Το σκυλάκι μου έχει τύφο...

kate_86

Member
2 Απριλίου 2013
5
0
ΠΑΤΡΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ Ο SNOW ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΩ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΦΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΩΝΟΣΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 2 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΕΥΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΕΜΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΥΦΟ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑ Κ ΟΤΙ ΤΙ ΣΚΥΛΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.ΤΟ ΕΙΧΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΔΟΡΙΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ .Ο SNOW ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΕΡΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Κ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Εύχομαι τα καλύτερα για το κουτάβι σου. Να ξεπεράσει το πρόβλημα και να είναι υγιές.
Το σκυλάκι σου ήταν αδέσποτο;

kate_86

Member
2 Απριλίου 2013
5
0
ΠΑΤΡΑ
Eυχαριστώ πολύ και εγώ ελπίζω να του περάσει γιατι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα αυρίο θα δούμε.οχι δεν ήταν αδέσποτο αλλα δεν του είχαν κάνει εμβόλια κ εγώ δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα για αυτό το έπαθε μάλλον.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Που το βρήκες δηλαδή;
Ποιός το είχε και ήταν ανεμβολίαστο, αλλά εκτός αυτού και εκτεθειμένο σε κινδύνους;

kate_86

Member
2 Απριλίου 2013
5
0
ΠΑΤΡΑ
το σκυλακι ήταν με τη μάνα του αλλα αυτός το είχε έξω και όταν το πήρα εγώ τού έκανα το πρώτο εμβόλιο του έδωσα χαπάκια αλλα σε κάποια βόλτα που το πήγα μάλλον κόλλησε.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ρε παιδιά.... σε τι κτηνιάτρους τα πατε??? Δε σου είπε ο χριστιανός που σου έκανε το πρωτο εμβόλιο ότι δεν κάνει να το πας βόλτα μέχρι να τελειώσει με όλα τα εμβόλια????

Περαστικά...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
1. Ελπίζω να μην το πλήρωσες.
2. Οταν παίρνουμε κουτάβι, δεν το πάμε για εμβόλιο αμέσως την επόμενη μέρα. Περιμένουμε 10-15 μέρες.
3. Αν δεν ολοκληρώσει τα εμβόλιά του, δεν το βγάζουμε έξω ανεξέλεγκτα, παρά μόνο αγκαλιά.

Κατόπιν αυτών, πιστεύω αναγνωρίζεις και τα δικά σου φάουλ, εκτός από των άλλων έτσι;

Περαστικά του λοιπόν ξαναεύχομαι και αφιέρωσε λίγο χρόνο, να διαβάσεις μερικά πράγματα στο φόρουμ.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εύχομαι τα καλύτερα στην εξέλιξη του!
Η ηλικία του είναι με το μέρος του.. γιατί όσο μεγαλύτερα είναι τόσο οι πιθανότητες επιβίωσης αυξάνονται!

Να ξέρεις πως ο ιός επιβιώνει για πολύ καιρό..όποτε καλό θα ήταν ανεμβολίαστο κουτάβι να μην έρθει σπίτι σου.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ρε παιδιά.... σε τι κτηνιάτρους τα πατε??? Δε σου είπε ο χριστιανός που σου έκανε το πρωτο εμβόλιο ότι δεν κάνει να το πας βόλτα μέχρι να τελειώσει με όλα τα εμβόλια????
Έλα ντε..

kate_86

Member
2 Απριλίου 2013
5
0
ΠΑΤΡΑ
φυσικά και έκανα φάουλ απλά κ ο πρώτοσ μου κτηνίατροσ δεν μού είπε τίποτα ούτε να μην το πηγαίνω βόλτες ούτε οτι θα εχει κανενα προβλήμα απλά έπρεπε να το σκεφτώ και να παω και σε άλλον στις αρχές.εδώ είχε υπόνιες για τύφο και δεν έκανε τίποτα κ εγώ δεν ήξερα τιποτα.έπρεπε να το ψάξω και μόνη μου.