Μου βγάζει κατι σε κουταβοπόνηρο! Δεν ξερω αν ειναι αλλά δείχνει σαν κουτάβι που "βιαζεται να μεγαλώσει"!!!Πιστεύω η απάντησή σου ήρθε αβίαστα και χωρίς καμία ψυχολογική πίεση..ε...;;
Ο Ίγκυ είναι .. προσπαθώ να βρω λέξεις, δεν μπορώ.. *agapoylas*
Λίγα (πολλά) κλωτσίδια τα θέλει δυστυχώς, αλλά δεν ξέρω τι γνωστούς έχει εδώ γύρω καθότι παλιά καραβάνα στο χωριό κι εγώ τσουτσέκι.....Την γειτόνισσα την παρέλειψα αφελώς!
Κλωτσίδια και στην γειτόνισσα λοιπόν..![]()
Είναι ο άτιμος, είναι.. Ο Ίγκυ βασικά είναι.. (πάλι κόλλησα). Είναι το επιχείρημά μου σε όσους επιμένουν 1.ότι φοβούνται να υιοθετήσουν ενήλικο (ενήλικος ο Ίγκυ ούτε όταν γεράσει δεν θα είναι με τέτοια μυαλά βέβαια) 2.ότι τα ημίαιμα θα σου βγάλουν τα 1002 προβλήματα 3.ότι τα πιτμπουλοειδή είναι φονιάδες. Και σας πληροφορώ, απ'όλα μου τα τεκνα (παραλείπω τον τόνο επίτηδεςΜου βγάζει κατι σε κουταβοπόνηρο! Δεν ξερω αν ειναι αλλά δείχνει σαν κουτάβι που "βιαζεται να μεγαλώσει"!!!
Οποτε ναι αβιάστα το ειπα (τον αριθμό λογαριασμου θα στον στείλω σε πμ)![]()
Μην πετάγεσαι εσύ, είσαι offtopic... να μην αλωνιζες σε αλλους νομούς αλλα μέρη....Μην της στείλεις τίποτα αν δεν ξεχρεώσει πρώτα τις λεμονόπιτες και τις σοκολατόπιτες που έχει τάξει!
Μπορώ να αντιληφθώ το σκεπτικό / προβληματισμό σου και ακόμη περισσότερο να τον κατανοήσω!Λίγα (πολλά) κλωτσίδια τα θέλει δυστυχώς, αλλά δεν ξέρω τι γνωστούς έχει εδώ γύρω καθότι παλιά καραβάνα στο χωριό κι εγώ τσουτσέκι..
Είμαι κότα,ναι.. Και τρέμω για τα σκυλιά μου επίσης.
Ναι, έχει τρόπο ο άτιμος. Πριν έρθει σε μένα βουτάει μια μπάλα ή ένα κούτσουρο ή ό,τι βρει, οι άλλοι οι μπουνταλάδες τρέχουν να το πάρουν, το παρατάει στου διαόλου τη μάνα και τρέχει σούμπιτος για χάδια. Και μέχρι να ξανάρθουν οι άλλοι έχει πάρει τα άπειραΑυτά που λες τα 1, 2 και 3 ειναι απλά οι δικαιολογίες για να μην προχωρήσει καποιος σε υιοθεσία. Οποιος οντως θέλει να υιοθετησει δεν κολλάει σε δικαιολογίες. Ο Ιγκυ δείχνει πως δεν ειναι ουτε αρχηγος στην αγελη του, ουτε αυτός που θα τραβήξει τα βλέμματα, αλλά ειναι αρκετά καταφερτζής για να είναι διπλα στη "μανα" του!
Να της βάλω κατιτίς παραπάνω να στείλει και σε μένα που βαριέμαι να φτιάξω..;Μην της στείλεις τίποτα αν δεν ξεχρεώσει πρώτα τις λεμονόπιτες και τις σοκολατόπιτες που έχει τάξει!
Where is Άγης; Να παρουσιαστεί παρακαλώ..Μην πετάγεσαι εσύ, είσαι offtopic... να μην αλωνιζες σε αλλους νομούς αλλα μέρη....
Παντως τώρα που το σκέφτομαι, πόσοι εχουν ντομπ εδω???? Μόνο ο Αγης μου ερχεται κατα νου, αλλά πλέον δεν γράφει.
Φοβάμαι Ojeriza ότι είσαι πολύ ευγενικός, προσωπικά με τρώνε οι τύψεις για τα σκυλιά της διπλανής. Γιατί σκέφτομαι συνεχώς ότι δεν είναι το μόνο που μπορώ να κάνω να κοιτάω τα σκυλιά μου και στην διπλανή αυλή να έχουν πρόβλημα, κάτι μπορώ να κάνω αλλά δεν τολμάω (κατάλαβες ή τα έγραψα αλαμπουρνέζικαΜπορώ να αντιληφθώ το σκεπτικό / προβληματισμό σου και ακόμη περισσότερο να τον κατανοήσω!
Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που μπορείς να κάνεις , είναι να δώσεις όση περισσότερη αγάπη , φροντίδα , στοργή και προσοχή μπορείς στα υπέροχα σκυλάκια σου για να μην τους λείψει (όσο το δυνατόν) τίποτα από εδώ και πέρα!
