Το παιδί πρήστηκε...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
γενικά πάντως
η κορτιζόνη είναι καλύτερη σαν τελευταία λύση

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
κανε αυτο που σου ειπε ο κτηνιατρος.Το οιδημα στα χειλη η στο στομα μπορει να ειναι πρωιμη ενδειξη αποφραξης αναπνευστικης οδου απο αλλεργικη αντιδραση.Καμια φορα μπορει να περασουν και ωρες πριν γινει αυτο,αν γινει ομως θα ειναι πολυ αργα για τον σκυλο σου.
Το αυτό. Με τις αλλεργικές αντιδράσεις και ειδικά στο κεφάλι (βλ αναπνευστικό) δεν παίζουμε. ;)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Δεν αμφισβητώ τους γιατρούς, απλώς δεν τρέχω για ψύλλου πήδημα στο γιατρό. Ούτε για τον εαυτό μου.
πρσπαθω να σου εξηγηω οτι αλλο ενα τσιμπημα στο ποδι (που μπορει να ειναι ενα ψυλλου πηδημα) αλλο ενα τσιμπημα στο χειλος.
SUPERMAN
η κορτιζονη ειναι μια ουσια που βρισκεται ετσι και αλλιως στον οργανισμο μας,δεν ειναι κατι φοβερο.Φυσικα μπορει να εχει παρενεργειες ,αλλα μονο σε μεγαλες δοσολογιες η σε περιπτωση παρατεταμενης χρησης (ειτε κατα την διαρκεια της θεραπειας ειτε μετα απο αποτομη διακοπη της)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με την κορτιζόνη, ούτε με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο και ευτυχώς έχω γιατρούς και κτηνίατρους που εμπιστεύομαι. Η υπερκατανάλωση όμως φαρμάκων που μας επιβάλουν οι Pfizer, rhone-poulenc, ... με κάνει επιφυλακτική.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
με την κορτιζονη κι εγω εχω ενα θεμα....
αυτο που πρεπει να δοθει υπερβολικη προσοχη ειναι οτι ξεκιναμε με μια δοση εφοδου...
και σταδιακα πολυ σταδιακα μειωνουμε μεχρι να σταματησει...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εσείς παίρνετε κορτιζόνη για ένα πρήξιμο από τσίμπημα; Εγώ πάντως όχι, ούτε τα σκυλιά μου εκτός εάν προκειται για αλλεργικό σοκ
Θα συμφωνήσω. Το ίδιο υποστηρίζει κ ο κτηνίατρός μου.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Αν όμως πάθεις αλλεργικό σοκ, πολλές φορές η εξέλιξη είναι ραγδαία. Βλέπεις το σκυλί να πρήζεται σε σημείο γειτονικό με την αναπνευστική οδό. Το ρισκάρεις να περιμένεις να δεις αν θα πάθει αλλεργικό σοκ; Εγώ όχι.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
μαγκες το μωρο ξεπρηζετε σιγα σιγα.και χωρις κορτιζονη αφου βλεπω οτι υποχωρει δεν δινω
Aφου ξεπριζεται και δεν απλώνεται το πρίξιμο , τσάμπα συζητάμε:D:p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Aφου ξεπριζεται και δεν απλώνεται το πρίξιμο , τσάμπα συζητάμε:D:p
οχι και τοσο τσαμπα..παντα υπαρχει επομενη φορα.
Μπραβο superman ,ευτυχως παει καλα.Ομως ρισκαρες ...next time ακου τον κτηνιατρο γιατι μπορει να μην σε παει παντα ετσι.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
με τρωμαξε το αουριδι οταν την ειδα σαν τον ροκυ μπαλμποα!!!
μονο αντριαααααανννν δε μου λεγε.το μπαλακι της το χε στο στομα ομως κ κρεμοταν το χειλι απο οξω...
αρε μαλινουα!!
ολα οδευουν καλως.
ευχαριστω παιδια γιατι χεστηκα με τη κορακλα μου!!

σαμσοκ θα την κουμπωνα τη κορτιζονη οπως και να χει αλλα με τα φαρμακα δεν το χω οποτε λεω κατσε να ριξω συρμα στο φορουμ μεχρι να βρει φαρμακειο η γυναικα.κ δοξα το θεο οι απαντησεις ηταν αμεσες σας ευχαριστω ολους σφοδρα!

Last edited:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Αν όμως πάθεις αλλεργικό σοκ, πολλές φορές η εξέλιξη είναι ραγδαία. Βλέπεις το σκυλί να πρήζεται σε σημείο γειτονικό με την αναπνευστική οδό. Το ρισκάρεις να περιμένεις να δεις αν θα πάθει αλλεργικό σοκ; Εγώ όχι.
Στις βραχυκέφαλες φυλές θέλει περισσότερη προσοχή

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
και ξερεις η αουρα ειναι ο κρυπτονιτης μου!!!
ποπο τι ειπα παλι ο αθρωπας!!
αααα τωρα καταλαβα την υπογραφη σου,ετσι εξηγουνται ολα :D:D