Το εφιαλτικότερο τρίωρο που ζήσαμε με το Φοίβο μου

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Εννοείται πως θα ήταν πολύ γερός
αλλά δράσατε κι εσύ και ο κτηνίατρος πολύ άμεσα και σωστά

Μπράβο σας και πραγματικά -ούτε στον εχθρό μου........

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Ένα tip για την κακιά την ώρα (που να μη συμβεί ποτέ και σε κανέναν).
Όταν πήγα το Φοίβο στον κτηνίατρο, εκλαιγα κι έλεγα "κράτα ρε Φοιβάκο μου κράτα..."
Ο Κτηνίατρος μου είπε να σταματήσω, γιατί ο Φοίβος αντιλαμβάνεται τη διάθεσή μου και στρεσάρεται και αυτό μπορεί να επισπεύσει την εξέλιξη της κατάστασης του προς το χειρότερο. Μου είπε επίσης πως πολλές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης φωνάζει, το σκυλί στρεσάρεται και δεν προλαβαίνει ούτε τον ορό να βάλει...

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
και βέβαια -- πολύ καλά κάνεις και το λές

ωραίο κτηνίατρο έχετε-τυχεροί

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
α ρε κορίτσι μου τι πέρασες κ εσυ κ το παιδί..ποτέ ξανά. Σε νιώθω. Εγώ όταν βγάζω βόλτα τις μικρές ,εχω στο χέρι την ακόλουθη πατέντα. Στα τζάμπα ο α ο, υπάρχει στο τμήμα με τα καπέλα θαλάσσης μασάζ ποδιών κλπ , συσκευασία με μπουκαλάκια ταξιδιού. Μέσα έχει κ ένα μικρό ντισπενσερ. Ε, εχω βάλει σε αυτό υγρό σιτρονελλας που την μισούν κ όταν τις δω να μυρίζουν έντονα κάπου, κανω φσουτ στο ότι μυρίζουν έντονα κ μετα οι μικρές εξαφανίζονται. Παρατήρησα ότι δρα πιο άμεσα από το να τις απομακρύνω μιας κ τραβάνε οι μικρές. Συν ου το χουν μειώσει. Πολύ άγχος όμως. Πολύ.. Κ εδώ βάζουν φόλες.-ήδη φόλιασαν μ.Τρίτη ένα μικρό αδέσποτο που φροντίζαμε όλοι εδώ κ ότι του είχαμε βρει σπίτι. Και μένω δίπλα σε εκκλησία. Τινγκα στους χριστιανούς καλούς ανθρώπους.. Τέλος πάντων σιδερένιο το αγόρι μας.

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
kokoni μακάρι όλοι οι παιδίατροι να ήταν σαν τον κτηνίατρό μας, αν και ευτυχώς έχουμε και πολύ καλή παιδίατρο:)

Hopsi είχα πολύ καιρό να σε δω μέσα και αναρωτιώμουν τι να έγινες, καλό το κόλπο με τη σιτρονέλα, θα το δοκιμάσω:)
Πάντως κι εδώ έχουν πάει άδοξα δυο πολύ καλά σκυλιά, αδέσποτα που τα φρόντιζαν. Το ένα το είχαν σχεδόν υιοθετήσει και το άλλο φρόντιζαν να του βρουν σπίτι, άστα να πάνε...

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
εμας στην γειτονια δν εχω ακουσει για φολες(ευτυχως) αλλα οταν τον βγαζω βολτα τον μικρο μυριζει πολυ εντονα τα χορτα ή το πατωμα και το γλυφει βγαζοντας μετα αφρους...Μπορει να ειναι φολα?