Το αγόρι μου έφυγε....Καρκίνος..

sofia st

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2017
66
137
43
Το αγόρι μου έφυγε πριν 1 μήνα στα 16 του χρόνια... εκει που κουταβίζαμε.. ξαφνικα μέσα σε 10 μέρες, τον έχασα..

καρκίνος!! δαίμονας|!!

10 μέρες πριν αρρωστήσει είχαμε κάνει γενικές εξετασεις που ηταν τέλειες εκτός από τα λευκά αιμοσφαίρια που ήταν λίγο ανεβασμένα και τις πρωτείνες που ήταν αρκετά ανεβασμένες και παίρναμε αντιβίωση καθώς ο γιατρός είπε ότι μάλλον περνάμε μια λοιμωξουλα...

την πρώτη μέρα ξύπνησε στο κρεβάτι μου με μια ανησυχία έκανε τσίσα και κακά και μετά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του... τρέξαμε στον κτηνίατρο επαναληψη εξετάσεων, τα λευκά ακόμα πιο ανεβασμένα μεσα σε 10 μέρες και χαμηλός αιματοκρίτης.. ακτινογραφία, υπέρηχος κατι έδειξε στο συκώτι... μη χειρουργήσιμο..

συνεχίσαμε με κορτιζόνη.. συνήλθε καναδυο μερες μετά παλι τα ίδια.. ωστοσο καθε 2 μερες καναμε εξετασεις για ενα δεκαημερο, τα λευκα να ανεβαινουν, ο αιματοκριτης να πεφτει..

ο γιατρος ειπε οτι ο καρκινος καλπαζει.. την πρωτη μερα που κατερρευσε μαλλον ο ογκος εκανε ρηξη και εχανε αιμα εσωτερικα..

τις τελευταιες δυο μερες δεν σηκωνοταν καθολου... και αρχισε δυσκολια στην αναπνοη.. για φαι ουτε λογος, λιγο νερο με το ζόρι.

ευθανασια ..

θάνατος..

απουσία..

ΤΙΠΟΤΑ..

Last edited:
  • Sad
Reactions: GSD92

24 Οκτωβρίου 2017
11
1
62
Λυπάμαι πραγματικά...στις περιπτώσεις αυτές τα λόγια δεν είναι αρκετά να περιγράψουν το συναίσθημα της απώλειας...

• Like
Reactions: sofia st

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Πόσο λυπάμαι!
Συμμερίζομαι τον πόνο σου. Εμείς ζήσαμε τα ίδια τον Ιανουάριο. Η Barbie μας ήταν ΜΟΝΟ 6,5 χρόνων :cry:
Αχ, αυτή η κ....αρρώστια!!!!!!!
Να σκέφτεσαι μόνο ότι ήταν ευτυχισμένος μαζί σας και πόσες όμορφες στιγμές περάσατε μαζί.
Όσο τα θυμόμαστε ζουν για πάντα στις καρδιές μας...

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
Λυπαμαι πολυ! Να σκεφτεσαι οτι εζησε πολλα ομορφα χρονια και δεν ταλαιπωρηθηκε στο τελος και να θυμασαι τις ομορφες στιγμες σας!

• Like

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Κουράγιο.:(
Εύχομαι το αγόρι σου να πήγε σε ένα καλύτερο μέρος, όποιο και αν είναι αυτό.

• Like

zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Eζησε όμορφα ο Αρης κι αγαπήθηκε! Από ευτυχία ήταν κούταβος ως και τα γεράματα. Σοφία ακριβώς στην ίδια ηλικία (16) έζησα τα ίδια πράγματα με ίδιου τύπου σκυλί. Κουράγιο, ο χρόνος μόνο βοηθάει. Ο Αρης ξεκουράζεται ευτυχής κι ευγνώμων. Αυτό να σκέφτεσαι. Και πάλεψε την σκληρότητα του μικρού τους κύκλου ζωής, όπως εσύ νιώθεις καλύτερα, όπως εσύ νιώθεις ότι μπορείς.:(
Στο τέλος πάντα η εξίσωση λέει πως έχουμε πάρει μακράν περισσότερη ευτυχία σε όσα έχουμε ζήσει από την πίκρα της απώλειας..

Last edited:
  • Like
Reactions: sofia st and saras

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αν έπαθε ρήξη ο όγκος και καρκίνος να μην ήταν το ίδιο θα συνέβαινε. Στο λέω γιατί προλάβαμε στο τσακ όγκο καλοήθη από ότι αποδείχθηκε μετά στην βιοψία από το σπάσει και να χάσουμε τον σκύλο.
Κουράγιο και να σκέφτεσαι ότι έζησε πολλά και όμορφα χρόνια.

• Like

sofia st

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2017
66
137
43
καλημέρα σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα υπέροχα λόγια σας.. Νομίζω μόνο ο χρόνος απαλύνει τον πόνο, ο καθένας βιώνει το πένθος διαφορετικά.. χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, τολμώ να πω πως είναι το ίδιο με την απώλεια ανθρώπου.. Εξάλλου ο Άρης μου δεν το ήξερε ότι ήταν σκύλος.... μακάρι η ψυχούλα του να νιώθει πόσο τον αγαπήσαμε και τον αγαπάμε ακόμα...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Λυπαμαι πολυ. :(:(Εισαι πολυ τυχερη γι αυτα τα 16 χρονια.. πιστεψε με και ας μη το νιωθεις τωρα λογω του πονου...

• Like

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Νομίζω μόνο ο χρόνος απαλύνει τον πόνο, ο καθένας βιώνει το πένθος διαφορετικά.. .
Όντως ο καθένας βιώνει τον πόνο διαφορετικά.
Με βάση αυτό, παίρνω το θάρρος να σας πω πως ο χρόνος σε μένα το έκανε χειρότερο. Δυστυχώς είμαι από εκείνους που το έχουν περάσει αρκετές φορές και δεν είχα πάντα την δυνατότητα να παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Οταν πλέον μεγάλωσα και αναπόφευκτα ήρθα αντιμέτωπος ξανά με τον ίδιο εφιάλτη, άφησα το συναίσθημα να με καθοδηγήσει.
Εβαλα άμεσα στην ζωή μου 4 νέα πατουσάκια και διαπίστωσα με έκπληξη πως ούτε για ένα λεπτό δεν μπήκα στην διαδικασία της σύγκρισης, ούτε για ένα λεπτό δεν ένοιωσα πως "πρόδωσα" τον σκύλο εκείνο που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν όλη μου η ζωή - όπως μου έλεγαν όσοι είχαν έρθει αντιμέτωποι με την ίδια απώλεια.
Οι αναμνήσεις σαφώς υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα και σήμερα (δεκαετίες μετά). Διαπίστωσα όμως πως ο "νέος" όπως και κάθε σκύλος, είχε την ολόδική του προσωπικότητα, με έκανε να νοιώθω ξανά παιδί και να χασκογελάω με τις κουταβίσιες τρέλες του - παρά την απώλεια - και τελικά με έκανε να μετατρέψω την θλίψη σε μια γλυκιά ανάμνηση.
Έκτοτε υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην μείνω ποτέ ξανά χωρίς σκύλο, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Ολα αυτά τα λέω από την καρδιά μου, χωρίς να θέλω να με παρεξηγήσετε - ειδικά τέτοιες ώρες που καταλαβαίνω πως νοιώθετε.
Να είστε καλά.

Μιχάλης

sofia st

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2017
66
137
43
Όντως ο καθένας βιώνει τον πόνο διαφορετικά.
Με βάση αυτό, παίρνω το θάρρος να σας πω πως ο χρόνος σε μένα το έκανε χειρότερο. Δυστυχώς είμαι από εκείνους που το έχουν περάσει αρκετές φορές και δεν είχα πάντα την δυνατότητα να παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Οταν πλέον μεγάλωσα και αναπόφευκτα ήρθα αντιμέτωπος ξανά με τον ίδιο εφιάλτη, άφησα το συναίσθημα να με καθοδηγήσει.
Εβαλα άμεσα στην ζωή μου 4 νέα πατουσάκια και διαπίστωσα με έκπληξη πως ούτε για ένα λεπτό δεν μπήκα στην διαδικασία της σύγκρισης, ούτε για ένα λεπτό δεν ένοιωσα πως "πρόδωσα" τον σκύλο εκείνο που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν όλη μου η ζωή - όπως μου έλεγαν όσοι είχαν έρθει αντιμέτωποι με την ίδια απώλεια.
Οι αναμνήσεις σαφώς υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα και σήμερα (δεκαετίες μετά). Διαπίστωσα όμως πως ο "νέος" όπως και κάθε σκύλος, είχε την ολόδική του προσωπικότητα, με έκανε να νοιώθω ξανά παιδί και να χασκογελάω με τις κουταβίσιες τρέλες του - παρά την απώλεια - και τελικά με έκανε να μετατρέψω την θλίψη σε μια γλυκιά ανάμνηση.
Έκτοτε υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην μείνω ποτέ ξανά χωρίς σκύλο, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Ολα αυτά τα λέω από την καρδιά μου, χωρίς να θέλω να με παρεξηγήσετε - ειδικά τέτοιες ώρες που καταλαβαίνω πως νοιώθετε.
Να είστε καλά.