Και που ξέρεις , όταν ο κοντός πάρει την Προεδρία δεν θα σε αφήσει έτσι ούτε εσένα , αλλά και πολύ περισσότερο ούτε τους πρώην ενοικιαστές όπως και την γειτόνισσα :lol:
Του έχω βάλει κατά σειρά: Scalibor & λουράκι & ταυτότητα & αντιλυσσικόΦοβερή παρουσίαση με χιούμορ και σασπένς!! Στον κοντό κρεμάστε καμιά ταυτότητα με το τηλέφωνο σας καλού κακού.
Όλα πανέμορφα αλλά ο κοντός είναι καλλονός ο άτιμος!
Καλώς ήρθατε!
Τι συγνώμη παιδί μου, αυτό δεν το είχα διευκρινίσει, μάντης είσαι για να το καταλάβεις;Δεν τα έγραψες καθόλου αλαμπουρνέζικα! Απενταντίας εγώ είμαι λίγο...γκασμάςlol) και αργώ να τα...πιάσω!
Αρχικά δεν κατάλαβα ότι είχε και η διπλανή (γειτόνισσα) σκυλιά παρά μόνο το ότι όταν στο σπίτι που μένεις τώρα έμεναν οι προηγούμενοι και φέρονταν όπως φέρονταν στα σκυλάκια αυτή γνώριζε / έβλεπε / άκουγε αλλά σώπαινε (που λέμε) ενώ το/τα σκυλάκια υπ έμεναν την ανάρμοστη συμπεριφορά των...αχαρακτήριστων!
Σου ζητώ εγώ συγγνώμη για την ασυνεννοησία!![]()
...Και πολύ που άργησες καλή μου φίλη!Μήπως να ξαναπιάσω την Φιλοζωϊκή; Μ'έγραψε λίγο τελευταία φορά, αλλά θα ξαναεπικοινωνήσω. Στέλνω mail τώρα που ξαναφούντωσα. (Σε 3 προτάσεις 3 "ξανα",ωραία η γραφή μου)
Είναι,το ξέρω.. Το μόνο που με απασχολεί είναι μην μάθει ότι είμαι εγώ που της κάνω τη βαβούρα με τη φιλοζωϊκή (αν μπορεί να κάνει κάτι κι αυτή)....Και πολύ που άργησες καλή μου φίλη!
Ας γίνει κάποια στιγμή το παραπάνω τρίπτυχο που ανέφερα αφορμή για να σταματήσουν οι (οποιουδήποτε τύπου) εγκληματικές συμπεριφορές (ακόμη και η σιωπή είναι).
Sorry για το off topic..
Ναι,πώς.. Εδώ πριν κανα μήνα μου λέει (στο πολύ χαλαρό) "Μωρέ, μου έχουν γεμίσει ψύλλους.. Μήπως έχεις να τους βάλω τίποτα;". Που αν εμένα είχανε ψύλλους θα'χα ανεβάσει πυρετό. Δεν μιλάμε για βόλτα, είναι μεγάλη πολυτέλεια.. 4 θηλυκά αστείρωτα παρακαλώ.. Της έπιασα και την κουβέντα μια μέρα πλάγια πλάγια για κονέ στην αστυνομία μπας και μου πει αν έχει τίποτα, αλλά δεν έβγαλα και σίγουρο συμπέρασμα. Και στα περί παρανομίας κλπ, τίποτα, κανένα άγχος (βέβαια προχθές της είπα τάχα μου δήθεν "αν περάσει κανένας από πάνω και τη δει την σκύλα δεμένη μπορεί να σου κάνει καμιά καταγγελία, εγώ για σένα το λέω, να το ξέρεις, μην βρεις τον μπελά σου και σε τρέχουν", προετοιμάζω το έδαφος, αλλά να μου πάει πάλι).Μην αγχώνεσαι, η ελληνικιά γραμματικιά τα συγχωρεί αυτά σε στιγμές φουντώματος. Μα καλά, η διπλάνη σου δεν παραδειγματίζεται από εσάς που βρίσκετε χρόνο να κάνουν τα σκυλιά τη βόλτα τους και περνάτε άψογα?
Ναι!! Ωραία ήτανε! Πρώτη φορά την είδα, ενθουσιάστηκα και με την ίδια ως άνθρωπο και με τις απόψεις της σε κάποια θέματα (εμβόλια, διατροφή, κλπ), δεν ξαναχάνω σεμινάριό της -και να έρθεις κι εσύ την επόμενη φορά, ήταν πολύ ωραία! Πολύ, πολύ χαρούμενη έφυγα!Να σου ζήσουν όλα Annie
Στο σεμινάριο της Peters πήγες ε; Πως ήταν;
Μην μασάς! Σε περίπτωση που αντιληφθείς οτιδήποτε "περίεργο" από την γειτόνισσα κατευθείαν στην φιλοζωική και άστην να νομίζει ότι θέλει! Το θεωρώ ακόμη περισσότερο προκλητικό να γνωρίζει ότι δίπλα της υπάρχει άνθρωπος με φιλοζωικά αισθήματα και αυτή το χαβά της!Είναι,το ξέρω.. Το μόνο που με απασχολεί είναι μην μάθει ότι είμαι εγώ που της κάνω τη βαβούρα με τη φιλοζωϊκή (αν μπορεί να κάνει κάτι κι αυτή).