Το μεγάλο ταξίδι!!! - (οδικώς προς το Λουξεμβούργο)


medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.233
7.774
οχι ρε φιλε Barouf , μη μεινεις εδω, απο βαρωνος μιναρας δε λέει...:p

εισαι παντως γιγαντας τωρα που σε ξαναβλεπω, εκεινο το 73αρι σα να το ξεπερνας. Εδω ειναι το κεφάλι σου ορθιο η το φερεις ακομα πιο ψηλα?
54257201_328434381140346_3275591004824010752_n.jpg

θα το δοκιμάσεις το Bracco ε?
Μη σε παρουμε στο λαιμο μας που σου ειπαμε οτι μας φανηκε πιο ψηλο και μεινεις εδω και εχουμε τυψεις. :unsure:
 


barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Μινάρας ήμουνα και πριν :p:p:p

Στο πάνινο είμαι ισα ισα και το κεφαλακι μου στη φωτο ειναι κανονικά πάνω, πιο πάνω απο το σώμα, όχι σε ευθεία. Το κλουβί θα είναι και τρεις πόντους ακόμα.
Μεγαλύτερο κλουβί δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω. Δεν υπάρχει τρόπος να μετακινηθούμε με το μεγαλύτερο κλουβί, είναι πολύ απλό και άλυτο το πρόβλημα! (n)(n)(n)
Και πραγματικά πιστεύω οτι το μεγαλύτερο μπορεί να είναι και επικίνδυνο γιατί θα έχει πάρα πολύ χώρο. Δείτε πως είναι ξαπλωμένος σε αυτό, το πάνινο, που είναι και μικρότερο. Για ξάπλα, του είναι ύπερ άνετο!!

Το Bracco δεν θα το δοκιμάσω, θα το παραγγείλω να με περιμένει στην Πάτρα όταν φτάσω, να το συνηθίσω και σε μια βδομάδα να φύγω με αυτό.
Δυστυχώς στην Πάτρα δεν έχει ποικιλία σε πετσοπαδικα και δεν μπορώ να βασιστώ οτι θα βρω να ψωνίσω και να δοκιμάσω. Για αυτό πήγα και έκανα τις πρόβες μου εδώ. Δεν βρίσκεις παντού τις ίδιες μάρκες, δυστυχώς, αλλά μέσες άκρες οι διαστάσεις των κλουβιών ίδιες είναι.
Όσοι με είδαν εδώ, που όσο να πεις οι εδώ ταξιδεύουν αρκετά με τα σκυλιά τους και έχουν γνώμη, καλό με βρήκαν. Τώρα, τι άλλο να κάνουμε, θα ελπίσουμε....
 
  • Like
Reactions: medusa


barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
@mareco , ρε συ, αυτό λες?
54518801_313352269371313_2125119036030189568_n.jpg
αυτό είναι το πρώτο που δοκίμασε, οι πρώτες φώτο που ανέβασα, και μάλιστα είναι και λίγο μεγαλύτερο το μέγεθος που δοκίμασε από αυτό που έχετε εσείς.

03.jpg

Στο κλουβί είναι ο επονομαζόμενος ρουμανοβλάχος?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.646
19.878
@mareco , ρε συ, αυτό λες?
View attachment 70941
αυτό είναι το πρώτο που δοκίμασε, οι πρώτες φώτο που ανέβασα, και μάλιστα είναι και λίγο μεγαλύτερο το μέγεθος που δοκίμασε από αυτό που έχετε εσείς.

View attachment 70942
Αυτό ναι!
Παίζει να είναι το ίδιο μέγεθος και να το μέτρησα στο μήκος, κάπως...πρόχειρα :rolleyes::D
Γιατί δεν νομίζω ότι θα έχει η εταιρία και 90άρι και 100άρι, με σχεδόν ολόιδιες τις άλλες δύο διαστάσεις. Που το είχατε βρει αυτό;


Στο κλουβί είναι ο επονομαζόμενος ρουμανοβλάχος?
Ναι. Γι'αυτό στο έβαλα. Επειδή είναι ίδιο νούμερο τα νούμερά μας. Να έχεις μέτρο σύγκρισης. Οπως βλέπεις, είναι πολύ άνετος μέσα. Δεν πρέπει να είναι και αλάνα.
 


barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Αυτό ναι!
Παίζει να είναι το ίδιο μέγεθος και να το μέτρησα στο μήκος, κάπως...πρόχειρα :rolleyes::D
Γιατί δεν νομίζω ότι θα έχει η εταιρία και 90άρι και 100άρι, με σχεδόν ολόιδιες τις άλλες δύο διαστάσεις.
και εμένα εντύπωση μου έκανε, αλλά έχει...

