατν ηταν πολυ μικρο 4 μηνων ο γιατροε με συμβουλεψε ενω ηταν αυγουστος να μην του βαλω ακομα αμπουλα μηπως του πεσει βαρια, αλλα να τον ψεκαζω με σπρει . ακομα και τωρα που ειναι 3 χρον τον λυπαμαι να του βαλω απο νωρις οπως τα μεγαλα και τον αφηνω τελευταιο

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
θελω να ρωτησω ακομα κατι ... απο τη μερα που του βαζω αμπουλα (αντβαντιξ) μετα απο ποσες μερες μπορω να τον κανω μπανιο με σαμπουαν??? δεν ξερω αν πεζει ρολο το σαμπουαν αλλα φανταζομαι θα παιζει εφοσον δεν τον ξεπλενεις απλα με νερο οπου εκει σε καλυπτει το οτι ειναι αδιαβροχη... και εχω ακουσει οτι και καποιες μερες πριν βαλεις την αμπουλα δεν κανει να τον κανεις (φανταζομαι εχει να κανει με το λιπωμα του δερματος) ... ισχυει ??? και αν ναι ποσες μερες πριν ?

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Με τρομαζετε. Εμενα που ειναι 13 εβδομαδων γιατι δε μου εχει πει τιποτα ο γιατρος περι αμπουλας, sprey κτλ?? Nα το κάνω μονος μου?? Είναι αρκετες ωρες τη μερα σε βεραντα η οποια βλεπεις δεντρα.

Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Πήρα τηλεφωνο. Ηταν βοηθος του εκει. Μου ειπε οτι μπορω να τη βαλω κι ας ειναι μικρο το σκυλι. Δεν εχω λογο να μη την εμπιστευτω

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εισαι γρηγορη, αφου σου ειπε ο γιατρος να τις βάλεις βάλε. Απλα καπου ειχα διαβασει οτι ισως οταν ειναι πιο μικρα σε ηλικια τα σκυλακια το αποφευγουν Δεν ειμαι κ σιγουρος αν θες περιμενε κανεναν εμπειροτερο να μας πει τη γνωμη του !

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Η αμπούλα είναι αρκετά βαρειά για κουτάβια.
Όταν είχα πάρει τον μικρό μου, τρία χρόνια πριν, γιατρός μου είχε συστήσει να βάλω αμπούλα μετά τον 10 μήνα. Μέχρι τότε μου είχε δώσει το frontline σε σπρέϋ.
Και στην μικρή που υιοθέτησα και είναι τώρα 11 μηνών, μόλις τον προηγούμενο μήνα μου επέτρεψε να της βάλω αμπούλα.

Τώρα σε 3,5 μηνών κουτάβι, μου φαίνεται πολύ περίεργο να σου επιτρέπει τόσο βαρύ σκεύασμα....

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Η Exspot που πιανει και την σκνιπα γραφει να μην χρησιμοποιειται σε κουταβια μικροτερα των 2 εβδομαδων.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
κι εμενα μου είχαν δώσει σπρέυ κ οχι αμπουλα. Σπρέυ φροντλαιν κ να έβαζα αμπουλα στους 6 μήνες. Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό που διαβάζω...επίσης το μπάνιο με σαμπουάν καλύτερα με πολλή φειδώ μέχρι νοέμβρη για να έχετε το κεφάλι ήσυχο. Αν η αμπουλα κάνει για σκνίπες για 15 μέρες και 2,3 μέρες πριν κ μετα δεν κάνει το μπάνιο, τότε σκέψου να χάσει κ την από αποτελεσματικότητα της. Αλήθεια. Κ μιας κ είμαι ..άλλης σχολής.. Στις οδηγίες τι λέει- να μην βραχεί το σκυλί η να μην κάνει μπάνιο με σαμπουάν; γιατι άλλο το ένα κ άλλο το άλλο..

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Στις οδηγίες τι λέει- να μην βραχεί το σκυλί η να μην κάνει μπάνιο με σαμπουάν; γιατι άλλο το ένα κ άλλο το άλλο..
Λέει να μην βραχεί γενικά. Ούτε με σκέτο νερό, ούτε με θαλασσινό, ούτε με βροχής....