Το εφιαλτικότερο τρίωρο που ζήσαμε με το Φοίβο μου

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Βάλτου κάποιο φίμωτρο στη βόλτα για παν ενδεχόμενο.. Εγώ αυτό θα έκανα.. Περαστικούλια του! Δώσ'του ένα χάδι στην κοιλίτσα από μένα :)

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Περαστικα στον Φοιβακο. Μπορεις μηπως να πας στα σημεια που υποψιαζεσαι οτι ηταν η φολα ? Να ριξεις μια ματια τριγυρο ? Να εχεις και καμια σακουλιτσα μαζι σου μπας και βρεις υπολειματα απο την πρωτη ή καμια αλλη πεταμενη εκει κοντα και να τις απομακρυνεις.

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Περαστικα στον Φοιβακο. Μπορεις μηπως να πας στα σημεια που υποψιαζεσαι οτι ηταν η φολα ? Να ριξεις μια ματια τριγυρο ? Να εχεις και καμια σακουλιτσα μαζι σου μπας και βρεις υπολειματα απο την πρωτη ή καμια αλλη πεταμενη εκει κοντα και να τις απομακρυνεις.
Σ' ευχαριστώ που μου το είπες δεν το είχα σκεφτεί

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ηθελα να ρωτησω κατι που μεχρι στιγμης νωμιζα οτι ηταν φυσιολογικο...στην βολτα κανει αυτο που κανει και ο φοιβος της Βασιλικης.δν μασαει αλλα μυριζει μυριζει και χλιφει και βγαζει αφρους!!!

τωρα??
το κανει συνεχεια δν εχω παρατηρισει κατι...

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Πανω στον πανικο σου εκεινη την στιγμη που να το σκεφτεις, καθε δευτερολεπτο μετραει. Απλα το ανεφερα επειδη ο γιατρος μας μας εχει πει πως αν ποτε γινει κατι τετοιο, ενας απο την οικογενεια να παει και να ελενξει τον χωρο για υπολοιματα ή αλλες φολες. Επεισης μας ειπε πως σε περιπτωση που προκαλεσουμε εμετο στον σκυλακο σε περιπτωση φολας να τα μαζεψουμε και αυτα γιατι μπορει να παει κανενα αλλο ζωακι και να φαει τους εμετους. Ετσι την πατησε αυτος οπως μας ειπε πριν απο χρονια, εσωσε τον σκυλο του αλλα εχασε 2 γατες του που εφαγαν τον εμετο.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Περαστικα στο Φοιβο....χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!
Καθηκια....να μη πω τιποτα χειροτερο...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Περαστικά του !!! Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά. Σκέψου σοβαρά την ιδέα του φίμωτρου, αφού έχετε τέτοιο πρόβλημα στην Αμαλιάδα. Και εμείς αυτό εφαρμόζουμε ...

Last edited:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά κι εσείς και τα σκυλούνια σας. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ' ευχήν. Σήμερα κοιμάται όλη μέρα από την εξάντληση και σηκώνεται τρέχοντας μόνο την ώρα του κοτόπουλου, αυτό δεν το ξεχνάμε με τίποτα.
Για το φίμωτρο το σκέφτηκα κι εγώ αλλά ο κτηνίατρος μου είπε όχι, απλά να προσέχουμε που πηγαίνουμε και να μην τον αφήνω να τρώει από κάτω.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τραγικό....
Έλεος πια με όλους αυτούς....
Φαντάζομαι πως όλοι μας θα θέλαμε να πιάσουμε έναν κάποια στιγμή ...επί το έργον...
Τι να πω...

Περαστικά να είναι και σούπερ-έξτρα προσοχή....

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Λοιπόν σήμερα βγήκαμε βόλτα με το Φοιβάκο.
Δε σας κρύβω πως φοβάμαι και τον ίσκιο μου πια. Στα 50 μέτρα από το σπίτι μας πάνω στο πεζοδρόμιο, υπάρχει μια ψίχα ψωμιού σε μέγεθος μπουκιάς. Ο Φοίβος είναι στο τσακ να την αρπάξει και φυσικά τον τράβηξα.
Αποφάσισα να την πάρω και να την πετάξω. Την περιεργάστηκα ήταν σαν βρεγμένη. Έψαχνα που να την πετάξω και τελικά κατέληξα να τη ρίξω σε έναν υπόνομο γιατι στα σκουπίδια πάνε οι γάτες. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά μέχρι να φτάσω σπίτι τα δάχτυλά μου τα ένιωθα παγωμένα (αυτά που είχα πιάσει το ψωμί), αν και γι αυτό δεν είμαι σίγουρη γιατί το στομάχι μου είχε γίνει κόμπος και μπορεί να ήταν και από το στρες που ένιωθα.
Πάντως αν δω να βρίσκεται και τίποτε άλλο παρόμοιο στο ίδιο πεζοδρόμιο θ΄αρχίσω μάλλον να εστιάζω τις υποψίες μου.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά. Εύχομαι να είναι το τελευταίο κρούσμα ... :):)

Μπράβο σου που σκέφτεσαι και τα υπόλοιπα ζώα, δεσποζόμενα ή αδέσποτα, και μαζεύεις ό,τι ύποπτο πετύχεις στο δρόμο σου. :):):)

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δόξα τω Θεώ ο Φοιβάκος μου αποδείχτηκε πολύ γερός, ο κτηνίατρός μου σε ετοιμότητα όταν τον χρειάζομαι και μάλλον τα είχαμε όλα με το μέρος μας εκείνη την ημέρα. Ούτε στον εχθρό μου δεν το εύχομαι είναι πολύ άσχημη εμπειρία.
Βγαίνεις με το σκυλί σου μια χαρά και μέσα σε πέντε λεπτά το έχεις στα χέρια σου μισοπεθαμένο, ούτε στον εχθρό μου!!!