Που το είχατε βρει αυτό;
εδώ στην ξενιτιά, Λουξεμβούργο. Το site απο πάνω είναι το βασικό πετσοπαδικο εδώ.


Ναι. Γι'αυτό στο έβαλα. Επειδή είναι ίδιο νούμερο τα νούμερά μας. Να έχεις μέτρο σύγκρισης.
:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:
 

Attachments

  • Like
Reactions: mareco






barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Skudo 7
Το μονο θεματακι που του βρησκω, καπωσ κουνιεται ο πατος οταν παταει μεσα ο σκυλος. Αυτη η μικρη υποχωρηση προς τα κατω που κανει ο πατος, καθολου δεν του αρεσε... Μας πηρε μια ολοκληρη μερα να μπει μεσα. Μη φανταστειται τιποτα φοβερο, απλα οπως δεν ειναι απολυτα επιπεδος ο πατος αν πατησει εκει που εχει κενο απο κατω, υποχωρει ελαφρά.
Και το σχολιαζω γιατι στα αλλα που ειχε προβαρει δεν τον ειδα να προβληματιζεται....
Κατα τα αλλα, εχει μονο πλαστικα κλεισιματα γυρω γυρω, η πορτα κλεινει σωστα και ασφαλιζει καλα.
 
  • Like
Reactions: medusa and mareco


barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Καλησπέρα, ξέρω οτι πάνε μέρες από το ταξίδι μου, αλλά έστω και αργά είπα να σας ενημερώσω.
Όλα πήγαν καλά.
Φτάσαμε στο Ελ. Βενιζέλ περίπου δυο ώρες πριν από την πτήση. Τον ειχε το χαμούλη του... Φόρτωσαν το δωματιό μου σε ενα καρότσι, ζαλώθηκαν τα μπαγκαζιά τους, πήραν και εμένα απο το λουρί και κάναμε εμφάνιση στις αναχωρήσεις! Είχε κόσμο πολύ και ταξίδευαν και αρκετά σκυλάκια. Πήγαμε κατευθείαν στο τσεκ-ιν! Εγω δεν μπορω να κάνω ηλεκτρονικά.... Η Aegean έχει ειδικό γκισέ και δίνει προτεραιότητα σε οικογένειες και επιβάτες με κατοικίδια. Επιτέλους, μια φορά που μας αντιμετώπισαν σαν οικογένεια! Εκεί δεν μου έδωσαν πολύ σημασία, μόνο πόσα κιλά είμαι ρώτησαν, κάπως αδιάκριτο το βρήκα, αλλά τη να κάνω που έπεσα στην ανάγκη τους. Και από εκεί με έστειλαν σε άλλο γκισέ για να επιβιβαστώ.
Η τρελή πήρε το καρότσι και την πραμματια μας και πήγε και στήθηκε και εμένα με πήρε το καλό αφεντικό, που μου κάνει όλα τα χατίρια και με κακομαθαινει και με πήγε για κατούρι. 'Οταν επέστρεψα, με έβαλα στο δωμάτιό μου και με πήγαν σε έναν ειδικό χώρο. Εκεί πάλι με έβγαλαν και ζήτησαν από τα αφεντικά να βάλουν στο δωμάτιο οτι χρειάζομαι. Μετά πηραν το δωματιο και φύγανε, το πήγανε για έλεγχο. Όταν το έφεραν πίσω, επιβιβάστηκα.
Κανένας δε με μέτρησε. Ρώτησαν αν θέλουμε να το κλείσουμε με δεματικά και η τρελή είπε όχι, γιατί σε περίπτωση ανάγκης πρέπει κάποιος να μπορεί να ελευθερώσει το σκύλο, εμένα δηλαδή. Νερό είπαν οτι για πτήση τρεις ώρες, ας μη μου βάλουν, χάλια θα γίνω και δεν υπάρχει λόγος. Είχα ήδη πιει, οπότε δε μου έβαλαν. Μετά με πήρε ένα κλαρκ και εκεί κάπου τους έχασα...
Την επόμενη αναφορά την έχουμε από ρεπόρτερ εδώ του φορουμ, αλλά σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα δεν θα αναφέρουμε το όνομά της, Μπορεί να αποκαλυφθεί αυτοβούλως αν θέλει.
Η δαιμόνια ρεπόρτερ, θα τη λέμε Πικά-Απίκα, ταξίδευε την ίδια μέρα από Λουξεμβούργο για Αθήνα και μάλιστα με το ίδιο αεροπλάνο που ταξίδεψε και η αφεντιά μου. Όντας στην αίθουσα αναμονής και προσπαθώντας να σκοτώσει το χρόνο της η Πίκα-Απίκα, χάζευε το γκρι ουρανό... Και εκεί, ανάμεσα στους επιβάτες και τα μπαγκάζια, είδε λέει το κλουβάκι μου. Με είχαν ξεφορτώσει πρώτο πρώτο και με είχαν τοποθετήσει ξέχωρα απο τις αποσκευές. Καθώς, μάλιστα, γύρισε το φορτηγάκι, πρόλαβε να με δει να κάθομαι και να παρατηρώ ήσυχα τον περίγυρο.
Και μάλλον έτσι πρέπει να ήταν τα πράγματα, γιατί λίγη ώρα αργότερα που με παρέλαβαν, όντως ήμουνα ήρεμος. Κάποιος είχε κλείσει την πόρτα μου με ένα δεματικό, καθόλου δεν άρεσε αυτό στην τρελή. Και κάποιος είχε φροντίσει να μου βάλει νεράκι, αυτό πάλι πολύ θοτφουλ το βρήκε. Ο κύριος που με παρέδωσε, χειρίστηκε το κλουβάκι μου με πολύ προσοχή.
Έτσι έφτασα στο σπίτι μου...
Στο δωμάτιό μου ξαναμπήκα με μεγάλη ευκολία και αυτό καθησύχασε κάπως την τρελή ότι προφανώς δεν το συνδύασα με άσχημη εμπειρία.

