Το 3ήμερο μας

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Περάσαμε ένα υπέροχο 3ήμερο. Κάθε μέρα σε διαφορετικό μέρος. Το Σάββατο στο Άλσος Συγγρού (με παρέα την Ήβα), την Κυριακή στον Υμμητό (μόνοι μας, αλλά γνωρίσαμε 2 σκυλάκια, την Ίρμα [Γ.Π.] & την Μάγια [Χάσκι]) και την Δευτέρα στο Πάρκο Τρίτση (ολομόναχοι).

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Τι ωραίες φωτογραφιες!:D
Την Κυριακή είμασταν κ εμεις Υμμητο με τη Βαλέρια και τον Μπλανκυ γμτ αλλα μεσημερι και δε σας πηρα ενω το σκεφτηκα!Γμτ!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
απίστευτες φωτογραφίες!!!!ο Λήο είναι π-α-ν-έ-μ-ο-ρ-φ-ο-ς:) άντε να δούμε πότε θα σας δούμε κι απο κοντά!!!:rolleyes:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οραιες φωτο απο τα μαλλιαρα!!!

Εμεις την παρασκευη πηγαμε αλσος συγγρου- πρωτη φορα. Μου αρεσε αρκετα, αλλα απο εδω μου πεφτει λιγο μακρια, μιας και εχουμε διπλα μας το τριτσι και τα βασιλικα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ναι, ξεσαλώσανε και αυτά και εγώ, καταχάρηκα τόσο πράσινο 3 μέρες και τώρα πίσω στην δουλειά :(
Δεν χάνω πια ευκαιρία κάθε Σ/Κ να πάω σε κάποιο μέρος να τα αφήσω να τρέξουν, να παίξουν, να παίξουμε μαζί (το φρίσμπι έχει γίνει ανάρπαστο παιχνίδι στις εξόδους μας, όπως και το μπαλάκι).

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
H Zήβα (το Σάββατο που ήμασταν μαζί) του έδωσε και κατάλαβε!!
Τρελή εκτόνωση!!

Μπράβο Διονυσάκο είχες ένα 3μερο με φουλ σκυλοδραστηριότητες!!

Το Σαββατο θα τα ξαναπούμε.
:)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Την Κυριακη ειμασταν και εμεις οικογενειακως στον Υμηττο, στο δρομο που πας για τον Αγ. Ιωαννη. Παραλιγο θα ειχαμε συναντηση το dogforum, χαχαχχα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμείς είμασταν Αργυρούπολη μεριά, με βολεύει αυτό το σημείο γιατί μένει μια φίλη μου εκεί κοντά και μας είχε καλέσει μετά για φαγητό και έτσι πήγα νωρίς για βόλτα και μεσημέρι στο τραπέζι.

ΕΡΜΗΣ 09

Member
13 Νοεμβρίου 2010
6
0
Δροσούπολη
Διονύση,ήμουν κι εγώ στον Υμηττό,την Κυριακή,και είδα από κοντά τα σκυλάκια σου!Είναι ,πράγματι ,πολύ χαριτωμένα!Γιατί δεν κανονίζουμε μια συνάντηση την Κυριακή,όλοι μαζί?Πάρκο Τρίτση ή Υμηττό?Πείτε τη γνώμη σας και να βρεθούμε όπου βολεύει την πλειοψηφία...Προσωπικά,όλο και κάπου θα πάω την Κυριακή,αλλά γιατί να μη βρεθούμε,να γνωριστούνε και οι 4ποδοι φίλοι μας?

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
εεε.... στειλτε κ απο εδω στον Ηλιουπολιτη να ερθουμε κ εμεις καμια φορα! μπορει βεβαια να μην σας πλησιασουμε αλλα θα ειμαστε απο μακρια κ θα χαιρεταμε!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
εεε.... στειλτε κ απο εδω στον Ηλιουπολιτη να ερθουμε κ εμεις καμια φορα! μπορει βεβαια να μην σας πλησιασουμε αλλα θα ειμαστε απο μακρια κ θα χαιρεταμε!!
Τι τραβάς φίλε μου και εσύ !!:D αλλά το αντιμετωπίζεις με χιούμορ.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Σου έχω στείλει PM και με χαρά μας να σας δούμε και απο κοντά.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ναι ναι! το ειδα! Αλλα μονο για Υμηττο μερια μπορουμε εμεις.. δεν εχουμε μαθει ακομα τι σημαινει εσωτερικο αμαξιου... :) Αρα αν πατε παλι πειτε! (stamatia αν δεν τοχα παρει στην πλακα θα σταματαγα την οποια εκπαιδευση κ θα τον ειχα ηδη στη σουβλα!)

IRINA

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2010
58
0
Athina-Galatsi
καλημερα παιδια!!!αν ξανακανονισετε μια τετοια ωραια βολτα!!!!!!σε ενα σαν κ αυτο το υπεροχο μερος.!!!!!!κ αν το κανονισετε για καποια κυριακη γιατι το σαββατο δουλευω.......κ αν υπαρχει καποιος η καποια που μπορει να με βοηθησει........... γιατι πλεον δεν εχω αυτοκινητο,κ εχει την καλη θεληση να με παρει μαζι του!!!!εμενα την ιρινουλα κ τον πιτακο θα σας ειμαι ευγνωμων κ υποχρεος γιατι πλεον δεν μπορω να τα παω πουθενα με την μηχανη τις ψυχες μου!!!!κ αναγκαζομαι να τα βγαζω μονο εδω στο γαλατσι!!!στο βουνο!!δεν εχω βλεπετε πλεον την πολυτελεια να εχω αυτοκινητο ωστε να βρισκομαι κ εγω στις εκδρομες σας!!!που τοσο μου αρεσουν κ εμενα !!!!!!!ειχα ερθει στα βασιλικα κτηματα καποιες φορες αλλα τοτε ειχα καποιο αυτοκινητο!!!!!τωρα τιποτα εγκλωβισμενος εδω στο γαλατσι!!!η ιρινουλα ειναι 2,5 ετων κ ο πιτακος ειναι μολις 3,5 μηνων!!!σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!να ειστε καλα!!!!ΑΚΗΣ το ονομα μου...6948278355 θα σας στειλω καποιες φωτογραφιες...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Άκη θα κρατήσω το νούμερο σου και θα σε ενημερώνω για όλες μας τις εξορμήσεις. Αλλά εγώ έχω ήδη 2 σκυλιά και δεν χωράνε άλλα 2 στο αμάξι + εσύ. Εμείς κάθε Σ/Κ πάντως πάμε βόλτα και πολλές εκδρομές εντός & εκτός αθήνας και θα χαρούμε να σε δούμε καμια μέρα με την Ιρινούλα και τον Πιτάκο.

Αυτό το Σ/Κ μας περάσαμε εξίσου ωραία και ορίστε οι φωτογραφίες μας:

Σάββατο - Λούτσα "Νησάκια"

Σκυλιά: Ζήβα, Λήο, Σκάρλετ, Ίβα, Μπράντυ

Last edited: