Το αυτί μας!!!

Verjiel

New Member
24 Μαϊου 2017
3
13
32
Καλησπέρα σ'ολους.
3 ημέρες τώρα ο σκύλος μου έχει κάτι πόνους στο αυτί του.Το ξύνει και κλαίει στιγμίαια.Γενικά έχει κάποια μορφή ωτίτιδας και κάθε χρόνο τον πόναει.Αυτή την φορά εντονότερα.Η θέραπεία που ακολουθεί είναι:Ένα υγρό καθαρισμού στο αυτί του και αντιβίωση,αυτή την φόρα όμως δεν έχει υποχωρήσει.Πιστέυετε οτι θα είναι κάθε φορα και χειρότερο?Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας !!! :)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
1)Γενικά έχει κάποια μορφή ωτίτιδας και κάθε χρόνο τον πόναει.
2)Πιστέυετε οτι θα είναι κάθε φορα και χειρότερο?
1)Αυτο ειναι δικο σου συμπέρασμα επειδη συνεβη καποιες φορες κ πλεον το θεωρεις "συνηθισμενο" ή τον πας καθε φορα που αντιλαμβανεσαι κατι στον κτηνίατρο κ καθε φορα σας λεει τα ιδια?

Εχουμε κ μεις θεμα με το δεξί αυτι,ειναι πολυ πιο "ευαισθητο" σε ωτιτιδες,της καθαριζω ταυτια τουλαχιστον 1 φορα τον μήνα με επιοτικ ετσι κ αλλιως,
προσεχω να μην βρεχονται κ αμα βραχουν φροντιζω να τα στεγνωνω πολυ καλα,ολο κ για κάτι θα χρειαστει να παμε στον κτηνιατρο οποτε πάντα ζηταω να το κοιταξει κ αυτο κλπ κλπ

2)εαν το προβλημα ειναι χρονιο ναι,σταδιακα θεωρω θα χειροτερέψει πολυ,ο πονος αποσο γνωρίζω (εξακοης) ειναι ανυποφορος,ο ακουστικος πορος σταδιακα κλεινει,ωσπου εντελει το σκυλι χανει εντελως την ακοη του...

Οποτε μπορει να ξεκιναει ως κατι απλο,ομως εαν δεν δωθει η απαραιτητη προσοχη μπορει να εξελιχθει σε κατι πολυ πιο σοβαρο...

Αποψη μου,επισκεφθειτε εναν εξειδικευμένο Ίσως κτηνιατρο να δειτε τι θα κανετε (πιο αμεσα πιο επιθετικα)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Μήπως έχει μπει κανα άγανο?
Ή μήπως πρέπει να πάρει δείγμα από την βρωμιά στο αυτί για να δει ο ντόκτορ τι είναι και να προβεί σε μια πιο αποτελεσματική θεραπεία?

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Συμφωνώ κ μ τς απόψεις παραπάνω. Έχω μόνο εικόνα από σκύλο γνωστής Γερμανικό Ποιμενικό που τ σκυλί από τ πόνο έχει γύρει τ κεφάλι του, στη περίπτωση που ανάφερα η οποία χρόνια ωτίτιδα όπως μου είχε πει απλά αρνείται ν κάνει ποιο επιθετική θεραπεία

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
o_Oo_Oo_O

Ποιος αρνείται?η γνωστη σου?
Δλδ δε την πειραζει που το σκυλι της εχει γινει σαν αναποδο γμτ απτον πονο?
Η επιθετικη θεραπεία την πειραζει?

Σορυ αλλα εαν δεν συντρεχουν αλλοι πιο σοβαροι λογοι υγειας του σκυλου που να εμποδιζουν την επιλυση του προβληματος η γνωστη σου ειναι για κλωτσιες!

• Like
Reactions: l.Kyveli

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ούτε έχω πλέον επαφή για ν γνωρίζω τι γίνεται μ τ κατάσταση του σκύλου. Τότε τς είχαμε μιλήσει όλοι που είμασταν γύρω της.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
o_Oo_Oo_O

Ποιος αρνείται?η γνωστη σου?
Δλδ δε την πειραζει που το σκυλι της εχει γινει σαν αναποδο γμτ απτον πονο?
Η επιθετικη θεραπεία την πειραζει?

Σορυ αλλα εαν δεν συντρεχουν αλλοι πιο σοβαροι λογοι υγειας του σκυλου που να εμποδιζουν την επιλυση του προβληματος η γνωστη σου ειναι για κλωτσιες!

αυτή είναι μια καραμπινάτη περίπτωση κακοποίησης από αυτές που δεν θα καταγγελθούν ποτέ αλλά και να γινόταν δεν θα συγκέντρωναν το ενδιαφέρον κανενός εκτός από του σκύλου ο οποίος υποφέρει χρόνια από δυνατούς πόνους επειδή κάποια έκρινε και θεώρησε ότι μια επιθετική θεραπεία δεν ταιριάζει είτε στην τσέπη της είτε στα κριτήρια της τα οποία είναι για κλάμματα...
Δυστυχώς πολλοί σκύλοι υποφέρουν από τέτοιες κυρίες και κυρίους και κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει.

Verjiel

New Member
24 Μαϊου 2017
3
13
32
Το αυτί ειναι μια χαρά τώρα !!!Η θεραπεία ήταν αντιβίωση 10 ημέρες σε χάπι αλλα και αντιβίωση σε αλοιφή στο αυτί του σκύλου .Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα (σορρυ που άργησα να απαντήσω):unsure:

• Like
Reactions: archodea