Τι λέτε, τώρα που πήρα το κολάι, πόσο συχνά μπορώ να ταξιδεύω άραγε? Μπορώ να κάνω λέτε δυο ταξίδια το χρόνο? ε?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.646
19.878
Μπράβο σας βρε παιδιά!
Είδες όταν είστε διαβασμένοι, και λίιιιιγο τυχεροί, πως πάνε όλα καλά; (y)
Τώρα που του πήρατε τον αέρα, θα μας ενημερώνετε στα επόμενα ταξίδια σας, για τα τυχόν ευτράπελα που μπορεί να συμβούν ;)
 
  • Like
Reactions: barouf


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.548
6.975
Η Πίκα-Απίκα σκέφτηκε εκ των υστέρων τι βλακεία που δεν τον έβγαλε κ μια φωτογραφία με ζουουμ για να στείλει στη μάνα σου.

Πάντως Βαρούφ καθόλου δε φάνηκε να νοιάστηκες που άργησες 40 λεπτάκια να φτάσεις στον προορισμό σου - κάτι που στην Πίκα-Απίκα καθόλου δεν άρεσε για καθαρά δικούς της λόγους (και τρέεεχα να προλάβεις την ανταπόκριση :D).

Η Πίκα-Απίκα λοιπόν δεν είδε πώς βγάλανε το Βαρούφ, τον είδε μόνο στην αναμονή για το ride του, αλλά είδε πώς φορτώσανε ένα λαμπ που ταξίδεψε μαζί της και έχει να πει ότι το φορτώσανε από άλλο διάδρομο από εκεί που ανεβάζανε τις αποσκευές (πιο μπροστά) κ με πολλή προσοχή, πράγμα που βρήκε πολύ καλό.
 




Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.548
6.975
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ήξερα τι μέρα γυρνούσε ο Βαρούφ, δεν αναγνωρίζω έτσι απλά σκυλιά που μισοφαινονται μεσα σε box :p Κοιτούσα κ το λαμπ όσο περίμενα, βλέπω bοx στο έβγα, λέω μώρε λες; Και είπα όντως