Το πρώτο μπάνιο!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αντε να πούμε και κάτι ελαφρύ κι ευχάριστο, γιατί το βαρύναμε το φορουμ σήμερα!

Το Σαβατοκύριακο το Γκογκολάκι μου έκανε το πρώτο του μπάνιο στη θάλασσα! Μεγάλο γέλιο.... ο σκύλος στα δυο του χρόνια δεν είχε ξαναδεί παραλία, ούτε και θάλασσα από τόσο κοντά.... φτάνουμε λοιπόν κι αρχίζει να παίζει με τους αφρούς που σκάγανε στην αμμουδιά..... πάει προς τα μέσα τρέχοντας μες στην καλή χαρά, και ξαφνικά συνηδητοποιεί ότι... δεν πατώνει πλέον!! Κι αρχίζει να κολυμπάει!! Τό 'χει το καμάρι μου.....!!! Μιά χαρά τα πήγε! Μετά βγήκε, κι εξακολούθησε να παίζει με τους αφρούς σα δαιμονισμένο και να τρέχει πάνω κάτω κάνοντας επίθεση στους αφρούς..... προσπάθησε να πιεί κιολας αλλά μάλλον δεν του άρεσε!! Δεν ξαναμπήκε πάντως μέσα.... ισως του'πεσε και λίγο κρύο!!

Αυτά! Πάρτε και μερικές φωτό να χαρείτε.....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν πρόλαβα να τον βγάλω στη φάση που ήταν μέσα.... (μπήκε μόλις πηγαμε και δεν είχα βγάλει ακόμα το τηλεφωνο για φωτο!).... οπότε αυτές είναι το... μετά! Σας είπα, δεν ξαναμπήκε... του έπεσε πολύ κρύο!!! :D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπάνιο χειμωνιάτικα;Μπρρρρρρρρρρρρρ!
Πάγωσα μόνο στην ιδέα!!!:p:p:p
Που είναι η παραλία;

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
δεν καταλαβαινουν απο κρυο μην ανησυχεις!ο δικος μου μυριζει την θαλασσα απομτο αυτοκινητο κ ειναι ετοιμος να πηδηξει....κ ας χιονιζει.!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Στην Ύδρα.

Ναι!! Κρύο!! Νομίζω ότι δεν συνειδητοποίησε τι έκανε!! Εγιναν όλα πολύ γρήγορα και βρέθηκε μέσα!!! Γι'αυτο μετά δεν ξαναμπήκε!:D Αρκέστηκε στους αφρούς εξω έξω!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Rottie, αν ήταν καλοκαίρι δεν θα την αναγνώριζες την παραλία αυτή!! Θα ήταν πατεις με πατώ σε και με το που θα εμφανιζόταν ο σκύλος θα αρχίζανε τα "αχουυυυυυυυυυυ καλε τι τέρας είναι αυτόοοοοοο θα μας φάει... γιωργάκηηηηηηηηη μην πλησιάζεις!!!!!!!!!! πάρτο από δω το βρωμόσκυλο!!!!!! "

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Ετσι είναι,περιμένουμε να φύγει ο κόσμος για να αμολύσουμε τα σκυλιά μας :D
Εμείς πήγαμε πριν καμιά βδομάδα αλλά δε μπήκε μέσα,τρελάθηκε να τρέχει κ να μυρίζει την άμμο όμως :p

Το γκογκολάκι έχει ωραία δόντια,εύγε!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χα χα μου θυμίζεις τον δικό μου, ο οποίος με το που είδε τη θάλασσα για πρώτη φορά έπεσε κι άρχισε κατευθείαν το κολύμπι στα βαθιά (ξανοίχτηκε σε δευτερόλεπτα μιλάμε!), με αποτέλεσμα να τρομάξω και να του βάλω τις φωνές να γυρίσει πίσω!
Μπράβο, μπράβο πολύ ωραίες φωτογραφίες, φάνηκε να το ευχαριστήθηκε το καμάρι! :D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
εύγε, εύγε!! Πολύ ωραία τα περάσατε βλέπω!!!
Το καμάρι σου πολύ ευτυχισμένο κ χαρωπό!! :):):)

κ η Λώρα μόνο μια φορά βούτηξε στο ποτάμι όσο είμαστε εδώ, κ αυτή με λιακάδα, τις άλλες φορές μάλλον κρύωνε :p:p:D

(καταπληκτικά νερά η Ύδρα παρεμπιπτόντως):D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78