Το αυτό. Με τις αλλεργικές αντιδράσεις και ειδικά στο κεφάλι (βλ αναπνευστικό) δεν παίζουμε.κανε αυτο που σου ειπε ο κτηνιατρος.Το οιδημα στα χειλη η στο στομα μπορει να ειναι πρωιμη ενδειξη αποφραξης αναπνευστικης οδου απο αλλεργικη αντιδραση.Καμια φορα μπορει να περασουν και ωρες πριν γινει αυτο,αν γινει ομως θα ειναι πολυ αργα για τον σκυλο σου.
πρσπαθω να σου εξηγηω οτι αλλο ενα τσιμπημα στο ποδι (που μπορει να ειναι ενα ψυλλου πηδημα) αλλο ενα τσιμπημα στο χειλος.Δεν αμφισβητώ τους γιατρούς, απλώς δεν τρέχω για ψύλλου πήδημα στο γιατρό. Ούτε για τον εαυτό μου.
διαφωνω και παλιγενικά πάντως
η κορτιζόνη είναι καλύτερη σαν τελευταία λύση
Μερικές φορες είναι η μονη λύση.γενικά πάντως
η κορτιζόνη είναι καλύτερη σαν τελευταία λύση
Θα συμφωνήσω. Το ίδιο υποστηρίζει κ ο κτηνίατρός μου.Εσείς παίρνετε κορτιζόνη για ένα πρήξιμο από τσίμπημα; Εγώ πάντως όχι, ούτε τα σκυλιά μου εκτός εάν προκειται για αλλεργικό σοκ
Aφου ξεπριζεται και δεν απλώνεται το πρίξιμο , τσάμπα συζητάμεμαγκες το μωρο ξεπρηζετε σιγα σιγα.και χωρις κορτιζονη αφου βλεπω οτι υποχωρει δεν δινω
οχι και τοσο τσαμπα..παντα υπαρχει επομενη φορα.Aφου ξεπριζεται και δεν απλώνεται το πρίξιμο , τσάμπα συζητάμε![]()
Στις βραχυκέφαλες φυλές θέλει περισσότερη προσοχήΑν όμως πάθεις αλλεργικό σοκ, πολλές φορές η εξέλιξη είναι ραγδαία. Βλέπεις το σκυλί να πρήζεται σε σημείο γειτονικό με την αναπνευστική οδό. Το ρισκάρεις να περιμένεις να δεις αν θα πάθει αλλεργικό σοκ; Εγώ όχι.
αααα τωρα καταλαβα την υπογραφη σου,ετσι εξηγουνται ολακαι ξερεις η αουρα ειναι ο κρυπτονιτης μου!!!
ποπο τι ειπα παλι ο αθρωπας!!