ωχ...φαντάσου τότε για σαμπουάν που αφαιρεί το λιπαρο στρώμα του δέρματος..έτσι την πατάνε πολλοί τελικά. Διότι το νερό δεν έχει τέτοια ιδιότητα. Προσοχή βρε παιδιά εσείς που βάζετε χημικές αμπούλες.
Όχι γενικώς... δεν λέει τέτοιο πράγμα.Αρα για να καταλαβω αυτο που λεμε ειναι οτι δεν τον κανουμε μπανιο γενικος η για 2-3 μερες;
Για παραδειγμα εγω τον κανω καθε 3μηνο αλλα βαζω αμπουλα καθε μηνα τι πρεπει να κανω;
βρε hopsaki μου λεω να σε τσιγγλισω λιγο ακομα... :-o αν σου πω οτι εχω κι αλλη απορια??? θα με πεις χαζηη??αχ με τσιγγλαει ετούτη εδώ..κοίτα. Όταν λέμε πως μια αμπουλα είναι βαριά, δεν εννούμε σε κιλά. Τους δε κτηνιάτρους δεν τους εχω σε εκτίμηση. Είναι λίγοι. Πολύ λίγοι αυτοί που κοιτανε πρωτα το σκυλί κ μετα την τσέπη.. Με ότι αυτό συνεπάγεται..όσοι δε από εμάς την έχουμε δει και το έχουμε γυρίσει σε μη χημικά κ τοξικά, ε, όλο κ κάποιο λόγο θα έχουμε...επειδη ο καθένας θέλω να πιστεύω πως θελει το καλύτερο για το σκυλί του, θα σου πρότεινα να ψάξεις στο ίντερνετ στα αγγλικά για όσα σε ενδιαφέρουν. Στην Ελλάδα είμαστε πολύ πισω γενικά... Εγώ πάντως προτιμώ μιας κ τίποτα δεν παρέχει σίγουρη εγγύηση, να κανω ότι μπορω για να αποφύγω να μου πάθουν οι μικρές μου καρκίνο πχ..
Σου σύστησε ο γιατρός σου τέτοιο πράγμα?Σκαλιμπορ σε κουτάβι 3μιση μηνών μπαίνει;
ευχαριστωωωω... νομιζω οτι εχεις δικιο μετα το τελευτεο μου σοκ προσεχω πολυ περισσοτερο ! με ειχαν τρομαξει ολοι με το καλαζαρ και βλεποντας τι γινοταν απο κουνουπια κτλ εψαχνα να βρω τι ειναι καλυτερο. σε συζητησεις με τον κτηνιατρο μου προτεινε να βαζω αντβαντιξ αλλα οχι ολοκληρη οπως εκανα την πρωτη φορα, αλλα τη μιση καλυτερα. βεβαια και ολοκληρη δεν επαθαν τιποτα τα ζωντανα... ωστοσο να αναφερω οτι στη βολτα επειδη ειναι και τα δυο ανοιχτοχρωμα εχω δει κουνουπια να καθονται πανω τους τα οποια και διωχνω παρολο πθ χρησιμοποιησα αμπουλα .. αρα δεν ξερω κατα ποσο απωθει. εμεις εδω εχουμε ανθεκτικα κουνουπια και ως γαλαζοαιματοι μας ταραζουν (η catherine middleton ειναι φιλη καλη απλα δεν προλαβα το γαμο ειχα υποχρεωσειςγλυκό μου κορίτσι, ναι θα με πεθάνεις. Αν βρε λάβω υπόψιν τα κιλά του πλάσματος που εχεις στην φωτο θα έλεγα να βάλεις μια σταγόνα γιατι με όλη την αμπουλα κάνει ο μικρός βαφτίσια. Χι χι! Σοβαρεύομαι. Λοιπόν. Τα οργανικά έχουν λιγότερη κάλυψη. Κατα κύριο λόγο απωθούν. Αν τσιμπήσει κάτι το σκυλί, το ζουζουνι δεν τα τινάζει. Αντίθετα συμβαίνει με τα χημικά κατά βάση. Τώρα, αν αρχίσω εδώ να αναφέρω διαφορα, θα φάω πόρτα νύχτα, θα πρεπει να παίξω μποξ και δεν μου παει. Κρίμα γιατι εχω στρώσει επιδερμίδα με την αλόη. Σε γενικές γραμμές συνιστώ το www.onlynaturalpetstore.eu