Του κόπηκε η όρεξη;

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλημέρα σε όλους σας!!Έχω ένα ημίαιμο κουτάβι τον Μπέλλο που είναι 4,5 μηνών και ήδη έχει αρχίσει και βγάζει δοντάκια..Λοιπόν το κουτάβι είναι πολύ λαίμαργο και με μεγάλη όρεξη για φαί.Όπως κάθε μέρα και εχθές το βράδυ έφαγε με όρεξη τις κροκέτες του..σήμερα όμως το πρωί δεν έκανε ούτε καν την κίνηση να το μυρίσει το φαί του.Δεν πιστεύω να χάλασε η σκυλοτροφή αφού έχει μία βδομάδα που την αγόρασα.Του δίνω Royal Canin medium junior.Μήπως βαρέθηκε την σκυλοτροφή του ή μήπως η ανορεξία του είναι δείγμα ασθένειας??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλημέρα! Από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί δεν νομίζω πως είναι ικανός χρόνος για να υποθέσεις το οτιδήποτε!

Παρακολούθησέ το κουταβίνι όλη μέρα σήμερα, μπορεί να έχει γενικότερη ενόχληση από τα δοντάκια

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μου το εχει κανει και εμενα. Βγαλτον βολτα, παιξτε λιγο και ξαναβαλτου το μπωλ. 2 φορες που μου ετυχε αυτο εκανα κσι μετα το εφαγε ολο. Εκτος βεβαια και αν ειναι αρρωστος που δεν το ευχομαι. Η διαθεση του, η γνωστη;

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Τελικά ενώ του το έβαλα 1-2 λεπτά κάτω και δεν έφαγε μετά του το ξανάφησα στο πάτωμα για 10 λεπτά και το έφαγε αλλα με πολύ αργούς ρυθμούς και δεν φαινόταν να έχει όρεξη.Η συμπεριφορά του είναι μια χαρά βγήκε και βόλτα και ήταν μες την τρέλα.Μήπως βαρέθηκε την τροφή του;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θα την βαρεθει αν τον αρχισεις σε τιποτα σπεσιαλ μεζεδες ερημην της ξηρας...
Αν η αποφαση σου ειναι να ταΐζεις ξηρα, οτι αλλο του δινεις να ειναι μαζι. Και αν ενα γευμα δεν το φαει, τον αφηνεις νηστικο και πας στο επομενο. Και κρατα οσο μπορεις τα ωραρια σταθερα.

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μμμ είναι και σκερτσόζος ο μικρός...μην υποκύπτεις...

Αν τον βλέπεις τραλαλι τραλαλο με παιχνίδι και γενικά σαν συμπεριφορά και μόνο όταν πάει να φάει διστάζει πάει να πει ότι ο μικρός άρχισε τα κλασσικά...μμμ...πάει την βλέπει την ξηρά και φεύγει...κλασσικά...βρε άντε γκιτ από δω πες του και στο επόμενο γεύμα...που θα μας δουλέψει και το κουτάβι...:D:maria::paja1:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Μμμ είναι και σκερτσόζος ο μικρός...μην υποκύπτεις...

Αν τον βλέπεις τραλαλι τραλαλο με παιχνίδι και γενικά σαν συμπεριφορά και μόνο όταν πάει να φάει διστάζει πάει να πει ότι ο μικρός άρχισε τα κλασσικά...μμμ...πάει την βλέπει την ξηρά και φεύγει...κλασσικά...βρε άντε γκιτ από δω πες του και στο επόμενο γεύμα...που θα μας δουλέψει και το κουτάβι...:D:maria::paja1:
αυτο κάνει και η δικιά μου και εγω ανησυχούσα !!!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ο δικός μου το έκανε αυτό όταν έβγαζε δόντια επειδή πονούσε.
Έπρεπε να τον δεις να πεινάει, να προσπαθεί να βάλει την τροφή στα δόντια που δεν τον πονούσαν και να του πέφτουν όλα κάτω :p
Εμένα κράτησε μέρες (μέχρι να του φύγουν όλα τα πίσω).
Έτρωγε, αλλά με ΠΑΡΑ πολύ δυσκολία και προσπαθούσε να φάει με τους κυνόδοντες, οπότε δεν έτρωγε κανονικά.
Σε κάποια φάση που έβγαλε τα πίσω δόντια ήρθε χαρωπός χαρωπός πάνω μου για να του δώσω φαγητό! :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.837
8.037
Εμένα δεν του χρειάζονται τα δόντια στο φαγητό, τα καταπίνει αμάσητα.:( Οπότε και που αλλάζει δόντια δεν εμφανίζει καμία διαφορά στην όρεξη. Απλώς δεν του έχω δώσει ακόμη καμία λιχουδιά, τίποτα του καημενούλι , και σαν αποτέλεσμα αυτού βλέπει ακόμα την ξηρά σαν έδεσμα.

Εγώ πιστεύω bello πως μπορεί και να μην είναι νάζια και να πονάει.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Άχουτοοοο, δηλαδή να του δίνουμε με σύριγγα το φαγητό του?

Παιδιά τα δόντια και τα σαγόνια ακόμα και των κουταβιών είναι ικανά να φάνε την κροκέτα ακόμα και φαφούτικα αν είναι...μην τα κακομαθαίνετε έτσι γιατί στο τέλος δεν θα τρώνε...

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα!!!Παιδιά τελικά μου το έκανε ένα πρωινό μόνο και τις υπόλοιπες φορές το χλαπάκιασε το φαγητό του..ίσως βιάστηκα να ανοίξω θέμα απ'τον πανικό μου(συγνώμη :) )

depyxd

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2011
35
0
παιδιά εγώ έχω ένα πρόβλημα με τον σκύλο μου ειναι μηνών δεν τρώει όλα τα γεύματα του, έχει όρεξη για παιχνίδι και χάνει πολύ τρίχωμα. Φοβάμαι μήπως έχει καμία αρωστια γιατί είναι και αδύνατος(αν και πάντα ήταν λεπτός) .Τέλος η τροφή που του δίνουμε ειναι η profine έχουμε αλλάξει πολλές τροφές αλλα καταλήξαμε σε αυτη γιατι ειναι οικονομική όμως απο τότε που αλλάξαμε απο την πρώτη του τροφή την royal cannin δεν μας τρώει τα 2 απο τα 3 γεύματα...και μόνο όταν λιμοκτονήσει τρώει όλη την ποσότητα στο τέλος της ημέρας....τι να κάνω;;