Το σκυλάκι μου πέθανε με έναν περιέργο τρόπο...

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
ξέρω πως δεν θα γυρίσει πίσω όμως μου έχει κάτσει ένα κρίμα στο λαιμό...

για να μην τα πολυλογώ ,είχα τον Φρόντο, ένα τζακ ράσελ τεριέ 6 μηνών, το οποίο το είχα αγοράσει από το www.dogcenter.gr ( βλακεία μου μεγάλη) ... και όπως κάθε βράδυ κάναμε την συνηθισμένη ( έτσι νόμιζα) βόλτα .. κράτησε περίπου μία ώρα ( του αφειέρωνα πολύ ώρα μιας και είχα ελεύθερο χρόνο) μετά γυρίσαμε σπίτι παίξαμε για κανένα μισάωρο και το άφησα στο κρεβατάκι του να κοιμηθεί, πήγα είδα κανένα τέταρτο τηλεόραση και μετά που γύρισα στο σκυλάκι είδα να έχει βγάλει αφρούς από το στόμα και να τρέμει ξαπλωμένο σαν να του είχε πάθει ηλεκτρισμό, τόσο έντονο ήταν το τρέμουλο...πήγα αμέσως στο κτηνίατρο , μέρος στο οποίο απεβίωσε 20 λεπτά αργότερα..

''πήγε από φόλα'' μου είπε ο κτηνίατρος , μα είμαι σίγουρος πως όση φόλα είχα φάει εγώ άλλο τόσο και το καημένο το σκυλί...

το είχα με το λουράκι του και τις στιγμές που το έλυνα το πρόσεχα πολύ

έχει κανείς ιδέα από τι μπορεί να πέθανε;

αν θέλετε να μάθετε κάτι άλλο μπορείτε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε...ευχαριστώ

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Λυπάμαι για την απώλεια του συντρόφου σου. Δυστυχώς, κάποια φάρμακα ειδικά τα οργανοφωσφορικά, δρουν εξαιρετικά γρήγορα, δεν υπάρχει χρόνος να αντιδράσεις.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Στην βολτα τον ελυσες τον σκυλο?δλδ μπορει να εφαγε η να εγλειψε κατι πιο μακρια απο εσενα και να μην το ειδες?
Η τον ειχες στο λουρι?Τα ρασελακια ειναι "σκουπες".Ο δικος μου εχει συνεχεια την μουσουδα κατω και εχω τα ματια μου 14.Βλεπω τι υπαρχει και πιο μπροστα απο τον σκυλο για να προλαβαινω.
Εχει φαει μικρα κοκκαλα και αλλα διαφορα σε ελαχιστα δευτερολεπτα και του τα εχω βγαλει απο το στομα με δυσκολια,προλαβαινει και τα παει γρηγορα πιο βαθια στον λαιμο γιατι ξερει οτι θα προσπαθησω να του το παρω.
Κριμα για το σκυλακι σου που εφυγε τοσο μικρο....:(

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πολύ λυπάμαι για τον σκυλάκο σου..ήταν και τόσο νέος!:(:(
Δυστυχώς όμως έχει δίκιο ο κτηνίατρος..τέτοια συμπτώματα απ' όσο ξέρω απο φόλα προκύπτουν..!
Ποιος ξέρει πότε το έφαγε..:(

Παιδιά τα μάτια μας απο εδώ και πέρα όχι μόνο 14 αλλά 1.014 πολλά κρούσματα τελευταία..πολλοί θάνατοι!
Εν ανάγκη βάλτε τους φίμωτρο στην βόλτα!αύριο κιόλας θα παω να αγοράσω..πλέον για να τον βγάλω βόλτα κάνω 5 τάματα και 20 προσευχές..:(

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Μάρκο ειλικρινά λυπάμαι πολύ για την απώλεια... :(
Just saying, το σκυλάκι της γειτόνισσας μου κόντεψε να πεθάνει απλά μυρίζοντας φόλα....

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
λυπαμαι πολυ...ειναι πολυ ασχημο να ακους για κατι τετοιο..οντως αυτα ειναι συμπτωματα απο φολα..το σκυλακι γνωστης μου πεθανε γιατι ενω ειχαν ριξει φολα στο πεζοδρομιο(σε μορφη...μπιφτεκιου!) κ τη μαζεψε η ιδια, 2 μερες μετα το σκυλακι απλα εγλειψε εκεινο το σημειο κ σε μια ωρα ειχε πεθανει.ο γιατρος της ειπε οτι πλεον οι γλυκεις μας συνανθρωποι εχουν βρει φαρμακα που ακομη κ μια γλειψια μπορει να σκοτωσει κ προσθεσε πως επρεπε να ειχε ξεπλυνει το σημειο της φολας με ενα μπουκαλακι νερο με χλωρινη.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
δυστυχώς δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν το είδα, το είχα μαζί όμως μάλλον θα έπρεπε να είχα σκεφτεί το φίμωτρο πιο πριν...ευχαριστώ ρε σεις..στο μέλλον θα προσέχω περισσότερο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πολύ τραγικό να χάνεις έτσι τον φιλαράκο σου, και εγώ πιστεύω ότι θα το έβλεπες αν ήταν φόλα αλλά μοιάζουν τα συμπτώματα, προσπάθησε να ηρεμήσεις και δεν νομίζω ότι είναι θέμα περισσότερης προσοχής, εάν είναι αόρατο το φάρμακο ή σε υγρή μορφή τι να προσέξεις...

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Kρίμα για τον φιλαράκο σου...

