Το κουταβάκι αγαπάει τον γατούλη....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Last edited:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αχου το μωρέ το κουταβάκι! Σαν λούτρινο είναι! Να σ πω την αλήθεια μια χαρά φέρθηκε η γάτα... Της δάγκωνε αυτάκι, την έγδερνε κ δν αντέδρασε. Μν τα θέλουμε όλα δικά μας!
Εμένα με τις γάτες της βγαίνει το κυνηγιάρικο... Δν τις πειράζει. Γαυγίζει μέχρι να τρέξουν κ μετά τις κυνηγάει μόνο! Χαχα! Με ένα μικρό που ανέπτυξε παραπάνω σχέσεις, έχουμε βρει μπελά. Κ μεις κ αυτό. Όταν το πετύχει, το αρπάζει από τον σβέρκο όπως οι μαμάδες κ το πάει στο μαξιλάρι της να το γλείψει. Κ αυτό κάαααααααθεται! Κ αν καμιά μέρα δν έχει όρεξη η Chilli, πάει κ της τρίβεται! Είναι ωραίο να τα βλέπεις μαζί όμως...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Δεν αδιαφορει καθολου, το εκλαμβανει σα χαδι κλεινει τα ματια της νοχελικα η ουρα δεν κουνιεται... Το ευχαριστιεται κ αυτη απλα δεν το εκδηλωνει στο μικρο! Οπως και να χει υπεροχο να τα βλεπεις μαζι και το καβαλιερακι ειναι πραγματικα απιθανο και γλυκιτατο!

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Μου τη σπάει η γάτα που έστω δεν το εκδηλώνει πως χαίρεται.Και ειδικά μόλις στο τέλος σηκώνει την ωρά της και φεύγει!! :D

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Εγω βλεπω πως η γατα μια χαρα εκδηλωνει πως χαιρεται. :) Δεν εχουν ιδια "σηματα" με τους σκυλους που να εκδηλωνουν αυτα που νιωθουν. Μην τις αδικειτε οσοι δεν τις καταλαβαινετε. Εγω παντα πιστευα οτι η γατα δεν ειναι ζωο που να ταιριαζει με ολους τους χαρακτηρες ανθρωπων. Αντιθετα ειναι μοναδικες γι αυτους που τις καταλαβαινουν πως λειτουργουν και κινουνται σαν φιλοσοφια.

Attachments

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μια χαρα εκδηλωνει η γατα τη χαρα της και το δειχνει με πολλους τροπους. Αν ζησει καποιος με γατα γρηγορα θα καταλαβει τους κωδικες της και το πως εκφραζει τα συναισθηματα της απο τους ηχους που βγαζει και απο της κινησεις του σωματος της. Ειναι μια καθημερινη απολαυση αν εχεις σκυλια και γατια. Εμεις καθε μερα ξεκαρδιζομαστε απο τα καμωματα τους. Απο που να αρχισω και που να τελιωσω. Η μερα ξεκιναει με την πρωινη βολτα που η γατα ερχεται μαζι μας και οποιος βλεπει το team στο δρομο γελαει και κλεινει με νανι που μοιμουνται ολες μαζι αγκαλια στον καναπε. Κατα τη διακρκεια της μερας βεβαια παιζουν σαν τρελες και κυνηγιουνται στον κηπο. Η πλακα ειναι οτι οι σκυλες μου τις αλλες γατες τις κυνηγουν αλλα τη δικια μας την εχουν υπο την προστασια τους. Α, ειναι μυθος οτι το κουνημα της ουρας διχνει παντα εκνευρισμο. Σημασια εχει ο τροπος που την κουναει. Τις περισσοτερες φορες ετσι ειναι αλλα οταν την χαϊδευεις και γουργουριζει και τριβεται, εχει την ουρα ορθια και κουναει την ακρη της απο ικανοποιηση.