Μιχάλης
Μα προφανώς και δεν θα σας παρεξηγήσω για όνομα του Θεού... εξάλλου "once with dog always with dog".. δεν γίνεται διαφορετικά για μας που έχουμε βιώσει αυτού του είδους την αγάπη.. το πιστεύω απόλυτα.. ευχαριστώ..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Οκτώ μήνες... Λείπει οκτώ μήνες. Κατά γενική ομολογία θυμάμαι μόνο τα όμορφα. Νοσταλγία υπάρχει πάντα, αλλά νόμιζα ότι δεν υπάρχει λύπη πια. Μέχρι τώρα που διάβασα για τον Άρη σου... Και κλαίω όπως πριν οκτώ μήνες...

sofia st

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2017
66
137
43
Οκτώ μήνες... Λείπει οκτώ μήνες. Κατά γενική ομολογία θυμάμαι μόνο τα όμορφα. Νοσταλγία υπάρχει πάντα, αλλά νόμιζα ότι δεν υπάρχει λύπη πια. Μέχρι τώρα που διάβασα για τον Άρη σου... Και κλαίω όπως πριν οκτώ μήνες...
Αχ βρε Orilis..αχ.. Τα αγγελουδάκια μας τα χνουδωτά μας νιώθουν.. δεν μπορεί.. Η αγάπη δε χάνεται.. θα ξανασυναντηθούμε!! ε??

Albertakosm

Member
9 Αυγούστου 2017
5
1
39
Το αγόρι μου έφυγε πριν 1 μήνα στα 16 του χρόνια... εκει που κουταβίζαμε.. ξαφνικα μέσα σε 10 μέρες, τον έχασα..

καρκίνος!! δαίμονας|!!

10 μέρες πριν αρρωστήσει είχαμε κάνει γενικές εξετασεις που ηταν τέλειες εκτός από τα λευκά αιμοσφαίρια που ήταν λίγο ανεβασμένα και τις πρωτείνες που ήταν αρκετά ανεβασμένες και παίρναμε αντιβίωση καθώς ο γιατρός είπε ότι μάλλον περνάμε μια λοιμωξουλα...

την πρώτη μέρα ξύπνησε στο κρεβάτι μου με μια ανησυχία έκανε τσίσα και κακά και μετά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του... τρέξαμε στον κτηνίατρο επαναληψη εξετάσεων, τα λευκά ακόμα πιο ανεβασμένα μεσα σε 10 μέρες και χαμηλός αιματοκρίτης.. ακτινογραφία, υπέρηχος κατι έδειξε στο συκώτι... μη χειρουργήσιμο..

συνεχίσαμε με κορτιζόνη.. συνήλθε καναδυο μερες μετά παλι τα ίδια.. ωστοσο καθε 2 μερες καναμε εξετασεις για ενα δεκαημερο, τα λευκα να ανεβαινουν, ο αιματοκριτης να πεφτει..

ο γιατρος ειπε οτι ο καρκινος καλπαζει.. την πρωτη μερα που κατερρευσε μαλλον ο ογκος εκανε ρηξη και εχανε αιμα εσωτερικα..

τις τελευταιες δυο μερες δεν σηκωνοταν καθολου... και αρχισε δυσκολια στην αναπνοη.. για φαι ουτε λογος, λιγο νερο με το ζόρι.

ευθανασια ..

θάνατος..

απουσία..

ΤΙΠΟΤΑ..
Συ
Είναι φορές που τον νιώθω ακόμα μαζί μας. Σίγουρα θα συναντηθούμε ξανά
Συλληπητηρια για το αγόρι σου σε νιώθω απόλυτα εχασα κ εγω το δικό μου αγόρι πριν 3 μήνες απο καρκίνο κ εγω στα 14 του χρονια..οτι κ να σ πω ειναι λιγο ακομη κλαιω μεςα απο τν καρδιά μου πραγματικά μακαρι να ξαναβρεθούμε ολοι μια μερα με τα αγγελούδια μας..

sofia st

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2017
66
137
43
Συ

Συλληπητηρια για το αγόρι σου σε νιώθω απόλυτα εχασα κ εγω το δικό μου αγόρι πριν 3 μήνες απο καρκίνο κ εγω στα 14 του χρονια..οτι κ να σ πω ειναι λιγο ακομη κλαιω μεςα απο τν καρδιά μου πραγματικά μακαρι να ξαναβρεθούμε ολοι μια μερα με τα αγγελούδια μας..
Συλλυπητήρια και σε σένα..Να ζησουμε να τα θυμόμαστε τα μωράκια μας..

Attachments