+θα έδινες σπίτι σε ένα σκυλάκι απο καταφύγιο που περιμένει- μπορεί και χρόνια -να βρεθεί κάποιος να το πάρει και να το αγαπήσει.....Είναι αργά πια βέβαια, το'χεις πάρει το σκυλάκι κ εύχομαι να σου ζήσει, να είναι πάντα υγιές, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ποτέ.
Το να πάρεις σκύλο σε άθλια κατάσταση κ μάλιστα να πληρώσεις γι'αυτό μάλιστα 300€ είναι απλά κρίμα -για μένα.
Υπάρχουν αδέσποτα σε καταφύγια που κ γουέστι σαν κ αυτό που πήρες θα'ταν (δηλ. ημίαιμο) κ δεν θα σου κόστιζε κ τίποτα.
αυτό δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις ένα σκυλί.Τα σωστά βήματα είναι:Σκέφτεσαι,διαβάζεις,μαθαίνεις,ρωτάς,ψάχνεις,αποφασίζεις!'Οπως πρέπει να κάνουμε για όλα τα πράγματα που έχουν σημασία στην ζωή μας!!!!Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.].
Πήγαινε σε ένα καταφύγιο να δεις πόσες όμορφες ψυχούλες ζούν εκεί και είναι για λύπηση γιατί δεν βρίσκουν κάποιον να τους ένα δώσει σπίτι !Και που μερικά μπορεί να ζούν εκεί για χρόνια.........ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ.].
Δεν είσαι Ρομπέν των σκυλιών, ας είσαι τουλάχιστον ευαίσθητος ,συνειδητοποιημένος και υπεύθυνος άνθρωπος. Αυτό αρκεί!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΤΕ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ-ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.
έλα ντε......Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτεις το λάθος σου;![]()
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?38-PET-SHOPS-PUPPY-MILLS/page4ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.
Για αυτό το λάθος...ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
Πράγματι... αλλά τώρα έχουμε άλλον έναν που ξέρει και θα βοηθήσει να μάθουν και υπόλοιποι!ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Έτσι είναι, κανένας δεν τα έβαλε μαζί σου επειδή έχεις σκύλο από pet shop... οι περισσότεροι εδώ μέσα κάναμε κάποτε από άγνοια το ίδιο λάθος.Hatzi κανένας δεν σου έβαλε χέρι επειδή πήρες σκύλο από pet shop ενώ δεν ήξερες.
Όσα σου είπανε/με ήταν γιατί προσπάθησες να υποστηρίξεις εκ των υστέρων την επιλογή σου, αφού έμαθες τι σημαίνει σκύλος από pet shop.