Το κοπρόσκυλό μου (φωτο)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ιδού το κοπρόσκυλο μου, που είναι μεσα στην βρωμια
(όπως χαρακτηριστηκε από ιδιαζόντως επαχθές συγγενικο εξ’αγχιστείας προσωπο)

Από τις προσφατες διακοπες μας καπου κοντα στο Καρπενησι.

Αφιερωμενες στο πολύ αγαπητο μελος chrysoula, το οποιο δηλωσε:
άκου εκεί κοπρόσκυλο, κάθε φορά που βλέπω την Ήρα μαγεύομαι...στραβός είναι ο κόσμος???

Η Ηρα εχει δεχθει πολύ μεγαλη κατακριση όλα αυτά τα χρονια που την εχω.
Εχω μαλωσει με πολύ κοσμο εξ αιτιας της, εχω κοψει την καλημερα με αλλους, αλλά δεν με ενδιαφερει.
Είναι ένα δυσκολο σκυλι που συχνα με κουραζει πολύ, αλλά εχει πολλα και μοναδικα χαρισματα.
Όχι επειδη είναι δικια μου, αλλά τετοια σκυλια δεν συναντας κάθε μερα.
Δεν μπορω χωρις την Ηρα. Ετσι απλά.

Ευχαριστω, Αρης

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Άρη σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις να μου αφιερώσεις στιγμές της κούκλας σου... είναι ένα πανέμορφο σκυλί και άσε τον κόσμο να λεεί.
Θυμάσαι τι είπε ο καλός μας Άλμπερτ για το σύμπαν και τη βλακεία...?? Αυτό ισχύει για όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την ομορφιά του μαυρόσκυλού σου!!! :)
Και επειδή είναι δύσκολη...??? Ακόμα καλύτερα, προσωπικότητα και looks συνδυασμένα, σκέτη πρόκληση!!

Welcome back και να ξέρεις ένα πράγμα... θέλουμε κι άλλες φωτό!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εγώ δεν ξέρω τι σου λέει και ποιός στο λέει...
Αυτό που βλέπω είναι ένα πανέμορφο σκυλί...
Να είσαι καλά και να τη χαίρεσαι....(και το...σαμιαμίδι από δίπλα...)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Έγω διατηρώ μεγαλο θαυμασμό για τους ιδιοκτήτες αυτούς σαν τον harryf3 που δεν παραιτουνται ουτε εγκαταλειπουν τους σκυλους τους στα δυσκολα.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δεν μπορω χωρις την Ηρα. Ετσι απλά.
Ούτε εμείς μπορούμε να μη βλέπουμε πώς εξελίσσεται με τον καιρό (''μπηχτή'' που'χετε εξαφανιστεί είναι αυτή) κ πόσο έχετε δεθεί ως οικογένεια.:rolleyes:

Να είστε πάντα έτσι Άρη! :):)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καιρο ειχαμε να σας δουμε...η Ηρα ειναι μια κουκλαρα απορω με μερικους!!!Να περνατε παντα ευτυχησμενα...:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς τον Άρη και τα κορίτσια του :D

Όμορφες φώτο όπως πάντα,
να τις χαίρεσαι και να σε χαίρονται, και να βλέπουμε κι εμείς πολλές φώτο της Ήρας στα ποτάμια!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Να χαιρεσαι την Ηρα σου Αρη. Δυσκολη, αλλα για σενα αναντικαταστατη. Και αυτο μονο εχει σημασια...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Υπέροχες φωτογραφίες !!
Να είσαι πάντα καλά κι' εσύ και οι μικρούλες σου!

Όλοι έχουμε ακούσει κατά καιρούς τα "σχολιανά" μας για τα σκυλάκια μας. Το θέμα είναι ότι η σχέση που αναπτύσσουμε με αυτά και η αγάπη που μας ενώνει όχι μόνο είναι αναντικατάστατη, αλλά καλύπτει και όλα τα κενά που αφήνουν όσοι δεν θέλουν επαφή μαζί μας εξαιτίας τους.
Μείνε έτσι όπως είσαι με τα μωρά σου. Γεμίζουν την ψυχή σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό στη ζωή.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Κούκλα είναι!(όχι και σαν την Scarlett...) Μπράβο που δεν ακούς κανέναν....

To mini me δίπλα τι είναι?
Kι η Σκαρλετ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ειναι....κι ολα τετοια ειναι....δε μασαμε εμεις...

να την χαιρεσαι την πολυτιμη σου Harry...εγραψες ενα απο τα πιο ομορφα θεματα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Άρη έχε χάρη που είμαι mod αλλά ρε άνθρωπε πολύ soft τοποθετείσαι...ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ρε συ τι θα πουν για τον σκύλο!

Δεν σε ταΐζει κανείς τους!

Χαχα έχουμε μεγαλόσωμους σκύλους μέσα στο σπίτι ΚΑΙ μέσα στην καθημερινότητα γιατί έτσι μας αρέσει!
Εφόσον τους παρέχουμε ότι χρειάζονται και προπαντός εκτόνωση και αγελαίες συμπεριφορές στα παπάκια μου τι θα μου πουν!
Στην αρχή το είχα και εγώ καημό ότι όλοι με στραβοκοιτάνε αλλά μετά έγινε λίγο πιο ψυχρός!

Επιλογές είναι αυτές φίλτατε και φαίνεται εσύ προσωπικά να τις υποστηρίζεις και να το φχαριστιέσαι!
Άρα ποιος ο λόγος να σκέφτεσαι για τους άλλους?

Όποιος μιλάει άσχημα για τον σκύλο μου, μόλις τελειώσει την κουβέντα του που σίγουρα θα περιέχει την λέξη "βρώμια" γυρνάω από μέσα μου και λέω "ούστ", πολλές φορές και απ'έξω μου!
Δεν ήμουν ποτέ θρασύς αλλά κάποιες συμπεριφορές με έκαναν να φέρομαι έτσι!Για τον απλό λόγο ότι πρέπει να θωρακιστώ γιατί αν ακούω το κάθε παπάκι να μου λέει για τις επιλογές μου το μακρύ του και το κοντό του χαθήκαμε!

Να σαι καλά Άρη, να περνάς καλά και να χαίρεσαι τις σκύλες σου και την οικογένεια σου!Να αλωνίζεται και να περνάτε καλά!
Είσαι από τα λίγα άτομα που εκτιμώ μέσα από το ίντερνετ και θα θελα να τα πούμε και από κοντά σε κάποια πιθανή μελλοντική συνάντηση!

Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν κάτι να πουν και μιλάνε συνέχεια για τους άλλους, μέσα στην γκίνια είναι, την μίρλα, την κατάκριση...

Αυτό για σένα και για τον kokoni...
"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλάνε για ιδέες, ο μεσσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα και οι μικροί για τους άλλους..."

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Να χαίρεσαι και τα δυο όμορφα σκυλιά σου συνονόματε :)

Αν μερικοί απ' αυτούς που έχεις κόψει την καλημέρα δεν το έκαναν για άλλο λόγο παρά μόνο για το χρώμα και το γαβγητό της σε καταλαβαίνω σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο μπορείς να φανταστείς.