Το θαύμα της κούτας!

MaryJane

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2013
106
92
Αθήνα
Το Νοέμβρη του 2005 όταν ήμουνα στη 2α γυμνασίου ,γυρνούσα βράδυ απο μία έξοδο και είδα στη μέση της Πασόβ (ένας αρκετά κεντρικός δρόμος έξω απ τα σχολεία της Γκράβας) μία... κούτα που έκλαιγε!!! Η κόυτα ήτανε κλεισμένη με ταινία (επαγγελματικό έγκλημα λέμε) αλλά κατάφερα να της ανοίξω και μέσα βρήκα την Τσικίρα μου! Ήτανε 3 μηνών κουτάβι τότε και πολύ άρρωστη αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε και είμαστε ακόμα μαζί!!! Πολλές φορές με ρωτάνε πόσο είναι κι όταν τους λέω 8 με ρωτάνε "μηνών έτσι???" "όχι χρονών" και δε με πιστεύουν ιδιέταιρα.. χαχαχα ,δε ξέρω τη ράτσα είναι ακριβώς η κτηνίατρος μας έχει πεί καναδό λυκόσκυλο με κρητικό λαγωνικό αλλά να πω την αλήθεια μου δε με ενδιαφέρει καθόλου τα ζώα δεν είναι ρούχα δε τα παίνρεις με τη μάρκα ;). Λοιπόν αυτά για απόψε πάω να τη χτενίσω γιατί κάναμε μπάνιο πριν λίγο και θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία της (ελπίζω με επιτυχία) αλλιώς την βλέπετε στην εικόνα προφίλ! Φιλιά!!!

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Καλώς ήρθες MaryJane!

Μπράβο σου που έσωσες το κορίτσι σου. Να σου ζήσει, με υγεία, μέχρι τα βαθιά της γεράματα :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Aν σε αγαπάει το σύμπαν... ετσι μαλλον αγαπάει και τη μικρή σου!!! Να τη χαίρεσαι και να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια ακόμα μαζι με χαρές!
Καιρό ειχα να διαβάσω ενα τετοιο ποστ και όχι κατι του τύπου "το βρήκα, τι σας φαινεται να ειναι".

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Να τη χαίρεσαι την όμορφη και καλώς όρισες. Αυτό με την ηλικία μέχρι πρότινος συνέβαινε και σε εμάς με την Ίσιδα.
-«Πόσο είναι η μικρή;»
-«9»
-«Αααα, 9 μηνών!!!»
-«Όχι 9 ετών»
Τώρα που λόγω ηλικίας άρχισε να ασπρίζει η μουσούδα της μπροστά και έχει γίνει σαν καπουτσίνος έχει πάψει να υφίσταται ο παραπάνω σουρεαλιστικός διάλογος.

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Το θαύμα της κούτας ή μια μικρή-ΜΕΓΑΛΗ ιστορία αγάπης. (y)
Νά είναι πάντα γερή και χαρούμενη στην αγκαλιά σου.

• Like
Reactions: Aslan

MaryJane

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2013
106
92
Αθήνα
Το θαύμα της κούτας ή μια μικρή-ΜΕΓΑΛΗ ιστορία αγάπης. (y)
Νά είναι πάντα γερή και χαρούμενη στην αγκαλιά σου.
Σε ευχαριστώ πολύ...:love: Αν και είμαι γατομάνα, το έχω τεράστια αδυναμία το κορίτσι μου:love::love: Κάνω ότι μπορώ για να έχει την πιο ευτυχισμένη ζωή που θα μπορούσε να έχει ένας σκύλος:love:

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
Αχουυ μια όμορφη φατσούλα με μια υπεροχή ροζ μυτούλα:barefoot:!!!!Να την χαίρεσε την μικρή.

Όντως δεν μοιάζει για 8 χρονών:LOL::LOL: Επίσης έχει πολύ γλυκά και εκφραστικά μάτια και κάθετε και σταυροπόδι :LOL::ROFLMAO:
Πολύ γλυκιά να την χαίρεσε και πάλι (y)

MaryJane

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2013
106
92
Αθήνα
Αχουυ μια όμορφη φατσούλα με μια υπεροχή ροζ μυτούλα:barefoot:!!!!Να την χαίρεσε την μικρή.

Όντως δεν μοιάζει για 8 χρονών:LOL::LOL: Επίσης έχει πολύ γλυκά και εκφραστικά μάτια και κάθετε και σταυροπόδι :LOL::ROFLMAO:
Πολύ γλυκιά να την χαίρεσε και πάλι (y)
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το θέμα το έγραψα πριν 2 χρόνια οπότε πλέον η μικρή μου είναι 10 και πάμε γερά για τα 11 :ROFLMAO:

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το θέμα το έγραψα πριν 2 χρόνια οπότε πλέον η μικρή μου είναι 10 και πάμε γερά για τα 11 :ROFLMAO:
Ωραία ελπίζω να είναι υγιείς και να ζήσει ακόμα πολλά χρονιά κοντά σου:ROFLMAO::LOL:

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Εύχομαι πολλά και καλά χρόνια μαζί.να την χαίρεσαι ειναι μια κούκλα.