Σχετικά με το τρέμουλο και τους αφρούς.
Είδες αφρούς ή σάλια?
Εμένα πάει το μυαλό μου και στην κρίση επιληψίας.
Τρέμει και τινάζεται ο σκύλος, βγάζει πολλά σάλια από το φόβο του, και δυσκολεύεται να σηκωθεί και να περπατήσει. Μερικές φορές μπορεί να γίνει και επικίνδυνο γιατί αφενός μπορεί να χτυπήσει από τα τραντάγματα και τα τινάγματα αλλά και να του γυρίσει η γλώσσα, πεθαίνοντας τελικά από ασφυξία.

Ο δικός μου ο αρσενικός αραιά και που παθαίνει τέτοιες κρίσεις. Αν είμαστε σπίτι και το πάρουμε χαμπάρι τον κρατάμε για να μην χτυπήσει και εχουμε γενικά το νου μας.

Το αναφέρω γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου, και το "πήγε από φόλα" είναι συχνή καραμέλα.

Και πάλι συλλυπητήρια για τον μικρούλι σου

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
να πνίγηκε δύσκολο, γιατί από την στιγμή που τον βρήκα να τρέμει πέρασε αρκετη ώρα μέχρι να απεβιώσει, όπως επίσης είναι δύσκολο να χτύπησε την ώρα που έτρεμε μιας και δεν υπήρχαν έπιπλα η γενικά σκληρές γωνίες εκεί γύρω...δυστυχώς δεν θα μάθω πότε με σιγουριά από τι έχασα τον μικρό μου φίλο

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κι εγώ πιστεύω πως δηλητηριάστηκε το σκυλί, τώρα από τι δεν μπορούμε να ξέρουμε, αλλά θα ήταν πολύ δυνατό φάρμακο.. Νεκροψία έγινε;

Λυπάμαι πολύ :(

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Λυπαμαι πολυ για τον μικρο σου φιλο...ηταν κουταβι ρε γμτ.κριμα...!!!!μονο να πετυχαινα καποιον αππ αυτους που τις αφηνουν..σε ποια περιοχη εγινε το περιστατικο?

jasonp66gr

Well-Known Member
15 Οκτωβρίου 2008
83
62
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
οι γλυκεις μας συνανθρωποι .
Δεν νομίζω ότι αυτοί που κάνουν τέτοιες πράξεις μπορούμε να τους αποκαλούμε συνανθρώπους
Λυπάμαι για το χαμό που βιωσατε

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.989677,23.844289

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Λυπάμαι πολύ! :(

Να σου κάνω μία ερώτηση, αν και όπως είπαν οι υπόλοιποι είναι μάλλον εμφανές από τι το έχασες. Το πήγες σε δικό σου κτηνίατρο ή σε κτηνίατρο που συνεργαζόταν με το κατάστημα απ' όπου το αγόρασες;

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
κρίμα...λυπάμαι πολύ...εγώ έχω αναγκαστεί και την βγάζω μόνο στο δρόμο με λουρί και την πηγαίνω μόνο στο κτήμα μας ελεύθερη άντε και σε ένα χωραφάκι δίπλα από το πατρικό μου και στη θάλασσα.την πήγαινα σε ένα πολύ όμορφο μέρος κάθε μέρα αλλά έχει γεμίσει φόλες...και έχουν πεθάνει πόσα σκυλιά.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Υπάρχει και η Νεκροτομή για αυτές τις περιπτώσεις , παιδιά ..... -.-

jenny 19

Member
25 Ιουνίου 2012
24
0
ξέρω πως δεν θα γυρίσει πίσω όμως μου έχει κάτσει ένα κρίμα στο λαιμό...

για να μην τα πολυλογώ ,είχα τον Φρόντο, ένα τζακ ράσελ τεριέ 6 μηνών, το οποίο το είχα αγοράσει από το www.dogcenter.gr ( βλακεία μου μεγάλη) ... και όπως κάθε βράδυ κάναμε την συνηθισμένη ( έτσι νόμιζα) βόλτα .. κράτησε περίπου μία ώρα ( του αφειέρωνα πολύ ώρα μιας και είχα ελεύθερο χρόνο) μετά γυρίσαμε σπίτι παίξαμε για κανένα μισάωρο και το άφησα στο κρεβατάκι του να κοιμηθεί, πήγα είδα κανένα τέταρτο τηλεόραση και μετά που γύρισα στο σκυλάκι είδα να έχει βγάλει αφρούς από το στόμα και να τρέμει ξαπλωμένο σαν να του είχε πάθει ηλεκτρισμό, τόσο έντονο ήταν το τρέμουλο...πήγα αμέσως στο κτηνίατρο , μέρος στο οποίο απεβίωσε 20 λεπτά αργότερα..

''πήγε από φόλα'' μου είπε ο κτηνίατρος , μα είμαι σίγουρος πως όση φόλα είχα φάει εγώ άλλο τόσο και το καημένο το σκυλί...

το είχα με το λουράκι του και τις στιγμές που το έλυνα το πρόσεχα πολύ

έχει κανείς ιδέα από τι μπορεί να πέθανε;

αν θέλετε να μάθετε κάτι άλλο μπορείτε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε...ευχαριστώ

λυπαμαι παρα πολυ...

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
δεν νομίζω ότι είναι θέμα περισσότερης προσοχής, εάν είναι αόρατο το φάρμακο ή σε υγρή μορφή τι να προσέξεις...

Αυτο ειναι που σκεφτομαι κ εγω....
Τι μπορεις να κανεις σε τετοια περιπτωση...
Κ τοχειροτερο ειναι οτι οι περισσοτεροι απο εμας θα ριχναμε το φταιξιμο πανω μας.
Να το βλεπα...να, να ,να κτλ...

:(