Το σκυλάκι μου κοιμάται όλη μέρα!

kongoleza86

Member
19 Απριλίου 2010
5
0
athens
Ας με βοηθήσει κάποιος.Έχω ένα κουταβάκι την suri ράτσας shih tzu και είναι 6 μηνών.Το τελευταίο διάστημα κοιμάται όλη την μέρα.Δεν έχει διάθεση για τίποτα, μόνο για να να φάει ξυπνάει.Έχει κάποιο πρόβλημα με τα ούλα της και ο κτηνίατρος έδωσε αντιβίωση.Μήπως ο λόγος είναι αυτός που κομάται;Επίσης, το πίσω δεξί πόδι το πάει στραβά και δεν μπορεί να περπατήσει καλά κι όλα πεφτει.Το αγαπάω τόσο πολύ και στεναχωριέμαι που βλέπω άλλα σκυλάκια να παίζουν ενώ το δικό μου δεν κάνει τίποτα.

Last edited by a moderator:

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
τα greeklish απαγορευονται μας εβγαλες τα ματια

απο πετ σοπ ο σκυλος ε ;

ποσο καιρο δεν εχει διαθεση ; στον κτηνιατρο πηγες ;
το ποδι ηταν παντα ετσι ;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το σκυλάκι πονάει
στον κτηνίατρο γρήγορα
και αν αυτός που πάς δεν τα λεει καλά
πήγαινε σε άλλον καλύτερα
πολλοί απο τους κτηνίατρους είναι ελαφρώς άσχετοι με σκυλιά-σπούδασαν αγελάδες γουρούνια κλπ

κρίμα κουταβάκι να είναι έτσι-το πόδι του τι έχει?ατύχημα?

kongoleza86

Member
19 Απριλίου 2010
5
0
athens
sorry για τα greeklish.οχι δεν ειναι απο πετ σοπ.στο πατρικο μου εχουμε την μητερα της κ απο κει το πηρα.εδω κ εναν μηνα δεν εχει καθολου διαθεση.ναι το πηγα τρεις φορες κ σε διαφορετικους ,αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος.το ποδι της δεν ηταν παντα ετσι.εχει περιπου δυο μηνες που ειναι ετσι και δεν εχει χτυπησει καπου οποτε και δεν δικαιολογειται το περιεργο και με καθολου καλη ισορροπια περπατημα της

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τι να πούμε και εμείς? κτηνίατροι δεν είμαστε και το σκυλάκι δεν το βλέπουμε
σίγουρα θέλει ιατρική βοήθεια
Καλή Τύχη

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες...έστω και με αυτές τις συνθήκες!
τι εξετάσεις έκανε το σκυλί σου και τι γνωμάτευση έκαναν οι γιατροί που πήγες;
Έχεις βγάλει ακτινογραφία για το πόδι;Το να είναι 2 μήνες το σκυλί με τέτοιο πρόβλημα χωρίς να ξέρεις απο που προέρχεται δεν είναι πολύ;
Είχατε κάνει εξετάσεις για δυσπλασία ισχίων στην μαμά ι;Με τι σκυλί ζευγάρωσε;....πρόβλημα....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες κι από εμένα!
Και για μένα ισχύουν οι απορίες της Tara!

kongoleza86

Member
19 Απριλίου 2010
5
0
athens
οι γιατροι ολο χαπια μου δινουν.δεν της εκαναν ακτινογραφια.ο τελευταιος απλα την εξετασε εξωτερικα και ειπε οτι μπορει να ειναι νευρολογικο.με λιγα λογια μου το ειπε καθυστερημενο το σκυλι..τι ειναι η δυσπλασια ισχιων?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ίσως αν ρωτούσες κάποιο κτηνίατρο που είναι εξειδικευμένος σε ορθοπεδικά προβλήματα να σε βοηθούσε παραπάνω!

Αν ας πούμε το σκυλάκι σου υποφέρει από το ποδι του, είναι λογικο να μην έχει όρεξη για παιχνίδια κι απλά να θέλει να κοιμάται και να μην κουνιέται!

ΕΠειδή είναι μικρόσωμη φυλή, ρίξε μια ματιά και στην άσηπτη νέκρωση κεφαλής μηριαίου!

Ο πατέρας του κουταβιού τι ράτσα είναι;
ΣΙχ Τζου κι αυτός;

kongoleza86

Member
19 Απριλίου 2010
5
0
athens
ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.διαβασα τα συμπτωματα της δυσπλασιας ισχιων και οντως το κουταβι μου εμφανιζει καποια απο αυτα οπως ήπια ακαμψία να σηκωθει, ή μια απροθυμία να πηδήσει, στο κλασικό wiggle που βλέπει ως σκυλί περιστρέφεται τη λεκάνη της δεδομένου ότι περπατά, για να μειώσει την επέκταση του ισχίου που είναι επίπονο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini